Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γυρίσαμε. Εσύ είσαι on duty;Καλησπέρα τι κάνετε αγόρια? Γυρίσαμε όλοι?
Ναι φυσικά!Γυρίσαμε. Εσύ είσαι on duty;
τι βυζακι καυλιαρικο ειναι αυτο καλε??????!!!!!!!!!Καλησπέρα αγόρια ....
Ευχαριστώ αγάπητι βυζακι καυλιαρικο ειναι αυτο καλε??????!!!!!!!!!
Ανάσταση κουκλίτσα! Φανταστικό στήθος!Καλησπέρα αγόρια ....
να μην πας πουθενα..........η να τριπλοτετραπλοτσεκαρεις τι και πως!!!!!Ένας από εδώ μου είπε ότι στη Κόρινθο δεν έχει κάποια κοπέλα κι με ρώτησε αν θελω να πάω.
Δεν έχω πρόβλημα να πάω, αλλά το ζητούμενο είναι να μαζευτούν κάποιοι που θα θέλουν να βρεθούμε, μην έρθω χωρίς λόγο, τι λέτε κι εσείς;
Εάν πάω θα γίνει αν έχει ενδιαφέρον! Αποδεδειγμένο φυσικά κι όχι όπως εδώ ....να μην πας πουθενα..........η να τριπλοτετραπλοτσεκαρεις τι και πως!!!!!
δικια σου ειναι η τελικη αποφαση....αλλα να προσεχεις πολυ ....υπαρχουν παγιδες πολλες.........Εάν πάω θα γίνει αν έχει ενδιαφέρον! Αποδεδειγμένο φυσικά κι όχι όπως εδώ ....
Εννοείται! Φυσικάδικια σου ειναι η τελικη αποφαση....αλλα να προσεχεις πολυ ....υπαρχουν παγιδες πολλες.........
Εμεις λεμε να τον δεις πρωτα Αθηνα(1 ωρα ειναι απο Κορινθο,σιγα μη δεν ερθει) και μετα να πας για 1-2 μερες το πολυ.Ένας από εδώ μου είπε ότι στη Κόρινθο δεν έχει κάποια κοπέλα κι με ρώτησε αν θελω να πάω.
Δεν έχω πρόβλημα να πάω, αλλά το ζητούμενο είναι να μαζευτούν κάποιοι που θα θέλουν να βρεθούμε, μην έρθω χωρίς λόγο, τι λέτε κι εσείς;
πολυ σωστα!!!!!!Εμεις λεμε να τον δεις πρωτα Αθηνα(1 ωρα ειναι απο Κορινθο,σιγα μη δεν ερθει) και μετα να πας για 1-2 μερες το πολυ.
Ναι μεν αλλά Αθήνα δεν έρχεστε να με δείτε!!! ΧαχαχαχαχαχαχαχαΕμεις λεμε να τον δεις πρωτα Αθηνα(1 ωρα ειναι απο Κορινθο,σιγα μη δεν ερθει) και μετα να πας για 1-2 μερες το πολυ.
αχορταγη μας βγηκες Λινα!!!!!!!χαχαχα ολα θα γινουν υπομονη να εχεις και να κανεις καλα αυτο που κανεις!!!!!!!!!Ναι μεν αλλά Αθήνα δεν έρχεστε να με δείτε!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα
Με ένα, δυο άντε τρία ραντεβού τη μέρα δε γίνεται!