pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.781
- Πόντοι
- 5.946
Μιλήσαμε αλλά δεν κλείσαμε...Μιλήσαμε μαζί, κλείσαμε κάτι; Συγνώμη που ρωτάω αλλά δε θυμάμαι
Μιλήσαμε αλλά δεν κλείσαμε...Μιλήσαμε μαζί, κλείσαμε κάτι; Συγνώμη που ρωτάω αλλά δε θυμάμαι
Γραφω γραφω και τιποτα δεν ερχεται χαχαχαΠείτε ντε απόψεις! Άντε!
Θέλουμε κώλο, ρομαντικοί αφού!!!Θα ήθελα να πούμε κάτι που αφορά τα γούστα σας στο σεξ με μια κοπέλα ανεξάρτητη.
Πιστεύω επειδή αρχίζω τώρα ως ανεξάρτητη θα με βοηθήσετε πολύ να γίνω καλύτερη.
Θέλετε να μου πείτε τις απόψεις σας;
-Να μην κλεβει χρονο η κοπελα(και ακολουθως ο πελατης να σεβεται τον χρονο της)Πείτε ντε απόψεις! Άντε!
Να είσαι σχετικά χαλαρή με τον χρόνο σου, μέχρις ενός ορίου βέβαια. Αυτό.Θα ήθελα να πούμε κάτι που αφορά τα γούστα σας στο σεξ με μια κοπέλα ανεξάρτητη.
Απανταμε με ναι η οχι ή θες και περιγραφη της καταστασεως....Σας αρέσει αυτό το μέρος; Θα θέλατε να εισασταν μαζι μου τωρα εδώ;
Καλά μην αρχίσετε να λέτε όλοι σας τώρα! Πρωινή φωτό είναι,άντε ενώ έπινα το καφέ μου
Βάλε προσωπικό όριο στον αριθμό των ερωτικών σου συναντήσεων ,ετσι ώστε να μην υπάρχει κούραση και κορεσμός. Αφιέρωσε στην εβδομάδα δύο ημέρες ρεπό στον εαυτό σου . Μην βάζεις κολλητά ραντεβού για να μην υπάρχουν προβλήματα καθυστέρησης . Όταν έχεις κακή διάθεση να μην προχωράς σε ραντεβού γιατί οι υπηρεσίες σου δεν θα είναι αυτές που πρέπει . Και τελευταίο be yourself .Καλή τύχη και γερά νεύρα .Θα ήθελα να πούμε κάτι που αφορά τα γούστα σας στο σεξ με μια κοπέλα ανεξάρτητη.
Σεβασμός, καθαριότητα, συνέπεια.. εκατέρωθενΠείτε ντε απόψεις! Άντε!
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! Τα όρια ήδη έχουν μπει κι για αρχή δε θα κάνω πάνω από 7 Μαξ ραντεβού την ημέρα, ώστε να περνάμε καλά κι οι δυο κι να μην είναι αγγαρεία.Βάλε προσωπικό όριο στον αριθμό των ερωτικών σου συναντήσεων ,ετσι ώστε να μην υπάρχει κούραση και κορεσμός. Αφιέρωσε στην εβδομάδα δύο ημέρες ρεπό στον εαυτό σου . Μην βάζεις κολλητά ραντεβού για να μην υπάρχουν προβλήματα καθυστέρησης . Όταν έχεις κακή διάθεση να μην προχωράς σε ραντεβού γιατί οι υπηρεσίες σου δεν θα είναι αυτές που πρέπει . Και τελευταίο be yourself .Καλή τύχη και γερά νεύρα .
Απανταμε με ναι η οχι ή θες και περιγραφη της καταστασεως....![]()
Σας αρέσει αυτό το μέρος; Θα θέλατε να εισασταν μαζι μου τωρα εδώ;
Καλά μην αρχίσετε να λέτε όλοι σας τώρα! Πρωινή φωτό είναι,άντε ενώ έπινα το καφέ μου
Φαίνεται είμαι και εγώ στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί σου
Κοπελιά καλά το πήγενες, αλλά εδώ το "έκαψες"....Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! Τα όρια ήδη έχουν μπει κι για αρχή δε θα κάνω πάνω από 7 Μαξ ραντεβού την ημέρα, ώστε να περνάμε καλά κι οι δυο κι να μην είναι αγγαρεία.
Κοπελιά καλά το πήγενες, αλλά εδώ το "έκαψες"....