pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.951
- Πόντοι
- 5.946
αντε το καλυτερο παιδι θα παρεις!!!!!!!!!!!!!!!!Παντρεύομαι κι δε το ξέρω παιδιά; Με ποιον;
αντε το καλυτερο παιδι θα παρεις!!!!!!!!!!!!!!!!Παντρεύομαι κι δε το ξέρω παιδιά; Με ποιον;
Περαστικά! Προσεχε, κυκλοφορει κοβιντ που σε ρίχνει ταβλα.Αγορίνες ..... θέμα! Προέκυψε κρυωματακι κι με έριξε κάτω σήμερα, οπότε μέχρι νεωτέρας δυστυχώς δε θα είμαι διαθέσιμη
Πρέπει να ελέγξουμε την αγνότητα της νύφης!!θα μας καλεσετε ολους ετσι..........
σεντονι ????Πρέπει να ελέγξουμε την αγνότητα της νύφης!!
Ένας ένας και με μεγάλη επιμέλεια...
Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ?σεντονι ????
παρα πολλα ...διαθεση να υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ?
Όπως βλέπεις μες την καλη χαρά κι τη διάθεση είμαστε! Γάμο έχουμε!παρα πολλα ...διαθεση να υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!
θα βαλουμε την νυφη να μας παιξει..πνευστα !!!!παιζω μπουζουκι δωρεαν εγω να ξερεις στο γλεντι..............![]()
Έκανα τεστ σήμερα, ευτυχώς δεν έχω κοβιτΠεραστικά! Προσεχε, κυκλοφορει κοβιντ που σε ρίχνει ταβλα.
Και σεις ρεμαλια, το νου σας !
Ποιοι παντρεύονται; Να ευχηθώ δλδ!Όπως βλέπεις μες την καλη χαρά κι τη διάθεση είμαστε! Γάμο έχουμε!

Γάμο ακούω αλλά δε μου λέτε κι μένα ποιος παντρεύεται!Γάμος βλέπω να λέτε ότι θα γίνει . Άντε να φάμε κάνα κουφέτο γιατί πολύ στο κόλλυβο έχουμε πήξει![]()
Έλα τώρα. Όλοι το΄χουν τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι. Άντε με το καλό! Και να μου δώσεις κουφέτα να βάλω κάτω απ΄το μαξιλάρι να δω ποια θα παντρευτώΓάμο ακούω αλλά δε μου λέτε κι μένα ποιος παντρεύεται!

Θα μου πεις κι μένα για να μάθω ποιον παντρεύομαι κι δε το ξέρω;Έλα τώρα. Όλοι το΄χουν τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι. Άντε με το καλό! Και να μου δώσεις κουφέτα να βάλω κάτω απ΄το μαξιλάρι να δω ποια θα παντρευτώ![]()
Χαβαλέ κάνουμε κορίτσι μου μην τρελαίνεσαι. Και πολύ καλά κάνεις άλλωστε το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού κι εγώ θα προσθέσω ουκ γυναικός σοφήςΠρώτον να πω ότι εγώ δε παντρεύομαι ξανά!
Δεύτερον αν είχα σκοπό να παντρευτω δε θα περίμενα να τον βρω από το σάιτ ΕΚΤΟΣ κι αν ήταν η ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ περίπτωση!
Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποιον τέτοιον εδώ μέσα, οπότε ......
Πολύ καλά τα λες! Σωστός ο νέος.Χαβαλέ κάνουμε κορίτσι μου μην τρελαίνεσαι. Και πολύ καλά κάνεις άλλωστε το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού κι εγώ θα προσθέσω ουκ γυναικός σοφής
Γιατί ρε το λες αυτό το ''δεν είμαι τόσο χαζή''; Δεν καθόλου χαζή. Είδες όμως πως έχει βγει η κακιά φήμη για τις ξανθιές. Άλλαξε κι εσύ το μαλλί σου. Βάψ'τα σαν του Dennis Rodman να είσαι και πολύ inΠολύ καλά τα λες! Σωστός ο νέος.
Ναι ρε το κατάλαβα, δεν είμαι τόσο χαζξυ!!! Χαχαψαχαχαχαχα

θα μοιραζεις παστελι και μαντολατο στους καλεσμενουςπαιζω μπουζουκι δωρεαν εγω να ξερεις στο γλεντι..............![]()
τωρα με αυτο που ειπες μας πληγωσεςΠρώτον να πω ότι εγώ δε παντρεύομαι ξανά!
Δεύτερον αν είχα σκοπό να παντρευτω δε θα περίμενα να τον βρω από το σάιτ ΕΚΤΟΣ κι αν ήταν η ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ περίπτωση!
Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποιον τέτοιον εδώ μέσα, οπότε ......