pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.937
- Πόντοι
- 5.946
Σκιστους την κωλαρα...Δε καταλαβα
Σκιστους την κωλαρα...Δε καταλαβα
Nαι ρε συ για συμμόρφωση...Καλά ότι πεις
Όταν λες πρωί, τι ώρα εννοείς;;;Εάν θέλει κάποιος έχω ένα κενό αύριο το πρωί χαχαχαχαχα!
Μετά τις 11 πμΌταν λες πρωί, τι ώρα εννοείς;;;
Το να μη σέβεστε την ιδιοτηκοτητα του άλλου είναι κάτι που δε μου αρέσει καθόλου.
Όταν λέω ότι είμαι σε διακοπές κι ξεκινάω στις 25/8 τι σημαίνει αυτό αγόρια εσείς που ξέρετε καλά ελληνικά?
Σας είπα ποτέ ότι είμαι εκεί διακοπές κι όσοι θέλετε ραντεβού στην περιοχή ελάτε;
Διαβάσατε πουθενά κάτι τέτοιο;
Επέστρεψα .......Άσχημο πράγμα αυτη η επιμονή.
Ετοιμασου για 1000 μηνυματα,απο τα οποια ραντεβου θα κλεισουν μονο 5-10 ατομα.Καλησπέρα αγόρια.
Το τηλέφωνο μου είναι 6999028193. Οι υπηρεσίες μου είναι για 1 ώρα 100€ μέχρι 3 εκτονώσεις & περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό, χάδια φιλιά, τελείωμα σε όλο μου το σώμα. Πρωκτικό δεν κάνω.
Λόγο κάποιας αλλεργίας στο πρόσωπο δε μπορώ να δεχτώ τελείωμα εκεί, όμως μπορείτε στο σώμα μου.
Να πω ότι δε τα καταπίνω.
Πρώτο ραντεβού από τις 11:00 κι τελευταίο στις 21:00
Φιλάκια πολλα
Καλημέρα, λες να γίνει έτσι;Ετοιμασου για 1000 μηνυματα,απο τα οποια ραντεβου θα κλεισουν μονο 5-10 ατομα.
Ενταξει μωρε υπερβαλλω για τον χαβαλε. Παντως να ξερεις οσοι θελουν να κλεισουν οντως ραντεβου,θα το κανουν μεσα σε λιγα μηνυματα.Καλημέρα, λες να γίνει έτσι;
Αυτό ναι ισχύειΕνταξει μωρε υπερβαλλω για τον χαβαλε. Παντως να ξερεις οσοι θελουν να κλεισουν οντως ραντεβου,θα το κανουν μεσα σε λιγα μηνυματα.
Κοιτα,εσυ αποφασιζεις πως θα το χειριστεις,μπορει να γουσταρεις κουβεντα με τον αλλο για να τον γνωρισεις για παραδειγμα. Δες το πως θα παει και κινησου αναλογα,αλλωστε εσυ εισαι το αφεντικο του μαγαζιου.Αυτό ναι ισχύει
Θα δουμεΚοιτα,εσυ αποφασιζεις πως θα το χειριστεις,μπορει να γουσταρεις κουβεντα με τον αλλο για να τον γνωρισεις για παραδειγμα. Δες το πως θα παει και κινησου αναλογα,αλλωστε εσυ εισαι το αφεντικο του μαγαζιου.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο φίλος...Ετοιμασου για 1000 μηνυματα,απο τα οποια ραντεβου θα κλεισουν μονο 5-10 ατομα.
Ευχαριστώ πολυ, καλημέραΚαλημέρα κ καλή αρχή