hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 40
- Like
- 42.085
- Πόντοι
- 27.946
Κανα νεο;
Γιόκ
Κανα νεο;
350 το ελάχιστο / h , πριν κάνα χρόνοΠόσο κοστολογεί τις υπηρεσίες του το λιζακι;
Γέννησε η γίδα.Κανα νεο;
Έχεις νέα και δεν τα μοιράζεσαι ?Γέννησε η γίδα.
Εσύ ;
Όλα καλά;
Άνοιξες το κουτάκι πάλι;
Είναι η μερα σου;

Στείλτε ένα κατσικάκι μανΓέννησε η γίδα.
Εσύ ;
Όλα καλά;
Άνοιξες το κουτάκι πάλι;
Είναι η μερα σου;

Στη σούβλα ή ζωντανό το θέλεις μαν ?Στείλτε ένα κατσικάκι μαν![]()

Ζωντανό ρε μαν αφού τώρα γέννησε η γίδαΣτη σούβλα ή ζωντανό το θέλεις μαν ?![]()

Υπαρχει ινστα?
Έχουμε τηλ ?Ζηταει 500 πλέον . Οταν ξεκινούσε την είχα πάρει πιτσιρικά 80+20κωλο . Δεν αξίζει για πάνω από 150 με κωλο
Κορμαρα έμπαινε στο lacoba με ένα πόδι χυτό με μίνι, χαζευες, υπηρεσίες μέτριες αλλά ειχε καλό προμοσιονΚαλά σαν άλλη έχει γίνει έτσι και αλλιώς
Κι εγω στο 150αρι την ειχα παρει. 100 + 50 για κωλο , πολυ ωραιο δυνατό σωμα , με οντως απίθανη κωλαρα , αλλα σπο κωλο ζωριζοταν λιγο το μωρό δεν αντεχε πολυ ωρα το κωλογαμησι , μέτριο ραντεβου δεν μου άφησε κατι να ξαναπάρωΖηταει 500 πλέον . Οταν ξεκινούσε την είχα πάρει πιτσιρικά 80+20κωλο . Δεν αξίζει για πάνω από 150 με κωλο
Συνφωνο Απολυτα σε ολα, ζορη απο τον κολο,Κι εγω στο 150αρι την ειχα παρει. 100 + 50 για κωλο , πολυ ωραιο δυνατό σωμα , με οντως απίθανη κωλαρα , αλλα σπο κωλο ζωριζοταν λιγο το μωρό δεν αντεχε πολυ ωρα το κωλογαμησι , μέτριο ραντεβου δεν μου άφησε κατι να ξαναπάρω