Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε φίλε.. γινεσαι κουραστικός .. ασε την κοπέλα ήσυχη.Τελεις Telegram?
Τελεις Instagram?
Τελεις ταχυδρομική θυρίδα?
Τι τελεις?
Όχι όχι δεν το θέλω αυτό θα φαρμακωθω μετάΜην νευριάζετε τα κοριτσια.. Θα εξαφανιστούν και θα βάλετε τα κλάματα μετά... Καλάαααα....
Και πολύ γέλιο χαρίζουν ειδικά όταν τους γλεντούν τα κορίτσιαΩς παλιά στον χώρο θα παραθέσω κατι, (και οχι μονο ως φιλη του κοριτσιού ),εδω μεσα οι κύριοι που έχουν τα ψυχολογικά τους σ έντονο βαθμό,είναι γνωστοί λιγο πολύ ..αρα αφήστε να λένε τα δικά τους ,ακροαματικοτητα χαρίζουν.. φυσικα αν οι χοντράδες ξεφύγουν ,υπάρχει κι η αναφορά ..ο διάλογος είναι περιττός μαζί τους .
*Καλημέρα μπέμπα -ετοιμάσου για καφέ πριν φύγω
Καλημερα Ιωάννα. Είσαι ΚυρίαΩς παλιά στον χώρο θα παραθέσω κατι, (και οχι μονο ως φιλη του κοριτσιού ),εδω μεσα οι κύριοι που έχουν τα ψυχολογικά τους σ έντονο βαθμό,είναι γνωστοί λιγο πολύ ..αρα αφήστε να λένε τα δικά τους ,ακροαματικοτητα χαρίζουν.. φυσικα αν οι χοντράδες ξεφύγουν ,υπάρχει κι η αναφορά ..ο διάλογος είναι περιττός μαζί τους .
Τώρα θέλω να γράψω σχόλιο πάνω σε αυτό που γράφεις... Αλλά με πήρες με κακό μάτι!!!Ως παλιά στον χώρο θα παραθέσω κατι, (και οχι μονο ως φιλη του κοριτσιού ),εδω μεσα οι κύριοι που έχουν τα ψυχολογικά τους σ έντονο βαθμό,είναι γνωστοί λιγο πολύ ..αρα αφήστε να λένε τα δικά τους ,ακροαματικοτητα χαρίζουν.. φυσικα αν οι χοντράδες ξεφύγουν ,υπάρχει κι η αναφορά ..ο διάλογος είναι περιττός μαζί τους .
Εκφράσου ελεύθερα...μην κρατιεσαι.Τώρα θέλω να γράψω σχόλιο πάνω σε αυτό που γράφεις... Αλλά με πήρες με κακό μάτι!!!
Και έχει πλάκα όταν η κοπέλα απαντά ευγενικά και με επιχειρήματα. Αυτοί σκυλιάζουν και γίνονται πιο επιθετικοί!!!!!!!Ως παλιά στον χώρο θα παραθέσω κατι, (και οχι μονο ως φιλη του κοριτσιού ),εδω μεσα οι κύριοι που έχουν τα ψυχολογικά τους σ έντονο βαθμό,είναι γνωστοί λιγο πολύ ..αρα αφήστε να λένε τα δικά τους ,ακροαματικοτητα χαρίζουν.. φυσικα αν οι χοντράδες ξεφύγουν ,υπάρχει κι η αναφορά ..ο διάλογος είναι περιττός μαζί τους .
.Ρε φίλε, παίρνεις στα σοβαρά μια εκδιδόμενη..?
Και ειδικά εδώ μέσα..?
Εξάλλου ότι έγραψα, ΔΕΝ πήγαινε σε εκείνη.
Για άλλους/ον ήταν.
Στην ίδια ούτε καν ασχολήθηκα, όχι να απαντήσω, αλλά ούτε να διαβάσω τι έγραψε.
....μαγκα μου, not good!Εν τω μεταξύ μου λένε από τα κοντρολε, πως επίκειται και νέα "επιστροφή", αυτής νεαράς επίσης εξαφανισμένης, όχι τίποτα το ιδιαίτερο σε εμφάνιση η συγκεκριμένη, αλλά με εξαιρετικά cock sucking and deep throating skills.
Η συγκεκριμένη πέρα από τα ανωτέρω, θα είναι και σε duo τώρα, χμμ...
Είχε επίσης απίστευτη πλάκα στο νήμα της, γιατί έκανε η ίδια, περιγραφή στις συναντήσεις της, σε μια περίπτωση είχε κάνει και αποθεωτικα σχόλια, για το παλαμάρι που την έσκισε, βλέπε μήκος, πλάτος, διάρκεια, ένταση, ποσότητα σπέρματος, κτλ, κοκ, αχαχα...
Θα πέσει και εκεί τρελό γέλιο.
ΥΓ. Λέμε "επιστροφή", γιατί εδώ μέσα δεν ήταν ενεργή, το σπορ ΔΕΝ το σταμάτησε και καθόλου.

Δεν σε πήρα με κακό..οκ μια μικρή κοντρα υπήρξε ,και δεν την συνεχισες ουτε εσυ ουτε εγω, και προς τιμην μας.. εν αντίθεση με άλλους..Τώρα θέλω να γράψω σχόλιο πάνω σε αυτό που γράφεις... Αλλά με πήρες με κακό μάτι!!!
Προκειμένου κάποιος/κάποια να σε πάρει στα σοβαρά εσένα, οφείλεις να κάνεις το ίδιο, είτε αυτός ο άνθρωπος είναι σερβιτόρος, υπάλληλος σε καφέ, εκδιδόμενη κ.ο.κ.
Επειδή λοιπόν εσύ ουδέποτε με σεβάστηκες και ξέρεις πολύ καλά τους λόγους, δεν κατανοώ τι κάνεις εδώ μέσα ακόμα.
Το νήμα δεν μου ανήκει, είναι δημόσιο. Όμως η εμμονή που έχεις μαζί μου είναι αρρωστημένη.
Ας του στείλει κάποιος τις απαντήσεις μου να ησυχάσουμε αφού με έχει στην αγνόηση.
Ειμαστε εκδιδομενες κατάπτυστες
Ακριβώς όπως το λες!!!!... Τα φιλιά μου!!Δεν σε πήρα με κακό..οκ μια μικρή κοντρα υπήρξε ,και δεν την συνεχισες ουτε εσυ ουτε εγω, και προς τιμην μας.. εν αντίθεση με άλλους..
Επίσης απεχθάνομαι τα μαδομουνια ,εντελώς χάσιμο χρόνου τα θεωρώ,αυτή ήταν κι η ουσία του ποστ μου
Παω στο νημα μου ,δεν θελω να κανω διάλογο , απλα άποψη κατέθεσα μόνο!
Χαιρετώ!
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; απλά ο τύπος έχει φάει άκυρο από την κοπέλα και επειδή του στραβοκατσε συμπεριφέρεται έτσιΤύπε με το μπαρδόν κιόλας αλλά μας
Έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα
Κρίμα γιατί σε διαβάζω γενικά και συμφωνούσα σε αρκετά μαζί σου .
Αρρωστημένη εμμονή που αρχίζει να γίνεται τοξική είναι ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που θα δώσω αν και πάει και κάπου αλλού το μυαλό μου ...![]()
Ζητώ ταπεινά συγγνωμη για αυτην την αβελτηρίαΕσείς έχετε πάρει άδεια από το Α.Σ.Υ.Γ του Bourdela.com για να γράφετε;
Τι το περάσατε εδώ; Μπάτε σκύλοι, αλέστε;;;
Να μην επαναληφθεί παρακαλώ.
Ζητώ ταπεινά συγγνωμη για αυτην την αβελτηρία
Εδω ΔΕΝ ειναι battle skills αλέστε
ΔΕΝ θα επαναληφθεί.