ypotaktikos97
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 31
- Like
- 9.680
- Πόντοι
- 6.246
Φίλε μου αν δεν κάνω λάθος μαζί δεν συμφωνούσαμε και λέγαμε τα καλύτερα για το κορίτσι; Τι για το εξαιρετικό πρόγραμμα που κάνει, τι για την φουλ κατάποση που προσφέρει, τι για την πολύ όμορφη εμφάνιση που έχει, τι για τα γλωσσόφιλα που δίνει, τι για την καθαριότητα που εχει, τι για το στοματικο που κάνει; Κάνω λάθος; Τι άλλαξε απο τότε και φτάσαμε εδώ; Για να την υποτιμάς έτσι λέγοντας αν την παίρνει κανείς στα σοβαρά, κάτι σοβαρό πρέπει να έγινε, αλλιώς δεν εξηγείται.Ρε φίλε, παίρνεις στα σοβαρά μια εκδιδόμενη..?
Και ειδικά εδώ μέσα..?
Εξάλλου ότι έγραψα, ΔΕΝ πήγαινε σε εκείνη.
Για άλλους/ον ήταν.
Στην ίδια ούτε καν ασχολήθηκα, όχι να απαντήσω, αλλά ούτε να διαβάσω τι έγραψε.
Αλλά ακόμα και αν έγινε, οταν έχουμε μιλήσει με τα καλύτερα για μια κοπέλα, μετά δεν ειναι λίγο αντιφατικό να ερχόμαστε και να λέμε τα αντίστροφα; Εγώ αν ξενέρωνα με κάτι, πχ δεν πήγαινε καλά η επόμενη συνάντηση ( βλέπε πρόσφατα με Αριανα), απλά θα το έγραφα με ωραίο τρόπο (οπως έκανα ) και δεν θα ξανασχολιομουν.
Και η Αμελιέ που λες ειναι επίσης εξαιρετική περίπτωση. ΟΚ έκανε ένα λάθος τότε και έγραψε αυτά που έγραψε οπως λες . Δεν χρειάζεται όμως να την σταυρώσουμε. Εγώ πάντως οταν την συνάντησα πριν λίγους μήνες και έγραψα κριτική (γιατί δεν ήταν κάτι κρυφό), δεν ήμουν σε κανέναν κλειστό κύκλο, μια φορά έγραψα παλιά, δεν πηρα απάντηση, ξαναεγραψα και πήρα. Και πίστεψε με το ντουο αυτό αν γίνει, θα αφήσει εποχή. Μιλάμε για δύο εξαιρετικές κοπέλες σε πολλούς τομείς , Μοντέλα που λέτε κάποιοι μπορεί να μην ειναι, αλλά βάζουν κάτω πολλά μοντέλα σε υπηρεσίες , συμπεριφορά και ήθος . Εξάλλου τι να τα κάνεις τα μοντέλα όταν σου λένε όχι γλωσσόφιλα, οχι το ένα , οχι το άλλο, όταν κλέβουν οπου μπορούν, φεύγουν πριν την ώρα τους, χρεώνουν τα πάντα εξρα κλπ.