Νέα

Lucifer Strip Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Thanasaks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

jcdenton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
10
Like
143
Πόντοι
290
η ντενιζ ειναι η παλια που δουλευε πλατινουμ;με το απιστευτο πατο η ρουμανα;
Υπήρξε μελαχροινή & πριν (περίπου) δέκα με δεκαπέντε χρόνια δούλεψε Platinum, αλλά είναι Τσέχα. Όχι Ρουμάνα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.761
Πόντοι
3.846
Εχθες πηγα πρωτη φορα στο μαγαζί. Καναμε μπασελορ σε ενα φίλο που παντρεύεται και μας ειπε 150ε 2 μπουκαλια.τα show που καναν τοπ(λεσβιακα με δονητές, σηκωναν κοπελες απο το κοινο για "βοηθεια").εχει μεγάλο ροστερ από κοπελες το μαγαζι οι οποίες είναι όμορφες και ερχόταν για κέρασμα που ειναι στα 20ε..μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια ξανθια με κοτσίδα που ειναι άλογο κ έχει τατουάζ κ τα βυζια της σιλικονατα αλλα δε θυμάμαι το ονομα της(οποίς μυστης ξερει το ονομα της ας ενημέρωσει)..και μου ειπε για πρόγραμμα με 150ε(ξερετε τι πρόγραμμα κάνει?).αλλα δε ρωτησα κατι παραπανω..τη ρωτησα αν θα χορεψει στο πρόγραμμακαι μου λεγε οχι ενω χορεψε μετα απο 15λ και μου ελεγε οτι δε θα καθησει ολο το βραδυ στο μαγαζι ενω καθησε μέχρι το κλεισιμο :2funny::2funny:..Πήρα πριβε χορό 6λ 40ε κ όταν χόρεψε με άφηνε να αγγίζω τα πάντα..τα βυζια της πολύ καλή υφή..η ρώγα κάγκελο και το κορμί λαμπάδα.. έκανε κάτι ωραίες κινήσεις κ τρίβοταν στο πουτσο μου κ ημουν ετοιμος να το βγαλω να της το δωσω..αλλά ο χορός δε κράτησε ούτε 2λ..ενώ ήταν 6λ το πρόγραμμα. (Ξέρετε αν κάνει ραντεβού εκτός μαγαζιού?)
Εντύπωση μου έκανε ότι είχε πολλές κοπελες πελάτισσες...και έπιασα συζήτηση με κάποιες.. αλλά οι σερβιτόροι ερχόταν κ μας έλεγαν ότι απαγορεύεται να μιλάνε οι πελάτες..κ παραξενευτηκα..πρωτόγνωρο...
40 ευρώ για διάρκεια 2 λεπτών,όταν στην Αθήνα δίνεις 5 ευρώ για αυτήν τη διάρκεια και 10 για πάνω από 5 λεπτά.Η κοροϊδία καλά κρατεί στην πόλη μας.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
40 ευρώ για διάρκεια 2 λεπτών,όταν στην Αθήνα δίνεις 5 ευρώ για αυτήν τη διάρκεια και 10 για πάνω από 5 λεπτά.Η κοροϊδία καλά κρατεί στην πόλη μας.

τα στριπ στην Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη κοροιδία, για στριπ μόνο Αθήνα για καλά γούστα και λογικές τιμές

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.970
Πόντοι
1.056
Τελικά τζουλια την λένε? Κάνει πρόγραμμα εκτός μαγαζιού?

prncomposer

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
τα στριπ στην Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη κοροιδία, για στριπ μόνο Αθήνα για καλά γούστα και λογικές τιμές

Κάπως έτσι. Πήγα και εγώ, ξόδεψα ένα καλό ποσό αλλά όλα μου φάνηκαν υπερβολικά κακό value for money. Αθήνα καλύτερα. Παρ' όλα αυτά απ' ότι είδα και στα τριγύρω ήταν το μόνο με πραγματικό πριβέ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom