123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.699
- Πόντοι
- 3.446
Κι όμως είσαι μια διπρόσωπη οχιά που άλλα λέει εδώ και άλλα σε pm. Εν πάση περιπτώσει δε θα κάτσω ν'ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί δικαιολογείσαι λόγω του νεαρού της ηλικίας σου. Αλλά όταν κάνεις κάτι να το κάνεις σωστά κι όχι να βγάζεις στον τάκο κόσμο με λειψά στοιχεία. Και αν είναι έτσι όπως είπες για λόγους οικογενειακούς/υγείας ένας λόγος παραπάνω λοιπόν που έπρεπε να το σεβαστείς και να ξεφύγεις απ΄το συνηθισμένο σου ωράριο δε θα πάθαινες και κάτι. Μπορεί ο άνθρωπος να φροντίζει άρρωστους γονείς, μπορεί να προσέχει τα παιδιά του αν είναι μόνα τους. 1002 λόγοι μπορεί να συντρέχουν. Αυτά και καλή συνέχειαΣου έχω 2-3 ακόμη ομοειδή να κάνετε παρέα, μην ανησυχείς.. Εγώ κοιμάμαι ήσυχη, άλλος εκμεταλλεύεται καταστάσεις και όχι μόνο, ξέρεις εσύ πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω.
Όποιος έχει χρόνο, κάθεται, διαβάζει και βλέπει ότι όσα έχω πει δημόσια, τα έχω πει και επί προσωπικού όταν χρειάστηκε. Επίσης άλλος πρώτα με κράζει κι έπειτα στέλνει μηνυματάκι.
Βρήκες ευκαιρία να πεταχτείς σαν τη λερναία ύδρα μήπως και αισθανθείς σημαντικός μέσα σε ένα απρόσωπο forum.
Τέλος.

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έννοια σου Μήτσο ξέρω τι λέω...Αγαπητέ Γεώργιε μάλλον ξεφεύγεις...
?!..σάμπως δέχομαι εγώ νομίζεις τον κάθε άσχετο?!