Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αμα είναι να μεθύσεις καλύτερα σπίτι σου.Εξω σερβίρουν μπόμπες οπότε δεν ξέρεις τι παίζει.Το χειρότερο είναι με τις γκόμενες,τουλάχιστον στους άντρες στέλνεται ένα μήνυμα από το σώμα κάποια στιγμή,σταμάτα τώρα να πίνεις αλλιώς την πούτσισες.Στις γκόμενες δε στέλνεται αυτο το μήνυμα και κάνουν μαλακίες ειδικά άμα έχουν άντρα ή φίλες δίπλα νιώθουν ασφαλείς.
Αμα είναι να μεθύσεις καλύτερα σπίτι σου.Εξω σερβίρουν μπόμπες οπότε δεν ξέρεις τι παίζει.Το χειρότερο είναι με τις γκόμενες,τουλάχιστον στους άντρες στέλνεται ένα μήνυμα από το σώμα κάποια στιγμή,σταμάτα τώρα να πίνεις αλλιώς την πούτσισες.Στις γκόμενες δε στέλνεται αυτο το μήνυμα και κάνουν μαλακίες ειδικά άμα έχουν άντρα ή φίλες δίπλα νιώθουν ασφαλείς.
Πάντως αν δεν υπήρχαν οι τουρίστριες,εδώ δεν θα ξέραμε τί είναι μεθυσμένη γυναίκα![]()
Μου έχουν τύχει επριστατικά με την άλλη λιώμα στην αγκαλιά μου και να μην ξέρω τι να κάνω.Είναι σαν πτώματα οι γκόμενες όταν πίνουν.Η άλλη η Σλοβάκα Σαντορίνη με έκανε ρεζίλι,της πήρα τα σνακς από το χέρι για να μην ξεράσει στο ταξί και ορμούσε πάνω τους να τα καταβροχθίσει σα γάτα ενώ τα κράταγα μακριά.Ο ταξιτζής είχε φρικάρει παραλίγο να μας πετάξει έξω.
Γενικά οι Σλάβες στηρίζονται πάντα στον άντρα να περάσουν καλά να μεθύσουν να ντερλικώσουν να κάνουν του κόσμου τις μαλακίες και στο τέλος να βρεθούν και με δώρο και λεφτά σε high night.Είσαι κάπως υπεύθυνος για όλα.
Πως δε μεθάς; Άμα πιάσεις το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα, κροκόδειλος γίνεσαι. Όχι απλώς μεθάς σβήνει και το φως στο τέλος. Το σπαστικό είναι όντως το κατούρημα. Το καλό πως δεν είναι ποτέ μπόμπες και δε σε αφυδατώνουν όσο τα άλλα ποτά, οπότε ο πονοκέφαλος την επομένη είναι πιο διαχειρίσιμος.Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά.
Στο πρώτο ήπια 8 μπύρες και μετά χαιρέταγα στρατιωτικά τα άδεια μπουκάλια, αφού τα είχα βάλει στην σειρά, τον εμετό τον γλίτωσα στο μισό κλικ...
Πώς μεθάς με μπύρες ρε φίλε;Εγώ όσες και να πιω,δε με πιάνουν
Άσε που είναι και σπάσιμο κάθε 5 λεπτά να πας για κατούρημα
Πάντως εγώ η μόνη φορά που δεν θέλω να πιω,είναι η επόμενη μέρα από μεθύσι.Εκεί και μόνο που θα το μυρίσω,μπορεί να ξεράσω,κι ας έπινα τον κώλο μου την προηγούμενη
Μάλλον είναι αυτοπροστασία του οργανισμού για να καθαρίσουν οι τοξίνες
δεν παιρνει χαμπαρι Καραμαναροςσυκωτι για αμεση μεταμοσχευση ομως δεν βλεπω και ανησυχω![]()
λες να κοπαναει και κουμπια με ξιδι για αμεση δραση σαν τον σκαθαροζουμη < θεος σχωρεστονδεν παιρνει χαμπαρι Καραμαναροςσυκωτι για αμεση μεταμοσχευση ομως δεν βλεπω και ανησυχω![]()
![]()
χαλαρα καραμαναρος σενιαρει κουμπακια με ουισκακια ξηγιεται μπερεκετικαλες να κοπαναει και κουμπια με ξιδι για αμεση δραση σαν τον σκαθαροζουμη < θεος σχωρεστονδεν παιρνει χαμπαρι Καραμαναροςσυκωτι για αμεση μεταμοσχευση ομως δεν βλεπω και ανησυχω![]()
![]()
![]()