despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 11.319
Ετσι σε θέλω πίσω μου όταν θα είσαι Σπύρο μου..ναι αστο πανω μου!!
![]()
Η Μαλο Ρούντολφ μου..
Ετσι σε θέλω πίσω μου όταν θα είσαι Σπύρο μου..ναι αστο πανω μου!!
![]()
Θα τα πω δυο φορές τα κάλαντα ρενα πατε στην αμαλια εσεις![]()

ετσι!γλεντα μεΕτσι σε θέλω πίσω μου όταν θα είσαι Σπύρο μου..
Η Μαλο Ρούντολφ μου..![]()

Σε σένα Σπύρο μου θα σου αφήσουμε το κουραμπιέδες...ναι δεν φτανει το κερατο!!φατε μου και τα μελομακαρονα τωρα![]()
Δεσποινάρα μας την επόμενη φορά που θα σε συναντήσω θα ήθελα, εάν γίνεται φυσικά, να έχεις μαζί σου στολή καλόγριας. Πιστεύω ότι θα σε κάνει ακόμα πιο κάβλα και θα σου πηγαίνει πολύ.Βάλαμε και θα χτυπάω ποιο πολύ ενέργεια μετά...Δεν θα βάζω κωλο κάτω...χαχαχα..![]()
Στα χαλιά σου από πάνω θα τους τρώει χωρίς πιατακι ,με όλα αυτά που του έκανεςΣε σένα Σπύρο μου θα σου αφήσουμε το κουραμπιέδες...![]()

παλι καλα!!εισαι ψυχαραΣε σένα Σπύρο μου θα σου αφήσουμε το κουραμπιέδες...![]()

Θέλεις να δεις καλε εσύ αν με χτύπησε το@despoinamagicmilf πόσες λείψεις έχεις κάνει με τον φωτογράφο![]()
Από πασχα να βάλεις με αυγουλάκια φρεσκαΘέλεις να δεις καλή εσύ αν με χτύπησε τορευμα..
Αλλά ακόμα είμαι σοει αστέρι μου..
Έχω ακόμα ηλικο θα της δείτε όλες..![]()
Μονο κουραμπιέδες μου αρέσουν και τρώω Σπύρο μου..παλι καλα!!εισαι ψυχαρα![]()
Όχι βρεεε...Από πασχα να βάλεις με αυγουλάκια φρεσκα![]()
σε δικασε και εσενα μνπνο @XaramofaisΘέλεις να δεις καλή εσύ αν με χτύπησε τορευμα..
Αλλά ακόμα είμαι σοει αστέρι μου..
Έχω ακόμα ηλικο θα της δείτε όλες..![]()
Θα κάνεις την αλανιάρα κότα εσύ..Όχι βρεεε...
Σε κοντετσι μέσα μαζί με της κοντές και τα πούπουλα να της κυνηγάω να μαζεύω τα αυγά και φόντο την κωλαρα ζωγραφισμένη..
Χαχαχα σου αρέσει..![]()

Καλα ποτε δουλευεις εσυ?Όχι βρεεε...
Σε κοντετσι μέσα μαζί με της κοντές και τα πούπουλα να της κυνηγάω να μαζεύω τα αυγά και φόντο την κωλαρα ζωγραφισμένη..
Χαχαχα σου αρέσει..![]()
Αγόρι μου εσύ που ρότας ποτέ δουλεύω διάβασε μέσα ότι δεν δουλεύω σήμερα..Καλα ποτε δουλευεις εσυ?
Ολη μερα εδω εισαι?
Θα σαι ντυμενη ρουντολφινα.θα κουνας το κωλαρα σου με τη ταπα να φωταει και μεις θα πεφτουμε στους κουραμπιεδες και στα μελομακαροναΟκ..Όχι χρήματα.. Κωλο δεχόσαστε...χαχαχα..✨️
Όλα.. τέλεια..Θα σαι ντυμενη ρουντολφινα.θα κουνας το κωλαρα σου με τη ταπα να φωταει και μεις θα πεφτουμε στους κουραμπιεδες και στα μελομακαρονα
Καλα και τις αλλες μερες που δουλευες,Αγόρι μου εσύ που ρότας ποτέ δουλεύω διάβασε μέσα ότι δεν δουλεύω σήμερα..
Άρα μαλακιζωμε σήμερα παρέα με τα Αστεράκια μου..
Και επειδή θα με ρωτάς μέχρι την Πέμπτη που δεν θα δουλεύω σου δίνω πρόγραμμα για να μην κουράζεσαι να ρωτάς από Πέμπτη θα δουλέψω..
Οκ.. Αστέρι μου γλυκό..Καλά Χριστούγεννα και σε σένα.. χαχαχα...![]()
Και τώρα το θυμήθηκες να ρωτήσεις..Καλα και τις αλλες μερες που δουλευες,
παλι εδω ησουν ολη μερα.