Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η Γιασμίν τελικά θα επιστρέψει?
Τελείωσε και το ραμαζάνι και νέο κανένα...
Φιλος όχι δεν εχω φαει Λικα, που είναι η κυρια; Το Ντιανακι παντως τον μπουκανει ολο και φτυνει και κουκουτσια στο τελος μη πνιγει το κοριτσι![]()
Έχει δοκιμάσει κανείς Ντιάνα στο πρόγραμμα 4 χέρια και με ποιον συνδυασμό κοπέλας προτείνεται;εναλλακτικά κάποιος άλλος χώρος με καλή πρόταση για duo?Στο κλαρινο ειναι καλη η Ντιανα ??? .... το παει μεχρι μεσα σαν την Λικα το κλαρινετο ??? Την Λικα την ξανθη καυλιαρα την εχεις παρει τυπε ???

το ασιατικο θα επιστρεψει?Από Σεπτέμβρη
Από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά βλέπουμε!το ασιατικο θα επιστρεψει?
:coolcondom:

πέρασμα προ δεκαημέρου από εδώ όπου μου άνοιξε στην υποδοχή μία μίλφ αδύνατη με γυαλάκια και με κάθισε στον καναπέ. Με κέρασε πορτοκαλαδίτσα και ανεμενα τα κορίτσια για πασαρέλα. Μου εμφανίστηκαν κατά σειρά η Τζούλια ένα μιλφ πολύ όμορφο με κοντό καρέ μαλλάκι και πολύ γλυκά χαρακτηριστικά, η Ντιάνα ένα ψιλόλιγνο αρχοντικό μίλφ αλλά μακριά από τα γούστα μου, η έρικα ένα πολύ μέτριας εμφάνισης μελαψάκι με χοντρά μπούτια-γάμπες πολύ κοντή και μία νταρντάνα με κορμάρα επ'ονόματι Μάργκο. Μόλις την είδα φτιάχτηκα οπότε φωνάζω την κυρία επί της υποδοχής και της λέω εδώ είμαστε πάρε το 80αρι σου και ανέβασέ με δωμάτιο. Μου εξήγησε ότι πληρώνεται μετά τη συνεδρία αλλά επειδή εγώ επέμεινα το δέχθηκε ούτως ή άλλως.ε μα τί πρίν τί μετά βρε αδερφέ! Με παίρνει η μαργκό από το χεράκι και με βάζει σε ένα από τα δωμάτια του πάνω ορόφου. Το δωμάτιο με ντούς μέσα όλα κομπλέ. Κάνω το μπανάκι μου και μετά από 10 λεπτά έρχεται η μάργκο η οποία δεν μιλάει καθόλου ελληνικά δυστυχώς και λίγα αγγλικά οπότε συνεννόηση " ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟ" που λέγαμε και στον στρατό με κάτι φανταράκια την πάλαι ποτέ δεκαετία 80. Δεν αποτέλεσε όμως καθοριστικό παράγοντα της συνεδρίας το συγκεκριμένο γεγονός καθώς η Μάργκο ήταν απλά Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η!!!!! δεν έχω ξαναπεράσει τόσο καλά με γυναίκα σε μασάζ. Με το μασάζ δεν το έχει η αλήθεια είναι, προτιμάει το σέξ αλλά εκεί παιδιά δίνει τα ρέστα της.Συγκλονιστική η ερμηνεία της πάνω στο κορμί μου που ακόμη παραπατάει από την ηδονή. Γλωσσόφιλα που σου τρώνε το στόμα(μετά τη συνεδρία το στόμα μου είχε στραβώσει στην κυριολεξία) , η πίπα της ιεροτελεστία σε πολλές στάσεις(σκυμμένη στα γόνατα, ανάποδο κεφάλι, πλαγιαστή στο κρεβάτι, πλαγιάστή στον καναπέ κλπ) Και το κορμί της για πολλά γαμήσια καθότι πολύ γυμνασμένο που σε προδιαθέτει για δυνατά σκισίματα. Η γυναίκα δε καταλαβαίνει τίποτα. Όλα μέσα όλα έξω..ούτε την ενδιέφερε το ρολόι ούτε τίποτα..Όταν την έβαλα στα 4 η κλεψύδρα έδειχνε 35'' πριν την ολοκλήρωσή μου , οπότε της τον πέταξα έξω και της έκαμα ένα υπέροχο CUM IN TITS άνευ προηγουμένου. Με άριστα το 10 της βάζω 15 μόνο και μόνο για το γαμήσι και το σέξ που προσφέρει, απλά ασυναγώνιστη
![]()
:coolcondom:
![]()
![]()
ωραια ενημερωση, αν θες βαλε και μια κριτικη στον καταλογο!
έφυγε και η γιασμην.πρέπει να φέρουν κάτι ανάλογοΜάλλον φέτος δε θα δούμε κάτι ασιατικό