gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 12.032
- Πόντοι
- 4.696
Aaa2Αύριο μαζί από 17:00
![]()
Aaa2Αύριο μαζί από 17:00
![]()
Να έρθω και εγώ??Μαλβινακι μου σε φιλω εικονικά απο εδώ,και θα τα πούμε με τον καφέ μας παρέα,βλέπεις οτι "ο δημοσιος διάλογος είναι προβληματικος"
Είχαμε βρεθεί πριν σταματήσεις και ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες..Αύριο μαζί από 17:00
![]()
ΜανουλιΑύριο μαζί από 17:00
![]()
Τι κορμάρα έχεις γυναικάραΑύριο μαζί από 17:00
![]()
Οτι ήταν να πεις το είπες. Δεν θα μπω στην συζήτηση αν ξέρεις ή δεν ξέρεις τι λες.Κι όμως είσαι μια διπρόσωπη οχιά που άλλα λέει εδώ και άλλα σε pm. Εν πάση περιπτώσει δε θα κάτσω ν'ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί δικαιολογείσαι λόγω του νεαρού της ηλικίας σου. Αλλά όταν κάνεις κάτι να το κάνεις σωστά κι όχι να βγάζεις στον τάκο κόσμο με λειψά στοιχεία. Και αν είναι έτσι όπως είπες για λόγους οικογενειακούς/υγείας ένας λόγος παραπάνω λοιπόν που έπρεπε να το σεβαστείς και να ξεφύγεις απ΄το συνηθισμένο σου ωράριο δε θα πάθαινες και κάτι. Μπορεί ο άνθρωπος να φροντίζει άρρωστους γονείς, μπορεί να προσέχει τα παιδιά του αν είναι μόνα τους. 1002 λόγοι μπορεί να συντρέχουν. Αυτά και καλή συνέχεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έννοια σου Μήτσο ξέρω τι λέω...
...Αύριο μαζί από 17:00
![]()
Δε θα μου πεις εσύ τι θα κάνω. Σταμάτα εσύ λοιπόν και άντε να γλείψεις αλλού που γυρνάς από νήμα σε νήμα και σαλιάζειςΟτι ήταν να πεις το είπες. Δεν θα μπω στην συζήτηση αν ξέρεις ή δεν ξέρεις τι λες.
Πάντως σταμάτα. Ο καθένας κατάλαβε οτι κατάλαβε και θα πορευτεί αναλόγως.
ρε!!!!!!!!!!!!!!!! αντε γαμιθειτε ορισμενοι εδω μεσα.λιγο νιονιο χρειαζεται για να εμπεδοσετε,οτι η καθε γυναικα πουτανιτσα κανει ραντεβου οπως θελει,οσα θελει ,οταν θελει και με οποιον θελει.αντε μου τα πρηξατε μαλακες.συγνωμη για το πουτανιτσα απο την κυρια μαλβινα και απο ολες τις αξιες κοπελες που μας διασκεδαζουν,αλλα ηθελα να το τονισω.ρε κοριτσια,τους νταβαδες,τους προμοτορες και τους γλυφτες,αποβαλτε τους.
πω πω πω ρε παιδακι μου!!!!!!!!!!!!!!! κορμαρα και ολα τα εις αρα.αν και το ξερω καλα αυτο το κορμι,χαιρομαι να το βλεπω.Αύριο μαζί από 17:00
![]()
Θα κλείσουμε 2 χρόνια που δεν έχουμε ειδωθεί σε λίγο καιρό, ελπίζω να μη με ξέχασες..πω πω πω ρε παιδακι μου!!!!!!!!!!!!!!! κορμαρα και ολα τα εις αρα.αν και το ξερω καλα αυτο το κορμι,χαιρομαι να το βλεπω.

Ενώ εσύ είσαι σε ένα νήμα σταθερός... Εύγε...Δε θα μου πεις εσύ τι θα κάνω. Σταμάτα εσύ λοιπόν και άντε να γλείψεις αλλού που γυρνάς από νήμα σε νήμα και σαλιάζεις
Λυπηρό τα κορίτσια να αναγκάζονται να ανεβάζουν τέτοια μυνηματα..
Αύριο μαζί από 17:00
![]()
100% καυλα!Αύριο μαζί από 17:00
![]()
Μια είναι η λέξη.Αύριο μαζί από 17:00
![]()
Όλα υπέροχα ...αλλά τα δάχτυλα είναι η αδυναμία μου...Αύριο μαζί από 17:00
![]()
Aaa1Οι Ρώσοι κατέβηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, τα λέμε σε λίγες μέρες ξανά.
![]()
Καλή!! Α+++Οι Ρώσοι κατέβηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, τα λέμε σε λίγες μέρες ξανά.
![]()