Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μωρό, ανυπομονούμε να σε δούμεΈχω μερικά κενά την επόμενη εβδομάδα! Θα τα κλείσετε από τώρα ή θα με περιμένετε να γυρίσω;
Άντε τώρα που γυρίζει χαχαχαχαχαχα
αλλά ακόμα λείπουμε διακοπές !.....αγαπας ρε μπαγασα εεεεε?!?!?Ασε τους μπαγλαμαδες και παίξε μας κανα ερωτικό στο σαξόφωνο. Έχω διάθεση για careless whisper.

Ρε κοντε στο είπα εμπιστευτικά γιατί με δινεις?.....αγαπας ρε μπαγασα εεεεε?!?!?![]()
Εγώ που τρώω συνέχεια ανανά μπορώ να σας ποτίσω το λαρύγγι?Έχω πει 1000 φορές ότι δε τα καταπίνω!
Γιατί ρωτάτε τα ίδια κι τα ίδια συνέχεια??? Γιατί?
ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΩ, ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Θέλετε να μάθετε κάτι άλλο;
Την εκανε σελιδες πριν...ΔΕΝ έχω δει να έχει κάνει, την ερώτηση ΚΛΕΙΔΊ όμως και ανησυχώ...
ρε μωρο τι πιστολι εισαι εσυ?Λοιπόν επειδή είστε άτακτα αγόρια ...........
Βεβαίως και ΌΧΙ!!!Εγώ που τρώω συνέχεια ανανά μπορώ να σας ποτίσω το λαρύγγι?
Ρε παιδιά, αφού έχετε όρεξη για μουσική γιατί σε βάζετε λίγη να χαλαρώσουμε; Άντε .... Περιμενω.....αγαπας ρε μπαγασα εεεεε?!?!?![]()
Ε του να παίξει στο κλαρίνο το careless whisperΡε παιδιά, αφού έχετε όρεξη για μουσική γιατί σε βάζετε λίγη να χαλαρώσουμε; Άντε .... Περιμενω
Τι ακούς??Μουσική δε βλέπω στο νήμα κι αρχίζω να ανησυχω!
Έλα αγορίνα! Αυτός είσαι!!!Να πω και εγώ την καλησπέρα μου σε αυτό το πλάσμα. Καλή αρχή σου εύχομαι και ότι καλύτερο.
Καλά, καλά...Βεβαίως και ΌΧΙ!!!
Με κόβεις για Τσίπρα; Πως την έχεις δει?Καλά, καλά...
Και ο Τσιπρας ΌΧΙ έλεγε και στο τέλος το 'πε το ΝΑΙ.
Εγώ θα σου τα δώσω, κανόνισε να μου τον δαγκώσεις να χουμε και άλλα....
Και γω μετα την 1/9...Α όχι είναι κύρια, κι έχουμε συνεννοηθεί μια χαρά.
Μετά την 1/9 εγώ, εσείς εφόσον είστε εδώ, τιμήστε την νωρίτερα!
Εγω η μονη σχεση που πιστευω οτι εχεις με Τσιπρα ειναι τα Τσιπρα τα ωραια τα διαφανα σε καραφακι(Τσιίπουρα)Με κόβεις για Τσίπρα; Πως την έχεις δει?