DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 61.549
Αυτά αν είχαμε ΠΑΣΟΚ Άγιε μου..Εάν φρονείτε πως στο παραπάνω δεν τηρεί καλή αναλογία, δεν νομίζω ότι σας εμποδίζει κανείς να της αφήστε πέραν του αντιτίμου και ένα γερό φιλοδώρημα.
Αυτά αν είχαμε ΠΑΣΟΚ Άγιε μου..Εάν φρονείτε πως στο παραπάνω δεν τηρεί καλή αναλογία, δεν νομίζω ότι σας εμποδίζει κανείς να της αφήστε πέραν του αντιτίμου και ένα γερό φιλοδώρημα.
Αυτά αν είχαμε ΠΑΣΟΚ Άγιε μου..
Αγάπη μου γλυκιά, ακόμα ΠΑΣΟΚ έχουμε, απλά μόνο το χρώμα αλλάζει (πράσινο, ροζ, μπλέ).Αυτά αν είχαμε ΠΑΣΟΚ Άγιε μου..
Όπως λέμε και στην χώρα μου, ένα βήμα μπρος, ένα βήμα πίσω, τρως σφαίρα. Αυτό περιγράφει πλήρως την κατάσταση περί τιμολόγησης, εάν κάποια κοπέλα ανεβάσει τιμή θα γίνει μαζικό πέσιμο ότι το καβάλησε το καλάμι κι εάν το κατεβάσει πως είναι τριτοδεύτερη.Μετά αν ανεβάσει τις τιμες της θα μας ζαλίζετε τα ουμπαλα ότι καβάλησε το καλάμι όπως κάποιες άλλες και τι σκατα συμβαίνει και εδώ δεν είμαστε Ντουμπάϊ, Ζυριχη κτλ. Αφήστε τη γυναίκα να δουλέψει όπως αυτή νιώθει και γουστάρει και απ´ότι φαίνεται μια χαρά το πάει. Οποίος επιθυμεί αφήνει φιλοδώρημα οπως ειπώθηκε . Επίσης γι αυτούς που πιστεύουν ότι θα πάρουν χαρτάκι προτεραιότητας να πω απλά ότι προτεραιότητα συνήθως παίρνουν οι τακτικοί πελάτες.
Είσαι μοναδικήΌπως λέμε και στην χώρα μου, ένα βήμα μπρος, ένα βήμα πίσω, τρως σφαίρα. Αυτό περιγράφει πλήρως την κατάσταση περί τιμολόγησης, εάν κάποια κοπέλα ανεβάσει τιμή θα γίνει μαζικό πέσιμο ότι το καβάλησε το καλάμι κι εάν το κατεβάσει πως είναι τριτοδεύτερη.
Προσωπικά μιλώντας, για εμένα προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι που θα μιλήσουν/φερθούν με τρόπο και ευγένεια , σεβόμενοι το τι κάνω και όχι απαξιωτικά και με αισχρό τρόπο. Παραμένουμε άνθρωποι και όχι ανακυκλώσιμα σκευάσματα.
Η φάση είναι Welcome to Greeceεάν κάποια κοπέλα ανεβάσει τιμή θα γίνει μαζικό πέσιμο ότι το καβάλησε το καλάμι κι εάν το κατεβάσει πως είναι τριτοδεύτερη.
Ποια Ζέτα λες? Από Dream Girls?Δηλαδή θα πάω πχ στην Ζέτα που παίρνει 150 και θα της πω , α άκου κορίτσι μου λίγα παίρνεις , , αξίζεις περισσότερα , καντο 200 ευρώ τουλάχιστον. Αστεία πράγματα. Το πιθανότερο να μου πει ‘’και σένα τι σε κόφτει ρε μαλάκα πόσα θα παίρνω’’ , ‘’νταβατζής μου είσαι;'' , παρά να με πάρει στα σοβαρά.
Φιλε μαλλον της επεσε πολυ δουλεια και αλαξε το ωραριο! Ειμαι σιγουρος αν συνεχισει ετσι σε λιγο καιρο θα το παει 200 € και τα αξιζει και θα τα παρει! Πρεπει να την δεις σιγουρα!
Τύπε προσπάθησε κι άλλο....μπορείς !!!Αν και ενατρεπς τος νομους περι προσφορας και ζητησης!!!!
Λουκούμια τρώς ?Να προσθέσω κάτι πολύ βασικό και πάντοτε επίκαιρο.
Στην δική μας δουλειά δεν γίνεται να είμαστε ρομπότ και να ανεχόμαστε τα πάντα διότι αυτό σημαίνει αυτομάτως πώς δεν είμαστε σώας τας φρένας.
Εννοείται θα αρνηθούμε, εννοείται θα οριοθετήσουμε, εννοείται θα έχουμε μαύρη λίστα κι ας μας κακολογούν μετέπειτα .
Μπορεί το χρήμα να κινεί τον κόσμο όμως δεν είναι το παν. Ψυχική και σωματική υγεία πάνω απ'όλα. Να έχετε μια όμορφη ημέρα!
Κι εμεις θα κάτσουμε εδώ και θα κλαίμε ?Ρε κοτοπουλα αν θελετε να το παιξετε λαρτς και καλα ειμαι λεφτας που ελεγε ο Αυλωνιτης. Παρτε το κοριτσι κανενα τριήμερο ολα πληρωμενα τα παντα ολα αιντε ρε.
Αχ φτωχο μου αγορι στο μεροκαματο εισαι ;;;;;;τι μπαναλ. Εδω μπαινουν με εισοδημα εκατο χηνες και πανω το χρονοΚι εμεις θα κάτσουμε εδώ και θα κλαίμε ?
Πάω να δουλέψω ..
Η ζωή έχει έξοδα ..Αχ φτωχο μου αγορι στο μεροκαματο εισαι ;;;;;;τι μπαναλ. Εδω μπαινουν με εισοδημα εκατο χηνες και πανω
δεν νομίζω ότι σας εμποδίζει κανείς να της αφήστε πέραν του αντιτίμου και ένα γερό φιλοδώρημα.
Εδώ θα μου επιτρέψετε να τοποθετηθώ. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, εμπειρικά και μόνο μιλώντας, το ότι θα πάρεις περισσότερα, δεν σημαίνει ότι θα είναι πιο ποιοτικό το ραντεβού.Δεν είναι το πουρμπουάρ το θέμα. Η λογική σε όποιον της προτείνει αύξηση τιμής ή και στις κοπέλες που κάνουν αύξηση τιμής είναι τα λιγότερα ραντεβού.
Κάνεις 8 ραντεβού την ημέρα και μαζεύεις ένα χιλιάρικο, Για πόσο καιρό αντέχεις 8 ραντεβού την ημέρα; Σε έχουν ξεμουνιάσει αλλά έχεις γλυκαθεί με τα 1000.
Εφόσον η προσφορά ξεπερνά την ζήτηση σκέφτεσαι 5 Χ 200 νάτα πάλι τα 1000.
Λιγότερα ραντεβού, πιο ποιοτικά, πιο καλοπληρωμένα, άσχετα αν τα αξίζει η όχι τα 200.
Αλλά τότε θα λιγοστέψουν τα μέλια στο νήμα και θα αρχίσει το κράξιμο.
![]()
Έτσι πάει, και η κάθε μια κάνει τις επιλογές της.
Γιατι δεν ειναι το φιλοδωρημα ;; αν δινεις διακοσια θα γραψεις το κοριτσι στην λιστα του τηλεφωνικου καταλογου μαλακας και αν μαζευτουν εικοσι μαλακες θα δινει προτεραιοτητα σε αυτους και θα εχει χαμηλη τιμη και θα τα παιρνει απο τους μαλακες το ιδιο πραγμα ειναι .Δεν είναι το πουρμπουάρ το θέμα. Η λογική σε όποιον της προτείνει αύξηση τιμής ή και στις κοπέλες που κάνουν αύξηση τιμής είναι τα λιγότερα ραντεβού.
Κάνεις 8 ραντεβού την ημέρα και μαζεύεις ένα χιλιάρικο, Για πόσο καιρό αντέχεις 8 ραντεβού την ημέρα; Σε έχουν ξεμουνιάσει αλλά έχεις γλυκαθεί με τα 1000.
Λιγότερα ραντεβού, πιο ποιοτικά, πιο καλοπληρωμένα, άσχετα αν τα αξίζει η όχι τα 200.
![]()
Δεν είναι το πουρμπουάρ το θέμα. Η λογική σε όποιον της προτείνει αύξηση τιμής ή και στις κοπέλες που κάνουν αύξηση τιμής είναι τα λιγότερα ραντεβού.
![]()