KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.578
- Πόντοι
- 6.536
Σε παω γιατι με νιωθεις αχχαχαχαχαχαχχαχχααχαχαχαχα...ρε Καλλιμαχε, σων΄ με τα τσιπουρα!![]()
Σε παω γιατι με νιωθεις αχχαχαχαχαχαχχαχχααχαχαχαχα...ρε Καλλιμαχε, σων΄ με τα τσιπουρα!![]()
....μαγκα ΑΣΟΕΕ ?!!?!?!?![]()
......Φτιάχνει βιογραφικο το κορίτσι αν βάλει μέσα σπουδές bourdela.com έχουν ανοίξει ολες οι πόρτες εργασίας .Αυτά που γράφεις ειναι τα σεμινάρια που παρακολούθησε και συνεχίσετε ο κύκλος μαθήματων .Είχα καθηγητή τον Καλλίμαχο παράδειγμα φοβερος καθηγητής των οικονομικών κλπ .ΑμεΜετά από το car.gr το νήμα μεταφέρθηκε στο komwthrio.gr καί τώρα είμαστε στο χρηματιστήριο Αθηνώνμε οικονομικές αναλύσεις επιπέδου όχι αστεία.
Μετά τι ακολουθεί ? Απορία τό έχω.
......
Να δώσω και λίγη βαρύτητα σε αυτό το σχόλιο δίχως να θέλω να γίνω γραφική.άνετα παίρνεις διαμέρισμα με τοσα ραντεβου κ το κανεις rbnb κ μετα σταματάς , κ δε σε πηδάει ο καθενας
Λογικά μετά θα το γυρίσουμε στα αθλητικά.Μετά από το car.gr το νήμα μεταφέρθηκε στο komwthrio.gr καί τώρα είμαστε στο χρηματιστήριο Αθηνώνμε οικονομικές αναλύσεις επιπέδου όχι αστεία.
Μετά τι ακολουθεί ? Απορία τό έχω.
......
Οτι καλυτερο εχω διαβασει εδω μεσα. Μπραβο για τον τροπο που το εθεσες. Ελπιζω να μην αλλοιωθει ο χαρακτηρας σου εδω μεσα. Καλο βραδυ.Μετά από μία πολύ όμορφη ημέρα και μερικά υπέροχα ραντεβού, σειρά μου να γράψω τον βαρετό διθύραμβο για τα παραπάνω θέματα που αναφέρθηκαν.
Επειδή ήδη πολλοί ξέρετε ότι ως ανεξάρτητη έχω "προϋπηρεσία" και πριν να κάνω την εμφάνισή μου εδώ, θα ήθελα να πω μερικά λόγια. Εννοείται ότι ό,τι γραφτεί είναι η προσωπική μου γνώμη μέσω της εμπειρίας μου.
Έχω υπάρξει σε κλειστό κύκλο, σε περίοδο χωρίς καθόλου δουλειά και σε περίοδο με άπειρη δουλειά. Ο κλειστός κύκλος λοιπόν κάποτε είχε και καλές και βεβαίως άσχημες περιπτώσεις. Με βάση την ψυχοσύνθεση του άνδρα που θα διαθέσει ένα Χ μεγάλο ποσό, αυξάνεται η πιθανότητα να βλέπει την έκαστη εργαζόμενη ως "κτήμα".
(Εννοείται δεν τσουβαλιάζω και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς αλλά με υπαρκτά συμβάντα).
Για να μην σας κουράζω λοιπόν, προτίμησα να έχω αυτήν την πολιτική στην τιμολόγηση μου ώστε αφενός ο σταθερός μου κύκλος να έχει την δυνατότητα να με βλέπει πιο συχνά και αφετέρου να δώσω την ευκαιρία σε καινούρια άτομα να με γνωρίσουν.
Ονομάστε το τύχη, τρόπο διαχείρισης ή όπως επιθυμείτε, έχω γνωρίσει αξιόλογα άτομα που τρέφουν σεβασμό και επικοινωνούμε λες και ξέρει ο ένας τον άλλον χρόνια.
Τό ποίο πιθανό ναι εκτός και αν προκύψει κάτι άλλοΛογικά μετά θα το γυρίσουμε στα αθλητικά.

θά δούμε.
Και εννοείται κάθε κοπέλα/γυναίκα μπορεί να βάζει ο, τι τιμή θέλει αυτή. Κανένας δεν θα πάρει κανέναν από το χεράκι με το ζόρι για να κάνει ραντεβού με την εργαζόμενη και εξυπακούεται πάντοτε θα βρεί η ίδια την πελατεία που ζητάει.Ύποπτοι όσοι πλατιάζουν σε αυτό αλλά ταυτόχρονα και σε άλλα νήματα, για τις αμοιβές των κοριτσιών...
Περιμένω πως...και...πως...την ημέρα...ώρα...και στιγμή που θα καταφέρω να βρεθούμε από κοντά .!!Μετά από μία πολύ όμορφη ημέρα και μερικά υπέροχα ραντεβού, σειρά μου να γράψω τον βαρετό διθύραμβο για τα παραπάνω θέματα που αναφέρθηκαν.
Επειδή ήδη πολλοί ξέρετε ότι ως ανεξάρτητη έχω "προϋπηρεσία" και πριν να κάνω την εμφάνισή μου εδώ, θα ήθελα να πω μερικά λόγια. Εννοείται ότι ό,τι γραφτεί είναι η προσωπική μου γνώμη μέσω της εμπειρίας μου.
Έχω υπάρξει σε κλειστό κύκλο, σε περίοδο χωρίς καθόλου δουλειά και σε περίοδο με άπειρη δουλειά. Ο κλειστός κύκλος λοιπόν κάποτε είχε και καλές και βεβαίως άσχημες περιπτώσεις. Με βάση την ψυχοσύνθεση του άνδρα που θα διαθέσει ένα Χ μεγάλο ποσό, αυξάνεται η πιθανότητα να βλέπει την έκαστη εργαζόμενη ως "κτήμα".
(Εννοείται δεν τσουβαλιάζω και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς αλλά με υπαρκτά συμβάντα).
Για να μην σας κουράζω λοιπόν, προτίμησα να έχω αυτήν την πολιτική στην τιμολόγηση μου ώστε αφενός ο σταθερός μου κύκλος να έχει την δυνατότητα να με βλέπει πιο συχνά και αφετέρου να δώσω την ευκαιρία σε καινούρια άτομα να με γνωρίσουν.
Ονομάστε το τύχη, τρόπο διαχείρισης ή όπως επιθυμείτε, έχω γνωρίσει αξιόλογα άτομα που τρέφουν σεβασμό και επικοινωνούμε λες και ξέρει ο ένας τον άλλον χρόνια.
Άκου κοπέλα μου, εσύ θα ορίσεις την αμοιβή σου κι εσύ θα λουστείς το αποτέλεσμα των επιλογών σου. Οι υπόλοιποι εμείς, θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας και σε διαβεβαιώ ότι κάνεις δεν πρόκειται να σου σταθεί σε περίπτωση λάθους σου. Γι αυτό προχώρα όπως γουστάρεις, για να έχεις πάντα εσύ τα γκέμια στα χέρια σου...Και εννοείται κάθε κοπέλα/γυναίκα μπορεί να βάζει ο, τι τιμή θέλει αυτή. Κανένας δεν θα πάρει κανέναν από το χεράκι με το ζόρι για να κάνει ραντεβού με την εργαζόμενη και εξυπακούεται πάντοτε θα βρεί η ίδια την πελατεία που ζητάει.
Άνθρωποι που ασπάζονται με ευλάβεια να κρίνουν για τιμές και τα 60,70,80 πολλά θα τους φανούν.
Εξάλλου ουδέποτε ειπώθηκε ότι το σπορ είναι φθηνό.
Η παράθεση δεν έγινε με σκοπό την στοχοποίηση του σχολίου σου. Απλώς ανέφερα κάτι που ειπώθηκε 1-2 σελίδες πριν.Άκου κοπέλα μου, εσύ θα ορίσεις την αμοιβή σου κι εσύ θα λουστείς το αποτέλεσμα των επιλογών σου. Οι υπόλοιποι εμείς, θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας και σε διαβεβαιώ ότι κάνεις δεν πρόκειται να σου σταθεί σε περίπτωση λάθους σου. Γι αυτό προχώρα όπως γουστάρεις, για να έχεις πάντα εσύ τα γκέμια στα χέρια σου...
Οκ. Άκυρη λοιπόν η συνέχεια που έδωσα...Η παράθεση δεν έγινε με σκοπό την στοχοποίηση του σχολίου σου. Απλώς ανέφερα κάτι που ειπώθηκε 1-2 σελίδες πριν.
Λογικά μετά θα το γυρίσουμε στα αθλητικά.

Να δώσω και λίγη βαρύτητα σε αυτό το σχόλιο δίχως να θέλω να γίνω γραφική.
Μια υπέροχη συνάδελφος από εδώ μέσα το είχε αναφέρει πολύ όμορφα και λιτά. Δεν μισούμε όλες αυτό που κάνουμε.
Σχεδόν όλες οι κοπέλες έχουν στόχους, σπουδές, προοπτική για το μέλλον και εξυπηρετούν τις δικές τους ανάγκες. Ας μην εμβαθύνουμε άλλο σε αυτό όμως.
Άψογος!..."ημουνα νιος και γερασα"! Αυτες τις παροτρυνσεις αυξησης τιμης απο large κ καλα τυπους για δειξουν το ενδιαφερον τους και να το παιξουν αγαπουληδες, εχω βαρεθει να τις βλεπω κ να τις ακουω!
Μαγκες, η καθε κοπελα συνειδητα και βαζοντας τα κατω, υπολογισε το τιμημα των υπηρεσιων της κ τις παροχες.
Εαν θελετε να δειξετε την ευχαριστηση σας για την κοπελα ή τον ενθουσιασμο σας, απλα στο ραντεβου αφηστε ενα ποσο παραπανω. Μπουρμπουαρ λεγεται κ καποιοι απο εμας το αφηνουμε χρονια σε καποιες κοπελες που μας εστειλαν αδιαβαστους στο ραντεβου και μας εκαναν να περασουμε ζορικα!
![]()