Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.983
- Πόντοι
- 12.056
Και καποιον γνωστο τουκάποιο γνωστό σου?![]()
Και καποιον γνωστο τουκάποιο γνωστό σου?![]()
δεν την έχω προλάβει ρε...είμαι νεαρός!!Ητανε πολύ όμορφη κοπέλα και καλό παιδί.
Φως φανάρι ότι κάποιος θα την καπάρωνε
To στυλ μου είναιδεν την έχω προλάβει ρε...είμαι νεαρός!!
κι εσύ δεν μίλαγες (τότε)...αυτά τα μοιράζονται!! Μοναχοφάη... ντροπή σου!!![]()
Καλησπέρα, θα το ανακοινώσω όταν θα είμαι ξανά ενεργή..Καλησπέρα Μαλβίνα! Για πότε πιστεύεις ότι θα κάνεις την σχετική κλήρωση;
Καλησπέρα
Σχεδον μας γαμησες τωρα…
Ωραία και τα δύο κείμενα, αλλά θα ξεχωρίσω τη δεύτερη παράγραφο του part1, ωραία περιγραφή μιας τόσο ξεχωριστής για εμάς στιγμής.Όσοι ενδιαφέρονται να κάψουν το χρόνο τους με την άσκοπη πάρλα της Μαλβίνας είναι ευπρόσδεκτοι..
Φώτα pt.1
Κλασσικά.. γιατί όπως πάντα, εμείς αποτελούμε την αόρατη μάζα της κοινωνίας, χωρίς καμία απολύτως αξία, γνώσεις, ενδιαφέροντα ή άποψη, βυθισμένες στην παρακμή και το μηδενικό IQ.Τώρα και ποίηση. Σε λίγο θα αρχίσουν να εκδίδονται και οι φεμινίστριες.
Άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη...Κλασσικά.. γιατί όπως πάντα, εμείς αποτελούμε την αόρατη μάζα της κοινωνίας, χωρίς καμία απολύτως αξία, γνώσεις, ενδιαφέροντα ή άποψη, βυθισμένες στην παρακμή και το μηδενικό IQ.
Παρεμπιπτόντως, κανένα κείμενο από τα 4 δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο την ποίηση.
Επίσης ποιός σας είπε ότι δεν εκδίδονται οι φεμινίστριες?
Καλό βράδυ, λοιπόν, με την ελπίδα ότι η επόμενη απόπειρά μου θα σας καλύψει παραπάνω.
Σου βγάζω το καπέλο και ανακαλώ.Κλασσικά.. γιατί όπως πάντα, εμείς αποτελούμε την αόρατη μάζα της κοινωνίας, χωρίς καμία απολύτως αξία, γνώσεις, ενδιαφέροντα ή άποψη, βυθισμένες στην παρακμή και το μηδενικό IQ.
Παρεμπιπτόντως, κανένα κείμενο από τα 4 δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο την ποίηση.
Καλό βράδυ, λοιπόν, με την ελπίδα ότι η επόμενη απόπειρά μου θα σας καλύψει παραπάνω.
Tι έγινε ρε παιδιά.......!!!!!!??????Καλό μήνα, επιτέλους χειμώνας..
![]()
Θύμισε μας, ψυχολογία δε σπουδάζεις ;
Αγαπητή ΜαλβίναΚλασσικά.. γιατί όπως πάντα, εμείς αποτελούμε την αόρατη μάζα της κοινωνίας, χωρίς καμία απολύτως αξία, γνώσεις, ενδιαφέροντα ή άποψη, βυθισμένες στην παρακμή και το μηδενικό IQ.

ΓειάΕίπα να περάσω να πω ένα γεια..
![]()
Έτσι το λες εσύ το γεια προκαλώντας εμφράγματα; Δηλαδή το αντίο πως θα το πεις;Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
![]()
Σήκωσε καλέ το πρόσωπο θα σκάσεις από το μαξιλάριΕίπα να περάσω να πω ένα γεια..
![]()

Γειαααα....Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
![]()