hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 37.648
- Πόντοι
- 20.946
Οχι και είναι στα 280 αρχική τιμή
Καί εἰς ἀνώτερα.... 280 σύν γιά τὸν κῶλο...
Οχι και είναι στα 280 αρχική τιμή
Καί εἰς ἀνώτερα.... 280 σύν γιά τὸν κῶλο...
Τάμα είναι να το κάνω να την πετύχω διαθέσιμη μέρα που θα μπορώ να κλείσω ραντεβού
δεν διατειθεται ο κωλος ουτε με εξτραΚαί εἰς ἀνώτερα.... 280 σύν γιά τὸν κῶλο...
παντα διαθέσιμη ειναι με αυτη την τιμηΤάμα είναι να το κάνω να την πετύχω διαθέσιμη μέρα που θα μπορώ να κλείσω ραντεβού
Σπάνια την βλέπω διαθέσιμη, όσες φορές έχω ρωτήσει δεν ηταν εν υπηρεσίαδεν διατειθεται ο κωλος ουτε με εξτρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παντα διαθέσιμη ειναι με αυτη την τιμη
μαλλον μαζευει για να παει ΜυκονοΣπάνια την βλέπω διαθέσιμη, όσες φορές έχω ρωτήσει δεν ηταν εν υπηρεσία
Καμία αλλη;
Βλέπω Βιολέτα, νέα κοπέλα και λες μήπως να προχωρήσω ? μετά κοιτάς το site και βλέπεις μόνο μια φωτογραφία τις κακίας ώρας. Ε άστο καλύτερα ! Τελείως τυφλά ας προχωρήσει άλλος.
Άπο το κακο στο χειροτερο παει..Βλέπω Βιολέτα, νέα κοπέλα και λες μήπως να προχωρήσω ? μετά κοιτάς το site και βλέπεις μόνο μια φωτογραφία τις κακίας ώρας. Ε άστο καλύτερα ! Τελείως τυφλά ας προχωρήσει άλλος.
Τάμα είναι να το κάνω να την πετύχω διαθέσιμη μέρα που θα μπορώ να κλείσω ραντεβού
Το εχω ξανακουσει και το εχω στο μυαλό μου απλα στο παρελθον παρατηρησα οτι αρκετες φορες που επελεξα ωραιες κοπελες που μπορει καποιοι να λεγαν κατι αντιστοιχο εγω να περασα οχι απλα καλα αλλα και αψογα. Φυσικα και το αντιθετο εχει συμβει οποτε τουλαχιστον μια φορα θα κανω την δοκιμη και βλεπουμε.Πεταμένα 280. Έχει και άλλες με ωραίο κώλο. Μόνο αυτός αξίζει στη συγκεκριμένη.
Μάγε θα μας απαντήσεις τελικά αν δίνει κωλο ή όχι η κοπέλα;Γιατί στο τηλεφωνικό μας τη λένε επειδή ρωτάμε και επιμένουν ότι δε δίνει…..Συνεννοηθείτε και πείτε και σε εμάς….Κλείστηκαν όλα τα ραντεβού της Βιολέτας για απόψε έτσι κι αλλιώς.![]()
εδω εμενα με εβαλαν black list γιατι λογω δουλειας δεν προλαβα να ακυρωσω το ραντεβου και τους ενημερωσα 45 λεπτα αργοτερα. το αστειο δε ηταν οτι οταν εστειλα μηνυμα να κλεισω και ζητησα συγγνωμη, μου ειπαν οκ πηγα στο ξενοδοχειο και περιμενα στο δωματιο. αφου ρωτησα τι γινεται η οποια χαζογκομενα στο viber με τρολαρε και με ειρωνευοταν ευθεως. τι περιμενειςΛοιπον απο σημέρα για μένα τρωω μαυρο το γραφειο μετα την απαράδεκτη συμπεριφορα τους.
Στέλνω να κλείσω Βιολέτα , μου λέει ξεκινάει 8.30 αλλα ειναι κλεισμενη μεχρι 12.
Λεω κατευθείαν κλείσε με στις 12 και μου λεει οκ αλλα να το ξαναδουμε πιο μετα αν ειναι.
Έκει άρχισε να μου μπαίνει μια υποψία οτι κάτι δεν πάει καλα, περιμένω μεχρι τις 11 ουτε φωνή ουτε ακρόαση στελνω να δω τι παίζει και μου λεει αν θέλεις στις 1.20 να στην κλείσω? Τ
ης λέω ουτε καν είχαμε πεί 12 και τωρα μου λες 1.20. Της λέω ειμαι πελάτης του γραφείου απο τότε που άνοιξε ως Athens Diva και έχω γράψει άπειρες κριτικες για το γραφειο και με αντιμετωπίζεις σαν δεύτερης κατηγορίας πελάτη?
Και μου λέει τι να κάνω μου την ζητάγανε άλλοι 4 που είναι κομπλε πελάτες. Της λέω δηλαδή εγώ δεν είναι κομπλέ που γράφω σχεδον πάντα κριτική ενώ μέρι τωρα δεν έχουμε δει ούτε μια κριτική απο τους άλλους κομπλέ πελάτες.
Της εξήγησα οτι για μένα απο το συγκεκριμένο γραφείο με τα λέφτα που έχω δώσει ολα αυτα τα χρόνια δεν είναι αποδεχτή αυτη η αντιμετώπιση και οτι πλέον μπαίνει στην black list και με χάνει απο πελάτη.
Έπισης είπα πως όπως έγραφα πάντα για τα καλά του γραφείου έτσι θα γράψω για να ενημερώσω όλους για την κακή αντιμετώπιση που είχα και πιθανόν να έχουν και άλλοι.
Λοιπον απο σημέρα για μένα τρωω μαυρο το γραφειο μετα την απαράδεκτη συμπεριφορα τους.
Στέλνω να κλείσω Βιολέτα , μου λέει ξεκινάει 8.30 αλλα ειναι κλεισμενη μεχρι 12.
Λεω κατευθείαν κλείσε με στις 12 και μου λεει οκ αλλα να το ξαναδουμε πιο μετα αν ειναι.
Έκει άρχισε να μου μπαίνει μια υποψία οτι κάτι δεν πάει καλα, περιμένω μεχρι τις 11 ουτε φωνή ουτε ακρόαση στελνω να δω τι παίζει και μου λεει αν θέλεις στις 1.20 να στην κλείσω? Τ
ης λέω ουτε καν είχαμε πεί 12 και τωρα μου λες 1.20. Της λέω ειμαι πελάτης του γραφείου απο τότε που άνοιξε ως Athens Diva και έχω γράψει άπειρες κριτικες για το γραφειο και με αντιμετωπίζεις σαν δεύτερης κατηγορίας πελάτη?
Και μου λέει τι να κάνω μου την ζητάγανε άλλοι 4 που είναι κομπλε πελάτες. Της λέω δηλαδή εγώ δεν είναι κομπλέ που γράφω σχεδον πάντα κριτική ενώ μέρι τωρα δεν έχουμε δει ούτε μια κριτική απο τους άλλους κομπλέ πελάτες.
Της εξήγησα οτι για μένα απο το συγκεκριμένο γραφείο με τα λέφτα που έχω δώσει ολα αυτα τα χρόνια δεν είναι αποδεχτή αυτη η αντιμετώπιση και οτι πλέον μπαίνει στην black list και με χάνει απο πελάτη.
Έπισης είπα πως όπως έγραφα πάντα για τα καλά του γραφείου έτσι θα γράψω για να ενημερώσω όλους για την κακή αντιμετώπιση που είχα και πιθανόν να έχουν και άλλοι.
Σιγουρα ειναι σε φάση διακοπών....ΔΕΝ διαφωνώ με όσα γράφεις, αλλά το γραφείο εδώ και αρκετές ημέρες, είναι σε φάση αγρανάπαυσης - διακοπών.
Μία, η άντε δύο κοπέλες το πολύ, να δουλέψουν σε καθημερινή βάση και παπαλα.
Εννοείται πως τα ραντεβού θα κλείσουν γρήγορα, δλδ από μία ώρα και μετά, απλά ΔΕΝ βρίσκεις.
Αντίθετα άλλα γραφεία έχουν αρκετές που δουλεύουν, καλά Glamour γίνεται χαμός, είχα 5-6 επιλογές χθες, κατέληξα στην μία, πέρασα πολύ καλά, μάλλον θα ανεβάσω και κριτική αργότερα.
Αυτά.
Οταν προσπαθουν να στριμωξουν 100 ραντεβου για να βγαζουν παραδακι, και δεν νοιαζονται ουτε για την κοπελα που στα τελευταια ραντεβου θα ειναι χωμα, ουτε για τον πελατη, τοτε ειναι ξεκαθαρο οτι οδευουν προς κλεισιμο.Λοιπον απο σημέρα για μένα τρωω μαυρο το γραφειο μετα την απαράδεκτη συμπεριφορα τους.