ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Like
- 1.071
- Πόντοι
- 201
Μεχρι ποτε θαστε Κορινθο?
Δεν είμαι! Όπως έγραψα θα έρθω σε 5 μέρες. Πόσο θα κάτσω θα εξαρτηθεί από εσάς κι το ενδιαφέρον σας.Μεχρι ποτε θαστε Κορινθο?
Κοριτσαρα τραβά Λουτράκι στο βενζινάδικο κάτω από ένα ξενοδοχείο...το χει ένας 40αρης...δεν θυμάμαι όνομα...αν του κουνηθείς ελαφρώς θα αρχίσει να δίνει φράγκα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοριτσαρα τραβά Λουτράκι στο βενζινάδικο κάτω από ένα ξενοδοχείο...το χει ένας 40αρης...δεν θυμάμαι όνομα...αν του κουνηθείς ελαφρώς θα αρχίσει να δίνει φράγκα....
αρα ειστε Αθηνα ακομη ε?Δεν είμαι! Όπως έγραψα θα έρθω σε 5 μέρες. Πόσο θα κάτσω θα εξαρτηθεί από εσάς κι το ενδιαφέρον σας.
Να πω ότι για ένα ραντεβού δεν έρχομαι, εννοείται αυτό, έτσι;
Ποιο ξενοδοχείο;
Μαζεύουν ελιές , κάτσε να τελειώσουν και να φορτώσουν φράγκα .Καλημέρα, να έχετε μια πολύ όμορφη εβδομάδα.
Οι Κορίνθιοι είναι εδώ; Ζηταγατε να έρθω Κόρινθο κι τώρα που είπα ότι θα έρθω κανένας δεν θέλει να βρεθούμε;
Για να δω πόσοι θα θελήσετε να με δείτε από Κόρινθο - Λουτράκι - Αγ. Θεοδώρους ..........
Περιμένω μηνύματα σας
Ναιαρα ειστε Αθηνα ακομη ε?
Νομίζω Αλέξανδρος λέγεται...είχα κάτσει εκεί μια βδομάδα...χρεπι....αλλά είχα γνωρίσει το παλικάρι και μου χει πει ότι του αρέσει το σπορ και σκορπάει για να γαμησειΔεν είμαι! Όπως έγραψα θα έρθω σε 5 μέρες. Πόσο θα κάτσω θα εξαρτηθεί από εσάς κι το ενδιαφέρον σας.
Να πω ότι για ένα ραντεβού δεν έρχομαι, εννοείται αυτό, έτσι;
Αν δε δω sms που να ζητάτε συνάντηση δε θα έρθω!
Ποιο ξενοδοχείο;
Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει απέναντι μια ΣΕΛ κι πιο πριν ένα της αβιν, από τη πλευρά του ξενοδοχείου, αν δε κάνω λάθος.Νομίζω Αλέξανδρος λέγεται...είχα κάτσει εκεί μια βδομάδα...χρεπι....αλλά είχα γνωρίσει το παλικάρι και μου χει πει ότι του αρέσει το σπορ και σκορπάει για να γαμησει
Πέραν της πλάκας, αν αυτά που αναφέρονται είναι αληθινά, σβήστε τα γιατί είναι προσωπικά στοιχείαΣτο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει απέναντι μια ΣΕΛ κι πιο πριν ένα της αβιν, από τη πλευρά του ξενοδοχείου, αν δε κάνω λάθος.
Το παλικάρι που λες είναι ιδιοκτήτης του βενζινάδικου; Της αβιν;
Γιατί εσύ πιστεύεις ότι θα το έκανα;Πέραν της πλάκας, αν αυτά που αναφέρονται είναι αληθινά, σβήστε τα γιατί είναι προσωπικά στοιχεία
Γιαυτό έβαλα και το ΑΝ..... Καμιά φορά μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος. Ανθρωποι είμαστεΓιατί εσύ πιστεύεις ότι θα το έκανα;
Σοβαρά τώρα θα έκανα τέτοιο;
Αν παρακολουθείς το νήμα μου θα δεις ότι μου έχουν πει πολλά για Λουτράκι κι δεν έχω κάνει τίποτα.
Όσο για τα προσωπικά δεδομένα, δεν αναφέραμε ούτε όνομα, ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο που θα είχες δίκιο τότε!
Δε ξέρω ακόμα καν αν έρθω. Όπως έχω πει θα εξαρτηθεί πόσα sms θα έχω για ραντεβούΚαλησπέρα Κόρινθο μέχρι ποια μέρα θα είσαι;
Εκδρομή; Λέω για όσους μένουν εκεί!Δεν τους βλέπω για εκδρομή
Α οκ. Σας ζητώ συγγνώμηΕκδρομή; Λέω για όσους μένουν εκεί!
Καλημέρα αγόρια!
Τελικά για Κόρινθο κανένα ενδιαφέρον έτσι;