Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 47.807
- Πόντοι
- 5.956
μαλλον γραφειο στοιχηματων@DiorPoison τι φάμπρικα καλε άνοιξες και δεν το ξέρω εγώ?!
Να ετοιμάσω βαλίτσες φιλενάδα,φεύγουμε μετανάστες?!

μαλλον γραφειο στοιχηματων@DiorPoison τι φάμπρικα καλε άνοιξες και δεν το ξέρω εγώ?!
μαλλον γραφειο στοιχηματων![]()
τους κωλους τους δινει 3,40 σημερα!
Λες??Μπας και κονομήσουμε τπτ!!
Της Μαλβίνας 1.000,03!!τους κωλους τους δινει 3,40 σημερα!
Όταν δεν λέμε κάτι συγκεκριμένο και απλά "αφήνουμε" να εννοηθεί κάτι, πρέπει να έχουμε το θάρρος να λέμε δημόσια την δήλωσή μας. Αλλιώς είμαστε απλά θρασύδειλοι και μας λείπει λίγο δράμα από την ζωή μας.Αρχικά λασπολογία που είδες; Είπα κάτι συγκεκριμένο; Όχι. Οπότε αυτό που λες καταρρίπτεται. Να απαντήσω συγκεκριμένα για να της κάνω τη χάρη και να έχω μπελάδες; Να μου λείπει.
ειναι ντροπαλο ακομα το κουλουρακι της!θα ανοιξει ομως......η αποδοση εννοω ρεμαλια!Της Μαλβίνας 1.000,03!!
![]()
Να μιλάς για θάρρος και να κάνεις υποδείξεις χωρίς τις πλάτες αλλονών πρώτα.Όταν δεν λέμε κάτι συγκεκριμένο και απλά "αφήνουμε" να εννοηθεί κάτι, πρέπει να έχουμε το θάρρος να λέμε δημόσια την δήλωσή μας. Αλλιώς είμαστε απλά θρασύδειλοι και μας λείπει λίγο δράμα από την ζωή μας.
Εγώ άτομα που εκφράζονται άσχημα για τις κοπέλες χωρίς λόγο και έχουν εμμονές δεν τα θέλω γιατί είναι τοξικά για την διάθεσή μου.
Να έχεις το θάρρος να τιμάς τα παντελόνια σου και να λες τα πράγματα ευθέως χωρίς υπεκφυγές και wannabe "όποιος θέλει, μαθαίνει".
Τουλάχιστον πες μου τι είναι να το μάθω κι εγώ να γίνω εξυπνότερη και να "ξυπνήσω".
Τέλος.
Έρχομαι και εγώ φτιάχνω βαλίτσα για την ξενιτιά@DiorPoison τι φάμπρικα καλε άνοιξες και δεν το ξέρω εγώ?!
Να μιλάς για θάρρος και να κάνεις υποδείξεις χωρίς τις πλάτες αλλονών πρώτα.
Όλοι μαζί στην φάμπρικα χαχαχαχα!!!!Έρχομαι και εγώ φτιάχνω βαλίτσα για την ξενιτιά![]()
Αρχικά δεν έχω ψυχωσικό σοκ. Αλλά έπρεπε κάτι να πεις ως συνήθως.Θα σου περάσει το ψυχωσικό επεισόδιο..
Μέχρι τότε δες πως μπορείς να βελτιωθείς σαν άνθρωπος και να μην βγάζεις κακία λόγω απόρριψης. Τα φιλιά μου.
Είναι έξυπνη και εσύ δεν θα γαμησεις...Αρχικά δεν έχω ψυχωσικό σοκ. Αλλά έπρεπε κάτι να πεις ως συνήθως.
Δεύτερον γίνε εσύ άνθρωπος και άσε εμένα.
Τρίτον δεν βγάζω καμία κακία συν ότι άμα ήταν να πάρω στα σοβαρά απόρριψη από ένα άτομο που το παίζει έξυπνη και την έχει δουλέψει ψιλό γαζί μια άλλη
Πολλά φιλιά έχεις
Τεχνιτριες άριστες!!εγω κοριτσια @Sexyjoanna k @DiorPoison πιστευω υφαντουργεια ειναι η φαμπρικα , θα τον δουλευεται καλα τον αργαλειο χαχαχα!!!!
Όλα αυτά τα λες εσύ που εύχεσαι να πεθάνει ένας άλλος άνθρωπος και ρίχνεις κατάρες? Που φτάσαμε.. τέλος είπα.Αρχικά δεν έχω ψυχωσικό σοκ. Αλλά έπρεπε κάτι να πεις ως συνήθως.
Δεύτερον γίνε εσύ άνθρωπος και άσε εμένα.
Τρίτον δεν βγάζω καμία κακία συν ότι άμα ήταν να πάρω στα σοβαρά απόρριψη από ένα άτομο που το παίζει έξυπνη και την έχει δουλέψει ψιλό γαζί μια άλλη
Πολλά φιλιά έχεις
για εσενα ειμαι σιγουρος!!!!Τεχνιτριες άριστες!!
Βλέπεις φαντάσματα κοριτσάκι μου…Όλα αυτά τα λες εσύ που εύχεσαι να πεθάνει ένας άλλος άνθρωπος και ρίχνεις κατάρες? Που φτάσαμε.. τέλος είπα.