DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 61.547
Καληνύχτα σε όλους
κουκλαα , σαν το φυσικο βυζι δεννν υπαρχει καλυτεροΚαληνύχτα σε όλους![]()

Λίγες μέρες μας άφησε χωρίς φωτό/βίντεο αλλά τελικά άξιζε η αναμονή..Καληνύχτα σε όλους![]()

Με τέτοιο πλάνο ποιος κλείνει μάτι…Καληνύχτα σε όλους![]()
Καλημέρα και καλή Δευτέρα!![]()
Βυζί τορπίληΚαληνύχτα σε όλους![]()
αυτο ειναι αλλο πραγμα....εγω σου λεω να της εδωσες πραγματικα μια εναλλακτικη πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη δουλεια και σιγουρα να σταματησει τη βιζιτα......απαξ και μπει δεν βγαινει.......κι αν βγει και προσπαθησει να συμπεριφερθει με καποια φυσιολγικοτητα θα την προδωσουν η μυστικοπαθεια και το λαιφσταιλ που δεν θα δικαιολογει την αποχη απο το αθλημα......αλλωστε μεδω του αθληματος και των δυνατοτητων που προσφερει η αδιακοπη ροη εν δυναμει και πελατων αλλα και υποψηφιων γαμπρων καμμια δεν σταματαει πραγματικα.....ειδικα οι ανω των τριανταΥπάρχει κοπέλα που δούλευε εστίαση μεχρι τα παρά30, μέχρι που αγανάκτησε. Ξεκίνησε από 6 ραντεβού / ημέρα και το έχει κατεβάσει στα 3, αν παει καπου και την φρικάρει ο τύπος στην πρώτη εντύπωση του πληρώνει το ξενοδοχειο και φεύγει.. Εννοείται ότι δεν γυρναει στην εστίαση..
Με αυτά που κάνεις καρδιά μου....αναστατωσες τον borbinioΚαληνύχτα σε όλους![]()
και πολύ φοβαμαι πως δεν θα αφήσει να κλείσω μάτι σήμερα.....Καληνύχτα σε όλους![]()
Borbinio come to me..Με αυτά που κάνεις καρδιά μου....αναστατωσες τον borbinioκαι πολύ φοβαμαι πως δεν θα αφήσει να κλείσω μάτι σήμερα.....
Συνέχισε έτσι χωρίς οίκτο, βασάνισε μας όσο μπορείς να δούμε τι θα καταλάβεις....Καληνύχτα σε όλους![]()
Tί έκανες στα χειλακια σου μανάρι;Καληνύχτα σε όλους![]()
Tί έκανες στα χειλακια σου μανάρι;
Ότι νά ναι .Αυτό που δυστυχώς συνεχίζουν να κάνουν ακόμα αρκετές κοπέλες, δίχως να αντιλαμβάνονται ότι τις κάνει απωθητικές αντί ομορφότερες. Εκτός αν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις, το φυσικό είναι πάντα πιο όμορφο και ελκυστικό. Όσοι επικροτούν τέτοιου είδους παρεμβάσεις το κάνουν υπολογίζοντας στην χρηστική τους αξία, αν υποθέσουμε ότι έχουν τέτοια.
Όπως τα είχες δει είναι, τίποτα! Λίγο το πλάνο, λίγο το βάψιμο.. καλησπέρα!Tί έκανες στα χειλακια σου μανάρι;
μωρο μου εισαι θεα!!!Λίγες μέρες μας άφησε χωρίς φωτό/βίντεο αλλά τελικά άξιζε η αναμονή..![]()
Εγώ γενικά είμαι φαν των όποιων φυσικών χαρισμάτων διαθέτει η κάθε κοπέλα, χωρίς δηλ. προσθήκες και παρεμβάσεις, και είτε έχει κάνει κάτι στα χείλη της το κορίτσι είτε όχι, ένα έχω να πω: ότι χάρη σ' αυτά δίνει από τα πιο ωραία, ζουμερά και χορταστικά φιλιά που έχω πάρει από γυναίκα (όχι μόνο c.g.) ever. Περιμένω απλά να την ξανασυναντήσω κάποια στιγμή για να έχω μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα, οπότε θα γράψω και την σχετική κριτική μου, αλλά για τα φιλιά της και μόνο είναι must σε όσους αρέσκονται σε αυτά.Ότι νά ναι .
Έχεις άποψη χωρίς να γνωρίζεις .
Δεν έχει κάνει επέμβαση φίλε το κορίτσι .
Ότι νά ναι .
Έχεις άποψη χωρίς να γνωρίζεις .
Δεν έχει κάνει επέμβαση φίλε το κορίτσι .
Να σας διευκρινίσω αγαπητέ μου λοιπόν ότι ο λόγος ήταν η ελαφρά ανόρθωση του άνω χείλους λόγω ράμματος και το κάτω είναι απείραχτο.Λες αγαπούλη; Κατ' αρχάς δεν είναι επέμβαση, κάτι τσιμπιματάκια είναι. Επίσης, όπως πολλά πράγματα στη ζωή, το υαλουρονικό δεν κρύβεται. Άλλωστε, έχει ήδη επισημανθεί από άλλο χρήστη που την έχει συναντήσει.