Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 80.354
- Πόντοι
- 12.056
βαλτε κωλους!!οριστε το ειπαΑσε @Spiros_73 δεν φτιάχνονται οι άντρες με φρούτα πχιαααααα

βαλτε κωλους!!οριστε το ειπαΑσε @Spiros_73 δεν φτιάχνονται οι άντρες με φρούτα πχιαααααα

Chris μου οι Κύριες δεν μαλώνουν, κάθονται στα 4....Ελα να πλακωθουμε λιγο Σοφια... Αν με νικησεις θα σου κατσω. Αν σε νικησω θα μου κατσεις, παει?
Υποχωρησες σε νικησα,παιρνω μαγο να σε κλεισω.Chris μου οι Κύριες δεν μαλώνουν, κάθονται στα 4....
Έξαλλη είμαι όμως...βαλτε κωλους!!οριστε το ειπα![]()
Έξαλλη είμαι όμως...
Με ρουχα.....Τί θά'βαζες δηλ. ἄν δέν ἤσουν;
Θεέ μου τι κωλάρα είναι αυτή;;;;;Έξαλλη είμαι όμως...
Άλλωστε αυτές που μάλωναν, δεν είναι καν στον Μάγο πλέον..οι Κύριες δεν μαλώνουν, κάθονται στα 4....
.... και στα 4 ....Άλλωστε αυτές που μάλωναν, δεν είναι καν στον Μάγο πλέον..
Όποια όμως στάθηκε Κυρια, συνεχίζει δυνατά..
Άλλωστε αυτές που μάλωναν, δεν είναι καν στον Μάγο πλέον..
Όποια όμως στάθηκε Κυρια, συνεχίζει δυνατά..
.... και στα 4 ....
Μωρο τη κορμαρα εισαι εσυ.Έξαλλη είμαι όμως...
Οταν λεω εγω λαρα μου κωλαρα μου κατι ξερωΜε ρουχα.....
Μα έχει ΚΩΛΑΡΑ η Σοφία!!!!Οταν λεω εγω λαρα μου κωλαρα μου κατι ξερω![]()
Ετσι αβριβως Αστερι μουΜα έχει ΚΩΛΑΡΑ η Σοφία!!!!![]()
Και ποιός δε θα τρελαίνεται...Ετσι αβριβως Αστερι μουΚαι τρελενομαι και εγω αυτη την κωλαρα
![]()
Πάμε για σχέση εμείς το βλέπω ,τόσα κομπλιμέντα ούτε άντρες, Δέσποινακι μου καλόΕτσι αβριβως Αστερι μουΚαι τρελενομαι και εγω αυτη την κωλαρα
![]()
Σοφία σε δίνουν οι δικοί σου;;;Πάμε για σχέση εμείς το βλέπω ,τόσα κομπλιμέντα ούτε άντρες, Δέσποινακι μου καλό![]()

Καλά τι της έκανες στο κρεβάτι?Πάμε για σχέση εμείς το βλέπω ,τόσα κομπλιμέντα ούτε άντρες, Δέσποινακι μου καλό![]()
Ναι, στην Δέσποινα!Σοφία σε δίνουν οι δικοί σου;;;![]()
Αγαπη μου σου το εχω πει εισαι η θεαααα μου μωρο μουΠάμε για σχέση εμείς το βλέπω ,τόσα κομπλιμέντα ούτε άντρες, Δέσποινακι μου καλό![]()