BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 206
Δεν είναι ΠέμπτηΚαλημέρα σε όλους, μια όμορφη Πέμπτη εύχομαι![]()
Δευτέρα είναι ..
Καλημέρα
Δεν είναι ΠέμπτηΚαλημέρα σε όλους, μια όμορφη Πέμπτη εύχομαι![]()
Πας στο κεβοπ για σκοποβολή , βλέπω
Πω πω φωτιά είσαι!!!
Σωστό είναι υπό την προϋπόθεση ότι θα έγραφα "από την ευγένεια που διακατέχομαι".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Good morning![]()
Σωστό είναι υπό την προϋπόθεση ότι θα έγραφα "από την ευγένεια που διακατέχομαι".
Good morning![]()
ΑχΚαλημέρα κορίτσι!
Με εξιτάρει το γεγονός το πόσο καλλιεργημένη και υπομονετική είσαι σε συνδυασμό με το νεότατο της ηλικία σου και τον σεξισμό που βγάζεις.
Τα ωράρια μας είναι δύσκολα αλλά το δουλεύω από τρίτη για τρίτη!
To νου σας παλαιουρες μην μου φάτε την ώρα!!!
Υπάρχει κοπέλα που δούλευε εστίαση μεχρι τα παρά30, μέχρι που αγανάκτησε. Ξεκίνησε από 6 ραντεβού / ημέρα και το έχει κατεβάσει στα 3, αν παει καπου και την φρικάρει ο τύπος στην πρώτη εντύπωση του πληρώνει το ξενοδοχειο και φεύγει.. Εννοείται ότι δεν γυρναει στην εστίαση..εχεις πετυχει κοπελα που να ξερεις το στορυ του πως ξεκινησε ακριβως? κι αν ναι της εδωσες την επιλογη να ξεφυγει απο ολο αυτο? αν η απαντηση και στα δυο ειναι ναι τοτε ειμαι σιγουρος οτι εξακολουθει και εργαζεται.....
Ακριβώς το ίδιο, με ανήλικη στην Βουλγαρία, στα 90ς..Θα σου πω ειλικρινά. Πριν πολλά χρόνια, μπήκε μια φορά ένα κορίτσι στο δωμάτιο και διαβάζοντας την γλώσσα του σώματος, προτίμησα να συζητήσω πρώτα ώστε να εκμαιεύσω περισσότερα "μυστικά" Το λοιπόν, μου είπε 2-3 πραγματάκια κι αυτό ήταν. Της έδωσα τα χρήματα, όχι περισσότερα που θα ήθελα πολύ γιατί θα έκανα ζημιά και φυσικά δεν την ακούμπησα. Από κριτικές που διάβασα κατόπιν από διάφορους μπηχτές της πούτσας, κατάλαβα ότι δεν έκανα λάθος και λυπήθηκα που δεν έπεσα έξω. Μιλάμε για τραγικότητα περίπτωση και παίζει να ήταν και ανήλικη...
Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναιναι, ναι, ναιναι, ναι, ναιναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι, ναιΚάποιος είχε προτείνει να βάλω και συνεδρίες στοματικού μόνο..λέω να το εφαρμόσω από Σεπτέμβρη..!!
με ολη την ανεση του χρονου να το σκεφτεί κάποιος (vs της αμεσης απαντησης που εδωσες πιεζόμενη χρονικά):Σωστό είναι υπό την προϋπόθεση ότι θα έγραφα "από την ευγένεια που διακατέχομαι".
Good morning![]()
Για να λύσουμε την απορία που κοντεύει να κρατήσει μια σελίδα ολόκληρη, ναι, το διακατέχει μπορεί να εφαρμοστεί στην πρόταση που χρησιμοποίησα, αντί για διατρέχει που έγραψα επάνω στην βιασύνη μου λόγω φόρτου εργασίας. Φιλιά πολλά![]()
Καλημέρα κορίτσι!
Με εξιτάρει το γεγονός το πόσο καλλιεργημένη και υπομονετική είσαι σε συνδυασμό με το νεότατο της ηλικία σου και τον σεξισμό που βγάζεις.
Τα ωράρια μας είναι δύσκολα αλλά το δουλεύω από τρίτη για τρίτη!
To νου σας παλαιουρες μην μου φάτε την ώρα!!!
Πω πω φωτιά είσαι!!!
Κλαρινο και μαλιστα πολυ καλοΔεν πιστεύω να το έμαθες τώρα και να εντυπωσιάστηκες.
Ανωμαλίες πάμπολλες, να προσέχεις όσο μπορείς.
Ο άλλος πήγε με την γκόμενα Φολέγανδρο
Και αντί να βγάλουν τα μάτια τους
Την σκότωσε
Γάμα τα
ΥΓ
Και κάποιες κοπέλες γουστάρουνε χτυπήματα, πνιξίματα, να είναι σκλάβες με ζώνη στο λαιμό και στα 4, να σε ακολουθούν σαν σκύλες, επικίνδυνα πράγματα, την κάνεις ..
ΥΓ2
Και κάποιες άλλες, με το στήθος έξω, να σου παίζουν πιάνο και να μην γαμείς, δεκαετία 90
Ρωσίδες
Αξέχαστες ..
ΥΓ3
Μαλβίνα, παίζεις πιάνο ?![]()

ΥΓ
Και κάποιες κοπέλες γουστάρουνε χτυπήματα, πνιξίματα, να είναι σκλάβες με ζώνη στο λαιμό και στα 4, να σε ακολουθούν σαν σκύλες, επικίνδυνα πράγματα, την κάνεις ..
Ρε καλώς τους μερακλήδες...τα χτυπηματα, τα πνιξιματα κλπ γιατι ειναι επικινδυνα και την κανεις? ο καθενας οτι θελει κανει στο κρεββατι του
αν ηταν ετσι το fetlife θα ειχε 10 μελη
Ρε καλώς τους μερακλήδες...![]()

Τα χτυπήματα μια χαρά είναι. Τα πνιξίματα είναι λίγο επικίνδυνα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς και να καταλήξεις να απολογείσαι στον ανακριτή για ανθρωποκτονία με άμεσο δόλο, ενώ εσυ πηγες να ρίξεις ένα πουτσο.τα χτυπηματα, τα πνιξιματα κλπ γιατι ειναι επικινδυνα και την κανεις? ο καθενας οτι θελει κανει στο κρεββατι του
αν ηταν ετσι το fetlife θα ειχε 10 μελη
Τα χτυπήματα μια χαρά είναι. Τα πνιξίματα είναι λίγο επικίνδυνα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς και να καταλήξεις να απολογείσαι στον ανακριτή για ανθρωποκτονία με άμεσο δόλο, ενώ εσυ πηγες να ρίξεις ένα πουτσο.
Θέλουν προσοχή αυτά τα παιχνιδια
Εκείνη την ώρα ξεφεύγεις χωρίς να το καταλάβεις. Μιλάω εκ πείραςμε μετρο εννοειται, οχι σαν στραγγαλιστης. ενα χερι και τοσο οσο ειναι ανετη η κοπελα
Εκείνη την ώρα ξεφεύγεις χωρίς να το καταλάβεις. Μιλάω εκ πείρας
Φιλαράκι μπερδεύτηκες. Εγώ δεν είπα ότι ήταν ανήλικη αλλά το υποψιάστηκα. Το να πάει κάποιος με ανήλικη, είναι έγκλημα. Και δεν το λέω από νομικής πλευράς, το οποίο οριζετε έτσι, ούτως ή άλλως αλλά από την ανθρωπιστική του διάσταση. Δεν μπορώ να γράψω τι μου είπε αλλά σε διαβεβαιώ ότι επρόκειτο για μια τραγωδία. Και δυστυχώς κατάλαβα ποιος έφερε ακέραια την ευθύνη για την καταστροφή αυτής της κοπέλας...Ακριβώς το ίδιο, με ανήλικη στην Βουλγαρία, στα 90ς..
Προφανως και δεν μπερδεύτηκα τύπε, εξ ου και η έντονη γραμματοσειρά στο "με" - για να τονίσει τη διαφορά διότι η δική μου ήταν ανήλικη. Ούτε 16 ετων...Φιλαράκι μπερδεύτηκες. Εγώ δεν είπα ότι ήταν ανήλικη αλλά το υποψιάστηκα. Το να πάει κάποιος με ανήλικη, είναι έγκλημα. Και δεν το λέω από νομικής πλευράς, το οποίο οριζετε έτσι, ούτως ή άλλως αλλά από την ανθρωπιστική του διάσταση. Δεν μπορώ να γράψω τι μου είπε αλλά σε διαβεβαιώ ότι επρόκειτο για μια τραγωδία. Και δυστυχώς κατάλαβα ποιος έφερε ακέραια την ευθύνη για την καταστροφή αυτής της κοπέλας...