Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.657
Ο @Spiros_73 θέλει μια Λαρα κάθε μέρα, δεν κάνει διακρίσεις, της αγαπάει όλεςΤι διακρίσεις είναι αυτές? Έπρεπε να βγάλεις μία για τον καθένα!![]()
Ο @Spiros_73 θέλει μια Λαρα κάθε μέρα, δεν κάνει διακρίσεις, της αγαπάει όλεςΤι διακρίσεις είναι αυτές? Έπρεπε να βγάλεις μία για τον καθένα!![]()
Είναι σοβαρά τα πράγματα.. Ίσως του είπαν να απευθυνθεί για το θέμα σε ειδικούς και το παρεξήγησε κάπως και τελικά απευθύνεται εδώ..Ο @Spiros_73 θέλει μια Λαρα κάθε μέρα
δεν ειναι η Σοφια ειδικος για τους κωλους με τετοιο κωλο?η Σοφια?Είναι σοβαρά τα πράγματα.. Ίσως του είπαν να απευθυνθεί για το θέμα σε ειδικούς και το παρεξήγησε κάπως και τελικά απευθύνεται εδώ..![]()
Ξέρει ο Σπύρος....Είναι σοβαρά τα πράγματα.. Ίσως του είπαν να απευθυνθεί για το θέμα σε ειδικούς και το παρεξήγησε κάπως και τελικά απευθύνεται εδώ..![]()
ΩΝΣΓ ....@Spiros_73 Σπυροςςςςςςςςςςςς ζεστηηηηηηη
Δεν σε θελω ηρεμο εσενα.ΑΧΧΧΧ Αυτα κανεις Καυλιαρα Γυναικα κ σχολοντας απο την δουλεια λεω να δροσιστω λιγο κ μετα μπαινω κ εδω κ βλεπω κ αυτο..... Ηρεμα ageloy λεω,, Ηρεμα!!!!!![]()
Γιατι να μην τα θελει αστερι μου Η κωλαρα μου.Καυλιαρα, αλλά σπάσε λίγο ακόμα την μεσουλα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα θέλει η κωλαρα σου!!
Και δεν ξεχνιεται αυτο αστερι μου.Ητανε πολυ καλο και δυνατο οπως μου αρεση και πολα παιχνιδια οντος ειχαμε μωροΚ βλεπω κ αυτο εδω απο την Σοφια κ λεω ....εδω ειμαστε ageloy.... Τα δυο αυτα κοριτσια εχουν τρομερη χημεια μεταξυ τους... Μαλλον ενα duo ειναι μονοδρομος..... Δεσποινα εσυ με ξερεις απο κοντα κ την τρελλα μου!!! Την μια μερα μιλαμε.... Την επομενη '''παιζουμε''' με τα παιχνιδια μας.....
Η πιο sexy juice γκομενα του bouΈξαλλη είμαι όμως...
Σημερα εχω ρεπο!δεν θα ζητησω κωλους!πες να βαλει μια!δεν στο ειπα εγωΛαρα μου κωλαρα μου
Σπιρο αυτη ειναι η δικη μας Λαρα![]()

Οκ.Αστερι μου.Σημερα εχω ρεπο!δεν θα ζητησω κωλους!πες να βαλει μια!δεν στο ειπα εγω![]()
πολυ φιλη μου!!!Οκ.Αστερι μου.
Θα το κανω εγω![]()
Δεν σε κατάλαβα, για καντο λίγο πενηνταρακια...Η sexyju.
![]()
Sofia mou
Ο λαος σου ζηταει για την καλημερα σου και την Αγαπη σου σε μας.
Μια φοντο σου.
θελουμε την Λαρα μας.
Την κωλαρα μαςολοι μαζι παμε Λαρα κωλαρα
![]()
Κωλο παίρνει??Συγχαρητήρια! Κερδίσατε ἕνα free fuck στὸν διαγωνισμό μας. Ἐπικοινωνῆστε μαζί μας γιά νά τό ἐξαργυρώσετε!