pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.922
- Πόντοι
- 5.946
καποια καλη συναντηση!!!!!!!Δηλαδή τι ακριβώς προσπαθείτε .
καποια καλη συναντηση!!!!!!!Δηλαδή τι ακριβώς προσπαθείτε .
Φάση παρτουζα δηλαδή από ότι κατάλαβα. Γτ κάτι σενάρια είδα που παίζουν με καθαρίστριες. Χαχακαποια καλη συναντηση!!!!!!!
μακαρι!!!!!!!!!!!!Φάση παρτουζα δηλαδή από ότι κατάλαβα. Γτ κάτι σενάρια είδα που παίζουν με καθαρίστριες. Χαχα
Αυτά τα καπουλια είναι για πολύ καβαλημαΚαληνύχτα αγάπες!
Αύριο διαθέσιμη μετά τις 12:00 μμ φυσικά.
Φιλακια
....κοριτσαρα μου ομορφη, γυναικαρα εισαι μεν αλλα ειμαι σε αλλη κατηγορια εγωΑν δεν είσαι της πολυκοσμίας έλα μόνος σου τότε!!!

Barely legal teens?....κοριτσαρα μου ομορφη, γυναικαρα εισαι μεν αλλα ειμαι σε αλλη κατηγορια εγω![]()
...προφανως! Και tiny/petite θα συμπληρωναBarely legal teens?![]()
tiny/petite; Ωωωχχχ...προφανως! Και tiny/petite θα συμπληρωνα![]()
![]()
Βάρβαρε ,,,,,χαχαχαχα !!!...προφανως! Και tiny/petite θα συμπληρωνα![]()
![]()
Μακάρι να βάζαμε τίποτα...Καλησπέρα αγόρια, καλό μήνα!!!
Πως σας μπήκε ο Οκτώβρης; Όλα καλά;
Καλό μήνα. Εμάς καλά (αν και δεν προλάβαμε να "μπούμε" σε σένα) ... εσένα πώς σου μπήκε???Καλησπέρα αγόρια, καλό μήνα!!!
Καλό μήνα μωρόΚαλησπέρα αγόρια, καλό μήνα!!!
Μα εσύ 3 χυσιματα επιτρέπεις την ώρα, βάσει αυτό που γράφεις στις υπηρεσίες σου, άρα ο τύπος θα καλοπαιράσει!!!Λοιπόν επειδή με καυλωσατε πολύ σας αφήνω να πάω στο ραντεβού μου. Αυτός θα τη πληρώσει τώρα. Θα τον κάνω να χύσει πάνω από 4 φορές κι αν δε χύσω σε σημείο να πεθάνω από τα χυσια δε θα φύγει από το δωμάτιο. Χαχαχαχαχαχαχαχα
Μίλαμε αργότερα. Φιλιά πολλα
Ανάλογα τη περίσταση υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει κι κάποια εξαίρεση. Δλδ εγώ δε πρέπει να περάσω καλά; Όλα δικά σας τα θέλετε;Μα εσύ 3 χυσιματα επιτρέπεις την ώρα, βάσει αυτό που γράφεις στις υπηρεσίες σου, άρα ο τύπος θα καλοπαιράσει!!!
Όλοι πρέπει να περάσουν καλά!!!Ανάλογα τη περίσταση υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει κι κάποια εξαίρεση. Δλδ εγώ δε πρέπει να περάσω καλά; Όλα δικά σας τα θέλετε;
Ε, αν είναι να περάσω καλα, γιατί να μη χύσει κι αυτός παραπάνω για να με ικανοποιήσει;