DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 49.645

δεν μπορω!μου ειπε να ειμαι σοβαροςΑχ αυτό και αν είναι ποίημα. Φαντασία μου πλανευτρα.
@Spiros_73 @james034 μην ντρέπεστε , εκφραστείτε ελεύθερα![]()
Εκφράσου ελεύθερα, εδώ δεν κρίνουμε...δεν μπορω!μου ειπε να ειμαι σοβαρος![]()
Δαίμονας ,άγγελος !!!Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
![]()
Να ξεκινας το γλυψιμο απο τις πατουσες και να φτανεις στα ακροδαχτυλα....Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
![]()
@Spiros_73 Έχεις το ελεύθερο να εκφραστείς, ξέρεις τι πρέπει να κάνειςΕκφράσου ελεύθερα, εδώ δεν κρίνουμε...
Ναι μονοφαγάς, όχι αστεία.Εχει αγοράσει ήδη κάτι λαχεία σε άλλο νήμα.![]()
Τώρα που δεν κάνεις ραντεβού μας λες γεια..;Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
![]()
Θα ενημερώσω αύριο απογευματάκι για Τετάρτη+Πέμπτη...Τώρα που δεν κάνεις ραντεβού μας λες γεια..;
Με το πουλί στο χέρι μένουμε !
Η μεγάλη επιστροφή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα ενημερώσω αύριο απογευματάκι για Τετάρτη+Πέμπτη...
Για τους μεσημεριανούς, θα υπάρχει η δυνατότητα για ραντεβού από τη 13:00 για αυτές τις δύο ημέρες..![]()
η φωτο μου θυμιζει εμενα οταν χτυπαει το ξυπνητηρι! και δεν θελω να σηκωθω!(κωλαρα εχει δεν το εμαθες απο εμενα)@Spiros_73 Έχεις το ελεύθερο να εκφραστείς, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις![]()
Θα ενημερώσω αύριο απογευματάκι για Τετάρτη+Πέμπτη...
Για τους μεσημεριανούς, θα υπάρχει η δυνατότητα για ραντεβού από τη 13:00 για αυτές τις δύο ημέρες..![]()
Μάλλον ήθελες να πούμε εμείς "έχε γεια καημένε κόσμε έχε γεια γλυκιά ζωή"......Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
![]()
Μαραθώνιο θα κάνεις ?Να ξεκινας το γλυψιμο απο τις πατουσες και να φτανεις στα ακροδαχτυλα....![]()
Καλώς τον.Γειαααα
Καλως σας βρήκαΚαλώς τον.
Είσαι υπερβολικός..Μάλλον ήθελες να πούμε εμείς "έχε γεια καημένε κόσμε έχε γεια γλυκιά ζωή"......![]()
Κοιτα, δες, άκου κλπΕίσαι υπερβολικός..