Antidote
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 43
- Like
- 28.371
- Πόντοι
- 15.296
να μην ξεχασεις να βαλεις και τον ρουντολφ το ελαφακιΑστεράκια![]()
μου γλυκά ας ξεκινήσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα του Χριστούγεννου μια που Αρχίσαμε εμείς να μπαίνουμε..
Και λόγο γόνιμες μέρες από σήμερα συγνώμη θα τα ξανά πούμε εμείς και θα είμαι διαθέσιμη από Πέμπτη 21.11..✨️
Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα Αστεράκια
μου γλυκά από την Δέσποιναρα σας
✨️

Κινδυνεύει με ηλεκτροπληξίανα μην ξεχασεις να βαλεις και τον ρουντολφ το ελαφακι![]()

θα βαλω το καλοδιο στην πριζα!η εκδικηση του κεραταΚινδυνεύει με ηλεκτροπληξία

Λέω να το βάλεις εσύ Σπύρο μου αυτό.. Τη μόνο εγώ θα βάζω την παρουσία μου..Εσύ τι θα κάνεις.. Άρα το αφήνω σε σένα αυτό Αστέρι μου...να μην ξεχασεις να βαλεις και τον ρουντολφ το ελαφακι![]()
βαλω το καλοδιο στην πριζα!η εκδικηση του κερατα![]()
Μαλο αυτά κινδυνεύουν από μένα...χαχαχα...Κινδυνεύει με ηλεκτροπληξία![]()
Που θες να βάλεις τα φωτάκια αστεράκιΜαλο αυτά κινδυνεύουν από μένα...χαχαχα...![]()
Βάλαμε και θα χτυπάω ποιο πολύ ενέργεια μετά...Δεν θα βάζω κωλο κάτω...χαχαχα..βαλω το καλοδιο στην πριζα!η εκδικηση του κερατα![]()
Δεσποινα θα ρθω με το σπυρο και το χαραμοφαι τα χριστουγεννα να σου πουμε τα καλαντα.δε θελουμε χρηματα.Μαλο αυτά κινδυνεύουν από μένα...χαχαχα...![]()
ναι αστο πανω μου!!Λέω να το βάλεις εσύ Σπύρο μου αυτό.. Τη μόνο εγώ θα βάζω την παρουσία μου..Εσύ τι θα κάνεις.. Άρα το αφήνω σε σένα αυτό Αστέρι μου...![]()
Κάπως έτσι θα πηγενω μετά στα Ραντεβού μου...χαχαχα κλεωωωω...
Να πούμε και στον @james034Δεσποινα θα ρθω με το σπυρο και το χαραμοφαι τα χριστουγεννα να σου πουμε τα καλαντα.δε θελουμε χρηματα.

ναι δεν φτανει το κερατο!!φατε μου και τα μελομακαρονα τωραΔεσποινα θα ρθω με το σπυρο και το χαραμοφαι τα χριστουγεννα να σου πουμε τα καλαντα.δε θελουμε χρηματα.

Λέω στο Ρούντολφ το ελαφάκι εσύ τι λες...Να κάνω...Που θες να βάλεις τα φωτάκια αστεράκι![]()
οχιιι!αμα δει τις μπιλιες θα γαμησει ολους μετα
Οκ..Όχι χρήματα.. Κωλο δεχόσαστε...χαχαχα..Δεσποινα θα ρθω με το σπυρο και το χαραμοφαι τα χριστουγεννα να σου πουμε τα καλαντα.δε θελουμε χρηματα.
να πατε στην αμαλια εσεις