Mην κρίνεις εξ ιδίωνΣε ενενήντα χρόνια δεν θα είμαστε γενικά.
Εγώ θα είμαι
Και θα σε σκέφτομαι
Κουφάλα κωλόπαιδο
Mην κρίνεις εξ ιδίωνΣε ενενήντα χρόνια δεν θα είμαστε γενικά.
Μπορεί να ξαναγεννηθουμε.....reincarnationΣε ενενήντα χρόνια δεν θα είμαστε γενικά.
Μια και δεν είναι άνθρωπος, τι είναι?? Τι έχει κάνει??Αρχικά δεν έχω ψυχωσικό σοκ. Αλλά έπρεπε κάτι να πεις ως συνήθως.
Δεύτερον γίνε εσύ άνθρωπος και άσε εμένα.
Τρίτον δεν βγάζω καμία κακία συν ότι άμα ήταν να πάρω στα σοβαρά απόρριψη από ένα άτομο που το παίζει έξυπνη και την έχει δουλέψει ψιλό γαζί μια άλλη…
Πολλά φιλιά έχεις
Μήπως φίλε μου έφαγες κανένα άκυρο από τον κοριτσαρο και σου έχει μείνει απωθημένο???Αρχικά δεν έχω ψυχωσικό σοκ. Αλλά έπρεπε κάτι να πεις ως συνήθως.
Δεύτερον γίνε εσύ άνθρωπος και άσε εμένα.
Τρίτον δεν βγάζω καμία κακία συν ότι άμα ήταν να πάρω στα σοβαρά απόρριψη από ένα άτομο που το παίζει έξυπνη και την έχει δουλέψει ψιλό γαζί μια άλλη…
Πολλά φιλιά έχεις
Ποιον; Αυτόν που αδιαφορεί πλήρως για την κοπέλα αλλά όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, 9 στα 10 μηνύματά του αναφέρονται με υπονοούμενα πάντα (γιατί που να αναφέρεις ονόματα τώρα και να αποδεικνύεις ότι μόνο γι’αυτή μιλάς) γι’αυτήν;Ρε ψυχάκια τράβα να πιείς κανά καφέ με τον άλλο γνωστό ανώμαλο χυλοπιτιασμένο κομπλεξάρα να πείτε τον πόνο σας.
Αφήστε το κορίτσι ήσυχο γυναικωτοί!!!!
Γιατί παλιοκατίνες ?Ψοφατε για ιντριγκες μωρε παλιοκατινες ολοι στο μπου πραγματικα.
Ρε ριχτε μπλοκ στους κλωνους που τους απανταντε κιολας στις μαλακιες τους ρε.
Αν ημουν 15 θα σε τύπωνα αφίσα να σε βάλω στο δωμάτιό μου..Να ελαφρύνουμε το χτεσινό κλίμα με κάτι ευχάριστο..
Λίγες ημέρες έμειναν, φιλιά.![]()
![]()
Ότι καλύτερο έχουν δει τα ματάκια μουΝα ελαφρύνουμε το χτεσινό κλίμα με κάτι ευχάριστο..
![]()
Τι έγινε χθες ?Να ελαφρύνουμε το χτεσινό κλίμα με κάτι ευχάριστο..
![]()
Γιατί έμειναν λίγες μέρες??? Τι θα γίνει σε λίγο καιρό??Να ελαφρύνουμε το χτεσινό κλίμα με κάτι ευχάριστο..
![]()
Δεν θυμάμαι πλέον ..........τα ξεχνάς όλα με την γυναικάραΤι έγινε χθες ?
ΡεΝα ελαφρύνουμε το χτεσινό κλίμα με κάτι ευχάριστο..
![]()
Πω ρε πούστη μου μία φάμπρικα ...Να ελαφρύνουμε το χτεσινό κλίμα με κάτι ευχάριστο..
![]()
Ευχαριστώ, φρόντισα να φαίνεται καλά το αυτί..Ρε
Ποιά είναι αυτή στην φωτογραφία ?
ΥΓ
Ωραίο αυτί ..
Λίγες μέρες έμειναν για τι;Να ελαφρύνουμε το χτεσινό κλίμα με κάτι ευχάριστο..
![]()