james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 25.093
- Πόντοι
- 14.095
Καλή!! Α+++Οι Ρώσοι κατέβηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, τα λέμε σε λίγες μέρες ξανά.
![]()

Καλή!! Α+++Οι Ρώσοι κατέβηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, τα λέμε σε λίγες μέρες ξανά.
![]()
Για να ήρθαν μια μέρα μετά του αγίου βαλεντινου θα είναι οι βαλεντινο ρωσοιΟι Ρώσοι κατέβηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, τα λέμε σε λίγες μέρες ξανά.
![]()
χρησιμοποιω αλλη κλιμακα τελικα!!! χααχαχ !! ψαξε λιγο θα βρεις ποια ειναι
έλα ρε συνονόματε... χαθήκανε οι αποκλειστικές και οι μπέιμπυ σίττερς? να δουλέψουν κι αυτές... σιγά το δύσκολο...Μπορεί ο άνθρωπος να φροντίζει άρρωστους γονείς, μπορεί να προσέχει τα παιδιά του αν είναι μόνα τους.
Συνονόματε δεν είναι έτσι όπως το λες αλλά τέλος πάντων δε θα τσακωθούμε κιόλας. Άποψή σου και άποψη μουέλα ρε συνονόματε... χαθήκανε οι αποκλειστικές και οι μπέιμπυ σίττερς? να δουλέψουν κι αυτές... σιγά το δύσκολο...
να δουλέψουν και τα κορίτσια της ηδονής...
πχ κι εγώ είμαι δεσμευμένος και το πρωί μου είναι πολύ πιο εύκολο... αλλά σκέφτηκα, έκανα τα κουμάντα μου και έκανα απογευματινό ραντεβού με την Μαλβίνα... Μη μας τα πρήζει τώρα και ο κάθε ακυρωμένος...
Βάλε κάτι και σε λευκό.. θα σου πηγαίνει.Καλησπέρα σε όλους, αύριο διαθέσιμη από 17:00
![]()
Κορμάρα....!!!Καλησπέρα σε όλους, αύριο διαθέσιμη από 17:00
![]()
Τι γυναικάρα είσαι εσύ!!!Καλησπέρα σε όλους, αύριο διαθέσιμη από 17:00
![]()
-.- .- .-.. ....Καλησπέρα σε όλους, αύριο διαθέσιμη από 17:00
![]()
43 61 6C 6C 69-.- .- .-.. ....
Με σήματα Μορς θα το πάμε;;; Σε λίγο θα αρχίσει να στέλνει η Μαλβίνα τις φωτογραφίες με ταχυδρομικά περιστέρια!-.- .- .-.. ....
Ααα....τωρα το ειδα....δεν πας και συ πίσω...43 61 6C 6C 69
hex??43 61 6C 6C 69
Correct
Ήμουν βέβαιη ότι θα το καταλάβαινες..Ααα....τωρα το ειδα....δεν πας και συ πίσω...
Σε τι σύστημα να στέλνω για να κλείνουμε ραντεβού; το 16αδικο που εβαλες αν σε βολεύει, θα το τολμήσω!![]()
print("Καλή") και όλα απλά και κατανοητά..Μπααα
KALH