Stadium Municipal
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2.008
- Πόντοι
- 1.181
Ουαουυυυ να αρχίσω ραμαζάνι;;;;;;;Καλημέρα.
![]()
Ουαουυυυ να αρχίσω ραμαζάνι;;;;;;;Καλημέρα.
![]()
Πάει καλύτερα σε εσένα πάντωςΕίπα να το βγάλω από την τηλεόραση και να το βάλω πάνω μου..
εεε καλη!!!Καλημέρα.
![]()
σεμεδακι της γιαγιας χαχαχαΕίπα να το βγάλω από την τηλεόραση και να το βάλω πάνω μου..
ΣτοιχειωμένηΚαλημέρα.
![]()
Χμ . Απλά πας σε ένα μαγαζί με γυναικεία εσώρουχα, λιγάκι το περιγράφεις , το διαλέγεις, τα σκας, και φεύγεις....Κορμάρα. Αλλα έχω μια απορία αυτό πως το ζητάς σέξυ σεμεδακι ???????
-Καλησπέρα σας, θα ήθελα ένα λευκό διχτυωτό ολόσωμο.Χμ . Απλά πας σε ένα μαγαζί με γυναικεία εσώρουχα, λιγάκι το περιγράφεις , το διαλέγεις, τα σκας, και φεύγεις....
Ετσι το αποκτάς, χωρίς να πεις το όνομα του
Πόσο όμορφη πχιαΚαλημέρα.
![]()
δεν έχεις ανάγκη απ αυτά .Καλημέρα.
![]()
εγω σιγουρα οχι !!! χαχααχ-Καλησπέρα σας, θα ήθελα ένα λευκό διχτυωτό ολόσωμο.
-Σεμεδάκι της γιαγιάς σου δηλαδή.
-Είστε σίγουρα πωλητής εσωρούχων?
Φαντάζομαι τον φωτογράφοΚαλημέρα.
![]()
Φτου σου κοπελαρα μου..!!Καλημέρα.
![]()
Κ φυσικά, λες ότι είναι για μια φίλη σου!!!Χμ . Απλά πας σε ένα μαγαζί με γυναικεία εσώρουχα, λιγάκι το περιγράφεις , το διαλέγεις, τα σκας, και φεύγεις....
Ετσι το αποκτάς, χωρίς να πεις το όνομα του
Να τα χιλιάσεις μικρή μουΈνεκα γενεθλίων, σήμερα και αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν ραντεβού.. Σας φιλώ![]()
Χρόνια Πολλά ! Πολύχρονη με Υγεία.Ένεκα γενεθλίων, σήμερα και αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν ραντεβού.. Σας φιλώ![]()
Χρόνιααααα πολλάαααααα δεσποινίς, wish you the bestΈνεκα γενεθλίων, σήμερα και αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν ραντεβού.. Σας φιλώ![]()
Χρόνια σου πολλά να είσαι γερή κ ότι επιθυμείς.Ένεκα γενεθλίων, σήμερα και αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν ραντεβού.. Σας φιλώ![]()