Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 80.460
- Πόντοι
- 12.056
και εχει και κωλαραΑγαπη μου σου το εχω πει εισαι η θεαααα μου μωρο μουΣε γουσταρω τρελααααα..Εισαι σπαθη γυναικα και για μενα λεει παρα πολλα αυτο ομορφια μου
![]()

και εχει και κωλαραΑγαπη μου σου το εχω πει εισαι η θεαααα μου μωρο μουΣε γουσταρω τρελααααα..Εισαι σπαθη γυναικα και για μενα λεει παρα πολλα αυτο ομορφια μου
![]()

Εεεε....Θα ντιθο γαμπρος και απο απο δω και προς..Καλά τι της έκανες στο κρεβάτι?
Ναι, στην Δέσποινα!
Που το πας αυτο ρε Σπιρο μου.και εχει και κωλαρα![]()
ΑΧΧΧΧ Αυτα κανεις Καυλιαρα Γυναικα κ σχολοντας απο την δουλεια λεω να δροσιστω λιγο κ μετα μπαινω κ εδω κ βλεπω κ αυτο..... Ηρεμα ageloy λεω,, Ηρεμα!!!!!Καλημερα αστερακια μου παμε να ανεβασουμε θερμοκρασιες και σημερα.Δυνατα και σταθερα Διαθεσιμη απο 18μ.μ![]()
![]()
Καυλιαρα, αλλά σπάσε λίγο ακόμα την μεσουλα σουΈξαλλη είμαι όμως...
Τα θέλει η κωλαρα σου!!Καλημερα αστερακια μου παμε να ανεβασουμε θερμοκρασιες και σημερα.Δυνατα και σταθερα Διαθεσιμη απο 18μ.μ![]()
![]()
Κ βλεπω κ αυτο εδω απο την Σοφια κ λεω ....εδω ειμαστε ageloy.... Τα δυο αυτα κοριτσια εχουν τρομερη χημεια μεταξυ τους... Μαλλον ενα duo ειναι μονοδρομος..... Δεσποινα εσυ με ξερεις απο κοντα κ την τρελλα μου!!! Την μια μερα μιλαμε.... Την επομενη '''παιζουμε''' με τα παιχνιδια μας.....Έξαλλη είμαι όμως...
Μόνο φράουλες !!Σαντιγι!!Και από πάνω σου !!Εγω τα τρία @Spiros_73 μού...
Και με αυτά, ακρως γαμευσιμη είσαι!!Με ρουχα.....

Ετσι ανοιξε τον καλα καυλαΚαλημερα αστερακια μου παμε να ανεβασουμε θερμοκρασιες και σημερα.Δυνατα και σταθερα Διαθεσιμη απο 18μ.μ![]()
![]()
Ετσι εισαι πιο καυλα.η καρδοσφηνουλα ειναι στη θεση της?Με ρουχα.....
habibi welcome to Dubai!!Σταζω ...και δεν είναι από καυλες, ούτε λιώνει το λίπος.....
@Spiros_73 Σπυροςςςςςςςςςςςς ζεστηηηηηηηhabibi welcome to Dubai!!
![]()
Μασιφ κωλαρα.δυνατη στιβαρη για σφυροκοπημα και μπατσες.@Spiros_73 Σπυροςςςςςςςςςςςς ζεστηηηηηηη
Μέσα στη καύλα........!@Spiros_73 Σπυροςςςςςςςςςςςς ζεστηηηηηηη
βγαλτα ολα!υ.γ κωλαρα!το ξανα ειπα αλλα αφου μου αρεσει@Spiros_73 Σπυροςςςςςςςςςςςς ζεστηηηηηηη

Για σέναβγαλτα ολα!υ.γ κωλαρα!το ξανα ειπα αλλα αφου μου αρεσει![]()
Τι διακρίσεις είναι αυτές? Έπρεπε να βγάλεις μία για τον καθένα!Για σέναπριν λίγο την έβγαλα...
Θα βαρεθει να βγαζει σελφοκωλαρα.αυτος ο κωλος εχει πολλους και καυλωμενους φαν.Τι διακρίσεις είναι αυτές? Έπρεπε να βγάλεις μία για τον καθένα!![]()