ΔανάηMagic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2024
- Like
- 8.709
Αν έχουν ωραία γεύση και με έχει καυλώσει ο πουτσος που ρουφάω!!!!Σου αρέσει να καταπίνεις;
Για αυτό αγόρια λιγότερο κάπνισμα και φρουτάκια πριν τον δώσετε στη Δανάη σας!!!!

Χαχαχαχα
Αν έχουν ωραία γεύση και με έχει καυλώσει ο πουτσος που ρουφάω!!!!Σου αρέσει να καταπίνεις;

Παντα αστερι μουΣτήσιμο για σκίσιμο
Aνεβασε την κωλαρα σου!!Αν έχουν ωραία γεύση και με έχει καυλώσει ο πουτσος που ρουφάω!!!!
Για αυτό αγόρια λιγότερο κάπνισμα και φρουτάκια πριν τον δώσετε στη Δανάη σας!!!!
Χαχαχαχα
Πολύ ωραίο το κωλαρακι σου![]()
Καλό τριήμερο αστέρια μου!
Διαθέσιμη από τις 21:00![]()
λογικα σαββατο ειναι σημερα![]()

Σας παραμελησα το προηγούμενο Σάββατο και ειπα να επανορθωσωλογικα σαββατο ειναι σημερα![]()

Μέχρι τι ώρα![]()
Μέχρι τις 2Μέχρι τι ώρα![]()
Η Μελίνα πότε δουλεύει;Σήμερα διαθέσιμες Βίκυ Νίκη Τζενη Δανάη Αφροδίτη Ριτα και η roxy
Ηταν βαρυ αλλα θα σε συγχωρεσουμεΣας παραμελησα το προηγούμενο Σάββατο και ειπα να επανορθωσω![]()

Κωλάρα μεν ΑΛΛΑ τα αστέρια ΠΟΥ τα είδες?![]()
Εμάς θα εννοεί..!Κωλάρα μεν ΑΛΛΑ τα αστέρια ΠΟΥ τα είδες?
Εξαιρείται ο υποφαινόμενος.
Εσυ μας χτυπάς κάθε Σάββατο …. Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη σου …![]()
Εσυ εισαι Αυγερινός μην ζηλεύειςΚωλάρα μεν ΑΛΛΑ τα αστέρια ΠΟΥ τα είδες?
Εξαιρείται ο υποφαινόμενος.
Κάτσε να τον μαυρισω κι άλλο και έρχονται κι άλλεςΕσυ μας χτυπάς κάθε Σάββατο …. Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη σου …
Εύχομαι να μου αφιερώσεις έναν στο μέλλον εσυ … όλες οι άλλες τον αφιερώνουν μόνο ατο Σπύρο … στηρίζομαι σε σένα …Κάτσε να τον μαυρισω κι άλλο και έρχονται κι άλλες
Μπορώ να στον μαυρισω εγώ αμα θες πάντως.Κάτσε να τον μαυρισω κι άλλο και έρχονται κι άλλες
Εγώ μπορώ να τον ασπρίσω πάντως ….Κάτσε να τον μαυρισω κι άλλο και έρχονται κι άλλες