SilverLining
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2025
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 201
Take your time…Καλησπέρα σε όλους, προσωρινό διάλειμμα για επαναφόρτιση μπαταριών.
Πολλά πολλά φιλιά.![]()
Take your time…Καλησπέρα σε όλους, προσωρινό διάλειμμα για επαναφόρτιση μπαταριών.
Πολλά πολλά φιλιά.![]()

Καλή επιστροφή κοριτσάρα!Καλησπέρα σε όλους! Φεβρουάριο/ Μάρτιο, ανοίξαμε και σας περιμένουμε..
Kisses![]()

Χρόνια σου πολλά λοιπόν ....να χαμογελάς για πάνταΕυχαριστώ όλους σας για τις ευχές σας απόψε, ανταποδίδω το διπλάσιο και σύντομα μαζί!![]()
Υγεία και ευτυχία να έχεις πάντοτε Μαλβίνα!Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές σας απόψε, ανταποδίδω το διπλάσιο και σύντομα μαζί!![]()
Όχι τέτοια πράγματα βρε καυλάκι. Νηστεία σήμερα...Καλησπέρα στους αγαπημένους.
Εκτός κι εάν πέσει μετεωρίτης επάνω μας, διαθέσιμα ραντεβού από 2 του μηνός.
Παρακαλώ όχι βρωμιά,
όχι καυλάντα και μόνο σοβαρά και καθαρά άτομα!
Ευχαριστώ!
![]()
![]()
Καυλα Ρωσιδαρα!!Καλησπέρα στους αγαπημένους.
Παρακαλώ όχι βρωμιά,
Ευχαριστώ!
![]()
![]()

Welcome back hon!Καλησπέρα στους αγαπημένους.
Παρακαλώ όχι βρωμιά,
Ευχαριστώ!
![]()
![]()

Εχει πάει κανείς να μας πει εντυπώσεις ;

Alex την πρώτη περίπτωση είμαι φίλε καβλαρος πλυμένος ετοιμοπόλεμος για πολλά γαμησια.. της έστειλα θα σου πω πως πέρασα αν έχεις την περιέργεια να ακούς πως γαμάνε και σου σηκώνετε…δεν ξέρω υπάρχουν και αυτοί όπως υπάρχουν και αυτοί που έχεις αναφέρει εσύ στην δεύτερη περίπτωση.Αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά, στείλε της μήνυμα και κανόνισε.
Μια χαρά θα περάσεις.
Εκτός και ΑΝ είσαι απολίτιστος ουγκανος, άπλυτος βρωμυλος, ή κρυφογκει.
Στην τελευταία περίπτωση, σε λάθος νήμα βρίσκεται ένα τέτοιο άτομο, αντί για ανεξάρτητες και γραφεία call girls, θα πρέπει να κοιτάξει αλλού.
Αυτά.
Alex την πρώτη περίπτωση είμαι φίλε καβλαρος πλυμένος ετοιμοπόλεμος για πολλά γαμησια.. της έστειλα θα σου πω πως πέρασα αν έχεις την περιέργεια να ακούς πως γαμάνε και σου σηκώνετε…δεν ξέρω υπάρχουν και αυτοί όπως υπάρχουν και αυτοί που έχεις αναφέρει εσύ στην δεύτερη περίπτωση.

Υπάρχουν 20 κριτικές παλιές και νέες στο προφίλ μου και άλλες τόσες στο νήμα.Εχει πάει κανείς να μας πει εντυπώσεις ;