old.school.cowboy79
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.917
- Πόντοι
- 1.056
Μας χρωστάς μία φωτό λοιπόν!Καρεδάκι ολόξανθο..
Καλημέρα..!![]()
Μας χρωστάς μία φωτό λοιπόν!Καρεδάκι ολόξανθο..
Καλημέρα..!![]()
εδω παει το ..."αμα σε βουτηξω απ το μαλλι...." αχ αχ!!!! χεχεχεΚαρεδάκι ολόξανθο..
Καλημέρα..!![]()
Τωρα με έφτιαξες περισσότερο...αντε να δουμε ποτε θα βρεις κενο σε Σαββατοκύριακο... (Εχω φαει 3 φορές ακυρο )Καρεδάκι ολόξανθο..
Καλημέρα..!![]()

Καλό μήνα κοριτσάρα.Καλησπέρα στους αγαπημένους.
Εκτός κι εάν πέσει μετεωρίτης επάνω μας, διαθέσιμα ραντεβού από 2 του μηνός.
Παρακαλώ όχι βρωμιά,
όχι καυλάντα και μόνο σοβαρά και καθαρά άτομα!
Ευχαριστώ!
![]()
![]()
Μετεωρίτες μεν δεν ήταν, πυραύλους όμως κάπως τους είχα προμηνύσει δυστυχώς..Καλό μήνα κοριτσάρα.
Μετεωρίτης από όσο είδα δεν έπεσε, οπότε καλή επάνοδο.
Καλό μήνα σ όλους.. μακάρι να σταματήσει η παράνοια...Μετεωρίτες μεν δεν ήταν, πυραύλους όμως κάπως τους είχα προμηνύσει δυστυχώς..
Υπάρχουν 20 κριτικές παλιές και νέες στο προφίλ μου και άλλες τόσες στο νήμα.
ΣυμφωνώΤο τι κάνει η ΚΆΘΕ κοπέλα στην προσωπική της ζωή, ΔΕΝ μας απασχολεί, ούτε μας πέφτει κανένας λόγος!
Αυτό που ενδιαφέρει, είναι να έρχεται στην ώρα της, να ΜΗΝ σκάει από το πουθενά άκυρα, να είναι εχεμυθη, εννοείται καθαρή και να τηρεί τις από πριν συμφωνημένες υπηρεσίες.
Αυτά, φιλικά πάντα.
Καλησπέρα! Ποῦ εἶναι τὸ προφίλ σου; Γιατί ἄν κάνει κάποιος μιά "ὡραία ἀναζήτηση" στὸ σάιτ δέ φαίνεται τίποτα. Δοκίμασε καί θά δῆς.
ΥΓ: Μεγάλο θέμα αὐτό. Πρέπει νά τό κοιτάξουν οἱ admins!
Έχει 5 σελίδες στο μηνύματα προφίλ με φωτό και κριτικές.![]()
DiorPoison
www.bourdela.com
Οι κριτικές είναι ανεβασμένες από εμένα στο ίδιο το προφίλ μου, κάνε scroll, βρίσκονται ενδιάμεσα των φωτογραφιών.Αὐτό τὸ βρῆκα καί μόνος μου! Τίς κριτικές δέ βρίσκω: ποῦ στόν διάβολο εἶναι κρυμμένες;;;!!
ΑααααααΟι κριτικές είναι ανεβασμένες από εμένα στο ίδιο το προφίλ μου, κάνε scroll, βρίσκονται ενδιάμεσα των φωτογραφιών.
Εσένα πως σε βρίσκουμε; Υπάρχει κάπου τηλέφωνο;Οι κριτικές είναι ανεβασμένες από εμένα στο ίδιο το προφίλ μου, κάνε scroll, βρίσκονται ενδιάμεσα των φωτογραφιών.
οχι ολα...υπαρχουν αλλοι 40 συνδιασμοι που ειναι πιο πανω απο το καρε του ασσου....αλλα το καρε της Μαλβινας εχει αλλη αξια !!!!!!!καρεεεεε?
Καρέ του άσσου πλέον! Όλα τα κερδίζει!!!
Είναι κρυπτογραφημένο μέσω ΕCC.Εσένα πως σε βρίσκουμε; Υπάρχει κάπου τηλέφωνο;![]()
Καλά, έχω μια άκρη θα το βρω από εκεί.Είναι κρυπτογραφημένο μέσω ΕCC.