Νέα

Live Cyber Cams Sex site/links

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα T0my
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 674
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ήλεκτρονικό sex !!

  • Φυσικά.

    Ψήφοι: 27 55,1%
  • Ελάχιστες φορές.

    Ψήφοι: 11 22,4%
  • Καθόλου.

    Ψήφοι: 7 14,3%
  • Δέν μου άρέση.

    Ψήφοι: 4 8,2%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Μηνύματα
406
Like
0
Πόντοι
1
Mην με αρχισετε στο χοντρο δουλεμα(αν το κανετε με χιουμορ,δεκτο βεβαια)γιατι ειμαι ΟΝΤΩΣ ασχετος!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ το cyber sex???

ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ (3-10-2008) ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΑ ΝΕΑ"
Στο κρεβάτι του κυβερνοχώρου
Έρευνα για τους Έλληνες που αναζητούν την ερωτική απόλαυση μέσω Ίντερνετ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θόδωρος Νικολάου thnikolaou@dolnet.gr
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008
   
«Ξεκίνησα να κάνω cyber sex πριν από τέσσερα χρόνια. Στην αρχή με ένα αίσθημα ενοχής. Στη συνέχεια άρχισα να το απολαμβάνω πιο ελεύθερα και πλέον έχει εξελιχθεί σε μια σχεδόν καθημερινή δραστηριότητα, που τη γνωρίζουν ελάχιστοι φίλοι μου».

Ο 30χρονος Θανάσης εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια έχει μόνιμη σχέση με μια γυναίκα που κατοικεί στην Θεσσαλονίκη. Λέει ότι το cyber sex, είτε με τη συγκεκριμένη κοπέλα είτε με άλλες γυναίκες, έχει σχεδόν υποκαταστήσει τις «πραγματικές» σεξουαλικές επαφές με τη φίλη του. Όσο αφορά τον τόπο, τον χρόνο, αλλά και το πώς επιλέγει με ποιους θα
ΕΘΙΣΜΟΣ
Περισσότεροι από 7/10 «απομονωμένους» χρήστες Ίντερνετ που κάνουν συχνά cyber sex, νιώθουν εθισμένοι σε αυτό
κάνει cyber sex, λέει: «Κάνω cyber sex συνήθως τα βράδια, μόνο από το σπίτι μου, όπου νιώθω μεγάλη ασφάλεια και με κοπέλες που γνωρίζω από διάφορα chat».

Μέσα από την ομολογία και τα χαρακτηριστικά του Θανάση αποτυπώνεται και το προφίλ του Έλληνα που κάνει cyber sex- άνδρας, ετεροφυλόφιλος, με σταθερή σχέση- έτσι όπως σκιαγραφήθηκε σε έρευνα που πραγματοποίησαν η Μάρσια Βλέτσα και ο Γιάννης Παπαδημητρίου, μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέσα από την έρευνά τους αποτυπώνονται οι διαστάσεις του cyber sex στην Ελλάδα και πώς αυτό οδηγεί στην κοινωνική απομόνωση ή αποτελεί ευκαιρία για κοινωνικοποίηση. Στην έρευνα συμπεριελήφθησαν άνδρες και γυναίκες ηλικίας 27- 37 ετών με οποιοδήποτε σεξουαλικό προσανατολισμό και βασίστηκε στο Facebook- κοινωνικός ιστοχώρος δικτύωσης- όπου και δημιουργήθηκε ένα γκρουπ με τίτλο «Έρευνα για το cyber sex στην Ελλάδα». Ενδιαφέρον εκδήλωσαν 4.000 άνθρωποι, ενώ τα έγκυρα ερωτηματολόγια ανέρχονται σε 1.018 και τα συμπεράσματά τους είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά. Οι χρήστες του cyber sex χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες ανάλογα με τα είδη των απαντήσεών τους. Στους «απομονωμένους» και τους «κοινωνικοποιημένους», σύμφωνα με τις ίδιες τις δηλώσεις τους.

Ένοχο μυστικό
«Παρ΄ όλο που από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται ότι το cyber sex περιλαμβάνεται στην καθημερινότητα του Έλληνα χρήστη Ίντερνετ, ταυτόχρονα αποτελεί και μεγάλο ταμπού- ποσοστό της τάξεως του 88% δεν συζητάει καθόλου γι΄ αυτό ή, και στην περίπτωση που το συζητάει, δεν αποκαλύπτει τον χρόνο ενασχόλησής του» σημειώνει η Μάρσια Βλέτσα. «Οι μισοί από όσους κάνουν cyber sex και δηλώνουν κοινωνικά απομονωμένοι, υποστηρίζουν ότι δεν ικανοποιούνται σεξουαλικά στην πραγματική ζωή τους. Στη συντριπτική τους πλειονότητα όμως (92%), βρίσκουν στο Διαδίκτυο την πλήρη ικανοποίηση των σεξουαλικών τους αναγκών- επιθυμιών, γι΄ αυτό άλλωστε και παγιδεύονται σ΄ αυτό» λέει ο Γιάννης Παπαδημητρίου. «Αντιθέτως, οι κοινωνικοποιημένοι χρήστες, αν και αδυνατούν σε πολύ μεγάλο ποσοστό (89%) να ικανοποιηθούν στην πραγματική τους ζωή, δεν βρίσκουν σεξουαλική ικανοποίηση ούτε στο Διαδίκτυο» συμπληρώνει. Επίσης, περισσότεροι από επτά στους δέκα «απομονωμένους» χρήστες Ίντερνετ κάνουν συχνά cyber sex, αφού νιώθουν εθισμένοι σε αυτό, ενώ για τους «κοινωνικοποιημένους» το ποσοστό δεν ξεπερνάει το 15%. «Το μη νόμιμο σεξ δεν είναι κάτι καινούριο. Το καινούργιο στην περίπτωση του cyber sex είναι το μέσο και όχι το μήνυμα. Δηλαδή ο υπολογιστής και το Διαδίκτυο και όχι η ίδια η πράξη ή η σκέψη», σημειώνει ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας. Ο κ. Κωνσταντινίδης σημειώνει ότι μέσω του cyber sex και της ανωνυμίας που αυτό προσφέρει, ο κάθε χρήστης μπορεί να πλάσει τον ιδανικό του σύντροφο προβάλλοντας τις φαντασιώσεις του χωρίς να ντρέπεται. «Πολλοί από αυτούς που κάνουν cyber sex δεν το αποκαλύπτουν ούτε στον ψυχαναλυτή τους» καταλήγει ο κ. Κωνσταντινίδης.


Στα όρια της πορνογραφίας

ΣΥΜΦΩΝΑ με τους ειδικούς, cyber sex είναι όταν δύο η περισσότερα άτομα κάνουν προσομοιωμένο σεξ στο Διαδίκτυο με σκοπό τη σεξουαλική ευχαρίστηση και μπορεί να περιλαμβάνει ή όχι, τη σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση από τουλάχιστον ένα συμμετέχοντα. Συμβαίνει συνήθως σε ζωντανό χρόνο και κατά τη διάρκειά του ο χρήστης μετατρέπεται ταυτόχρονα και σε καταναλωτή πορνογραφίας. Ο συνηθέστερος τρόπος με τον οποίο γίνεται το cyber sex είναι με τη χρήση κάμερας ή μέσα από διάφορα chartrooms και γκρουπ, που το περιεχόμενό τους δεν είναι απαραίτητα πορνογραφικό. Επίσης, δύο ή περισσότερα άτομα μπορούν να κάνουν cyber sex με ανταλλαγή e-mail και βίντεο με πορνογραφικό υλικό, ενώ τα τελευταία χρόνια και με τη δημιουργία του second life- εικονικού κόσμου στο Διαδίκτυο- αρκετοί είναι οι χρήστες που ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες μέσω εικονικών χαρακτήρων- των λεγόμενων avatars.
 

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Μηνύματα
406
Like
0
Πόντοι
1
Και άλλο άρθρο από την ESPRESSO

Μεγάλος κίνδυνος παραμονεύει για όσους επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια μέσω του ιστοχώρου Facebook! Η όποια ανωνυμία υπόσχεται το Ιντερνετ καταρρέει από τη δράση ερωτικά αχόρταγων ανδρών που εκμεταλλεύονται το cybersex, μέσω μικροκάμερας, για να εκβιάζουν νεαρές που έχουν ανοίξει λογαριασμό στον εν λόγω ιστοχώρο!
Το νέο ηλεκτρονικό «κόλπο», που απειλεί την ατομικότητα και τα προσωπικά δεδομένα, χρησιμοποιήθηκε ήδη δύο φορές σε βάρος γυναικών που εμπιστεύτηκαν την απόσταση και την «ασφάλεια» του Διαδικτύου για να έχουν σεξουαλικές επαφές εκ του μακρόθεν με άνδρες που είχαν γνωρίσει μέσω του Facebook.

Το δημοφιλέστερο ίσως website του πλανήτη, με τους πάνω από 100.000.000 ενεργούς χρήστες, γίνεται ανάρπαστο λόγω της δυνατότητας προβολής οπτικού υλικού και ανταλλαγής μηνυμάτων. Επόμενο ήταν να ευνοεί και τις ερωτικές επαφές ατόμων που τα χωρίζει μεγάλη απόσταση ή που δεν διακινδυνεύουν μια γνωριμία είτε επειδή διατηρούν δεσμό είτε γιατί απλώς… φοβούνται.

Οι web κάμερες διευκολύνουν την επικοινωνία, ενώ το cyber περιβάλλον αμβλύνει τις αντιστάσεις και διευκολύνει και τα πιο ακραία σεξουαλικά παιχνίδια - ακόμη και μεταξύ άγνωστων συνομιλητών!

Αυτού του είδους τα παιχνίδια στοίχισαν ακριβά πριν από λίγες ημέρες σε δύο κοπέλες, μια 24χρονη υπάλληλο εταιρείας από τη βόρεια Ελλάδα και μια 19χρονη φοιτήτρια κολεγίου από την Αθήνα! Και οι δύο έπεσαν θύματα εφήμερων «εραστών» που γνώρισαν μέσω του Facebook… Κατά τη διάρκεια των επαφών τους, που κατέληξαν σε στιγμές αχαλίνωτου cybersex, οι σύντροφοί τους κατέγραψαν τις σεξουαλικές επιδόσεις τους και άρχισαν να τις εκβιάζουν, απαιτώντας να επιδοθούν σε όργια με δύο, τρεις και τέσσερις φίλους τους!

Τα θύματα αρνήθηκαν και οι εκβιαστές απείλησαν να διοχετεύσουν σε όλες τις «επαφές» των κοριτσιών (μεταξύ αυτών συγγενείς και συναδέλφους) το οπτικό υλικό που είχαν καταγράψει! Οταν, και στις δύο περιπτώσεις, οι κοπέλες αρνήθηκαν να υποκύψουν και διέκοψαν την επαφή, διαπίστωσαν με τρόμο ότι οι εφήμεροι σύντροφοί τους πραγματοποίησαν τις απειλές τους!

Με δεδομένο ότι κάθε χρήστης του Facebook προσθέτει στις επαφές του γνωστούς και αγνώστους χωρίς όρια, εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε στη ζωή των θυμάτων η δημοσιοποίηση των «ιδιαίτερων» στιγμών τους! Είναι χαρακτηριστικό ότι η 24χρονη Βορειοελλαδίτισσα υπέστη ισχυρό νευρικό κλονισμό όταν επικοινώνησαν μαζί της δικοί της άνθρωποι και της αποκάλυψαν ότι είχαν παρακολουθήσει τις στιγμές του ερωτικού παροξυσμού της!

Και οι δύο γυναίκες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ενημέρωσαν προφορικά για το τι συνέβη, χωρίς να αποκαλύψουν τα στοιχεία τους και δίχως να πειστούν να υποβάλουν μηνύσεις… Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπάρχουν πολλά θύματα παράνομης βίας, όπως αποκαλείται νομικά αυτού του είδους ο εκβιασμός. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, να υπάρχουν περιπτώσεις και οικονομικού εκβιασμού. Οσο, όμως, δεν δέχονται καταγγελίες δεν μπορούν να ξεκινήσουν έρευνα.

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ




 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κατι σα τα ροζ τιλεφονα,εινε τελικα,μαλακια δε μου αρεση
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
Mην με αρχισετε στο χοντρο δουλεμα(αν το κανετε με χιουμορ,δεκτο βεβαια)γιατι ειμαι ΟΝΤΩΣ ασχετος!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ το cyber sex???
με απλά λόγια..και οι δύο μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή....γυμνοί..λέτε διάφορα σεξουαλικά...τον/την παίζεται βλέποντας ο ένας την άλλη.και περνάμε όλοι μια χαρά......κοινώς μαλακία ιντερνετική.....
 

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.120
Like
4
Πόντοι
16
Ακούω γύρω γύρω για cyber sex και θα ήθελα οδηγίες προς ναυτιλλομένους
Πολύ βαρετό σπορ.

Κανένα site  που βρίσκει κανείς κοπέλες που ψάχνουν το ίδιο?
Τι θα έλεγες για το bourdela.com ?

μήπως κανένα site στο οποίο κάνει sex το avatar  σου με το avatar κάποιας άλλης?
secondlife.com - χωρίς συνδρομή.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ρε δεν γαμιουντε κανονικα και αρχιζουνε τις μαλακιες εξ'αποστασεως
 

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Μηνύματα
751
Like
7
Πόντοι
6
Εχει το θετικο οτι δεν κολλας σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα  :rockon:
αλλα η  :jerking: παει συννεφο με σοβαρες συνεπειες για το πληκτρολογιο και την καμερα σε οσους δεν προσεχουν  :idiot:
:2funny:
επισης ειναι οτι πρεπει για αυτους που τους αρεσουν τα ακαποτα  :2funny:
 

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Μηνύματα
106
Like
1
Πόντοι
1
δεν νομιζω να κανει κανεις cybersex εδω μεσα ....
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ βαλε το βιντεακι που ειχες βαλει το πρωι για cyder sex
 

Επισκέπτης
Βαλε λιγο αυτην στην οθονη σου  :jerking: :jerking: και νεταρες.
 

Συνημμένα

  • vva05_123_119lo.jpg
    vva05_123_119lo.jpg
    67,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Και αν δεν σου φτανει κανε μια προσπαθια ακομα  :jerking: :jerking: και με αυτην.
 

Συνημμένα

  • s3.jpg
    s3.jpg
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
Αν δεις οτι δεν τα καταφερνεις με το πισω συστημα τοτε  :jerking: :jerking: παμε μπροστα.
 

Συνημμένα

  • s1.jpg
    s1.jpg
    80,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Και παλι μπροστα οποτε . :thumbsup: :thumbsup:
 

Συνημμένα

  • van 014.jpg
    van 014.jpg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom