trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 33.008
- Πόντοι
- 7.865
Έλα, δε θέλω. "μανιάτικο"....Για να με αφήσει κι να μην απαντάει ξανά; Χαχαχαχαχαχα
Θα κεράσει ο ένας τον άλλο ποτάκι κι όλα οκ !!!
Έλα, δε θέλω. "μανιάτικο"....Για να με αφήσει κι να μην απαντάει ξανά; Χαχαχαχαχαχα
Έργο τέχνης !Καλησπέρα καύλες μου
Ευχαριστώ πολύΈργο τέχνης !
Κωλάρα για χαστούκια...Αυτή καλύτερη;
Οκ αφού σου αρέσω ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, σωστά; ΧαχαχαχαχαΚωλάρα για χαστούκια...
Επιτόπιο νταραβέρι που έλεγε η Πάνια χαχαχαΟκ αφού σου αρέσω ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, σωστά; Χαχαχαχαχα
Έτσι δε πάει? Λέει ότι του αρέσω, οπότε παίρνει τηλέφωνο για συνάντηση χαχαχαχαχαΕπιτόπιο νταραβέρι που έλεγε η Πάνια χαχαχα
Ολοσχερώς!Έτσι δε πάει? Λέει ότι του αρέσω, οπότε παίρνει τηλέφωνο για συνάντηση χαχαχαχαχα
Και τυχερός είναι ...Έτσι δε πάει? Λέει ότι του αρέσω, οπότε παίρνει τηλέφωνο για συνάντηση χαχαχαχαχα
Κι τη Δευτέρα μέρα είναι για ραντεβού χαχαχαχαχαχαΚαι τυχερός είναι ...
Γιατί αύριο έχω δουλειά, αλλιώς θα σε είχα πάρει εγώ, για ραντεβού!
Yes Maam :-)Κι τη Δευτέρα μέρα είναι για ραντεβού χαχαχαχαχαχα
Πάντως δεν έγινε και πολύ τζέρτζελο. 1-2 Post και τέλος. Όντως τοποθετήθηκε σχετικά γρήγορα η Lina ,το νήμα αναστήθηκε αλλά ..Τουλάχιστον βγήκε και κάτι καλό από αυτή την υπόθεση, αναστήθηκε το θέμα και έχουμε νέο υλικό
Μα ο σκοπός δεν ήταν να γίνει τζερτζελο απλά να λυθεί η παρεξήγηση πολιτισμένα άσε που έκανα λάθος καθώς όπως έχει παραδεχθεί μια φίλη της κοπέλας γράφει εδώ και όχι η ίδια.Κανονικα έπρεπε να μιλήσω απευθείας με την κοπέλα αλλά τέλος πάντων όλα καλαΠάντως δεν έγινε και πολύ τζέρτζελο. 1-2 Post και τέλος. Όντως τοποθετήθηκε σχετικά γρήγορα η Lina ,το νήμα αναστήθηκε αλλά ..