Ρε τύποι θα δώσετε ραντεβού θανάτου για το αν η λίνα δούλα είναι επαγγελματίας ή όχι; Για σκεφτείτε το λίγοΔεν χρειάζεται να το κάνεις λιανά για και έτσι όλοι καταλάβαμε πόσο μαλακας είσαι. Παπαρια δεν έχεις για να γράψεις κανένα μας αλλά σίγουρα θα τα βρεις μέσα στο κωλο σου. Πάντως να ξέρεις πως είμαι διαθέσιμος και χωρίς πληκτρολόγιο άμα γουστάρεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λίνα δούλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 720
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (5 μέλη και 6 επισκέπτες)
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 5.042
- Πόντοι
- 456
Video δεν βλέπουμε.....
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.313
- Πόντοι
- 4.895
Λοιπόν, για να τελειώνουμε, @Lina_Doula : η @Domina Isida Karra καλά σου λέει τι να προσέχεις σε αυτά τα πράγματα για τη δική σου προτίστως ασφάλεια, αλλά και την ασφάλεια των υπολοίπων. Αν θέλεις, τα ακολουθείς. Αν όχι, κάποια στιγμή θα βρεθείς με μολύνσεις, και πιθανώς να μολύνεις και άλλους, οι οποίοι δε θα φταίνε.
Τώρα ειρωνίες κλπ. θαρρώ πως θα έπρεπε να εκλείπουν από μία που θέλει να αποκαλείται δούλα/σκλάβα/υπο. Προσωπική μου άποψη, μπορεί να κάνω και λάθος.
Την καλησπέρα μου και οι ευχές μου για μια όμορφη Παρασκευή σε όλες και όλους.
Τώρα ειρωνίες κλπ. θαρρώ πως θα έπρεπε να εκλείπουν από μία που θέλει να αποκαλείται δούλα/σκλάβα/υπο. Προσωπική μου άποψη, μπορεί να κάνω και λάθος.
Την καλησπέρα μου και οι ευχές μου για μια όμορφη Παρασκευή σε όλες και όλους.
Lina_Doula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2025
- Like
- 853
- Πόντοι
- 81
Εγω θεωρω οτι οι ειρωνείες και γενικά οι άσχημοι και άκομψοι χαρακτηρισμοι θα έπρεπε με εκλείπουν απο όλους, ασχέτως με το τι κανει στο κρεβάτι του...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχετε δίκιο. Αλλα μεσα στο σκ θα ανεβάσω!Video δεν βλέπουμε.....
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.913
- Πόντοι
- 216
Λάθος κατάλαβες φίλε μου, σιγά μη χαραμιστώ για ένα ηλίθιο με iq ραδικιούΡε τύποι θα δώσετε ραντεβού θανάτου για το αν η λίνα δούλα είναι επαγγελματίας ή όχι; Για σκεφτείτε το λίγο
Lina_Doula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2025
- Like
- 853
- Πόντοι
- 81
129 με πιστοποιημένο τεστ. Eσείς πόσο;Λάθος κατάλαβες φίλε μου, σιγά μη χαραμιστώ για ένα ηλίθιο με iq ραδικιού
Δείκτη μάζα σώματος και IQ τα έχω ψηλά
El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.299
- Πόντοι
- 736
Eχω την εντύπωση ότι πρέπει να της έχει αφαιρέσει αρκετή πελατεία η Lina της Issidas για να αντιδρά με τόσο μένος εναντίον της..Δεν μπορεί να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την υγεία μας,μικρά παιδιά δεν είμαστε.Δεν είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος αυτός που εκφράζεται για την ανταγωνίστριά της! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!!!
anonX|
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 559
- Πόντοι
- 301
Nαι, οι μαζοχιστές της Ίσιδας έγιναν ξαφνικά σαδιστές με το που είδαν τη Λίνα.Eχω την εντύπωση ότι πρέπει να της έχει αφαιρέσει αρκετή πελατεία η Lina της Issidas για να αντιδρά με τόσο μένος εναντίον της..Δεν μπορεί να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την υγεία μας,μικρά παιδιά δεν είμαστε.Δεν είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος αυτός που εκφράζεται για την ανταγωνίστριά της! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!!!
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.313
- Πόντοι
- 4.895
Τύπε, άλλο σκλάβα/δουλα και άλλο επαγγελματίας αφέντρα, εκ διαμέτρου αντίθετη πελατείαEχω την εντύπωση ότι πρέπει να της έχει αφαιρέσει αρκετή πελατεία η Lina της Issidas για να αντιδρά με τόσο μένος εναντίον της..Δεν μπορεί να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την υγεία μας,μικρά παιδιά δεν είμαστε.Δεν είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος αυτός που εκφράζεται για την ανταγωνίστριά της! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!!!
Domina Isida Karra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.557
- Πόντοι
- 1.056
Όχι δεν έχασα... Ούτε έχω να χάσω τίποτα. Δεν υπάρχει μένος. Υπάρχει ενσυναίσθηση.Eχω την εντύπωση ότι πρέπει να της έχει αφαιρέσει αρκετή πελατεία η Lina της Issidas για να αντιδρά με τόσο μένος εναντίον της..Δεν μπορεί να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την υγεία μας,μικρά παιδιά δεν είμαστε.Δεν είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος αυτός που εκφράζεται για την ανταγωνίστριά της! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!!!
Τώρα για το ότι υπάρχουν κΙ άτομα που δεν καταλαβαίνουν στις ωοθήκες μου που είναι και πιο εξελιγμένο όργανα από τον πεοντα
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 746
- Πόντοι
- 81
υπάρχουν και οι σαδομαζοχιστές......Nαι, οι μαζοχιστές της Ίσιδας έγιναν ξαφνικά σαδιστές με το που είδαν τη Λίνα.
(δεν θα αναφερθώ στα περί συνύπαρξης του μαζοχισμού με τον σαδισμό κατά Φρόυντ, γιατί θα το σοβαρέψουμε το thread και δεν το θέλω)
Lina_Doula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2025
- Like
- 853
- Πόντοι
- 81
Ο Μαρκίσιος Ντε Σαντ λείπει από την κουβέντας μας.υπάρχουν και οι σαδομαζοχιστές......
(δεν θα αναφερθώ στα περί συνύπαρξης του μαζοχισμού με τον σαδισμό κατά Φρόυντ, γιατί θα το σοβαρέψουμε το thread και δεν το θέλω)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτό να το πάρω πάνω μου ή όχι;Nαι, οι μαζοχιστές της Ίσιδας έγιναν ξαφνικά σαδιστές με το που είδαν τη Λίνα.
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 746
- Πόντοι
- 81
είναι σε meeting με τον Λέοπολντ Φον Σάχερ Μαζόχ.Ο Μαρκίσιος Ντε Σαντ λείπει από την κουβέντας μας.
Lina_Doula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2025
- Like
- 853
- Πόντοι
- 81
Πελατεία κι εγώ αμφιβάλω να της έχω πάρει. Δεν έχει λογική. Αλλά ούτε και απλώς την έπιασε ο αλτρουισμός και το κοινωνίκο/υγειονομικό ενδιαφέρον. Κάτι την έχει ενοχλήσει. Δεν ξέρω τι. Αν θέλει ας μας πει ειλικρινάEχω την εντύπωση ότι πρέπει να της έχει αφαιρέσει αρκετή πελατεία η Lina της Issidas για να αντιδρά με τόσο μένος εναντίον της..Δεν μπορεί να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την υγεία μας,μικρά παιδιά δεν είμαστε.Δεν είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος αυτός που εκφράζεται για την ανταγωνίστριά της! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!!!
durability
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2017
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Και οποια κερδισει να φαει ενα κουβα σκατα !!!!
Domina Isida Karra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.557
- Πόντοι
- 1.056
Είμαι ευγενική με όλους. Τα σκατα όμως πληρώνω να σε δω να τα τρωςΚαι οποια κερδισει να φαει ενα κουβα σκατα !!!!
durability
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2017
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Να πληρωσεις για κατι που θα εχει κερδος για σενα, μην εισαι κοροιδιο εδω περα πληρωνουν καλα για να σας χεσουνΕίμαι ευγενική με όλους. Τα σκατα όμως πληρώνω να σε δω να τα τρως
Domina Isida Karra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.557
- Πόντοι
- 1.056
Το πρόβλημα είστε εσείς που υποστηρίζετε ενα τετοιο πλάσμα. Κακώς ανακατεύτηκα κόψτε τον λαιμό σας .Πελατεία κι εγώ αμφιβάλω να της έχω πάρει. Δεν έχει λογική. Αλλά ούτε και απλώς την έπιασε ο αλτρουισμός και το κοινωνίκο/υγειονομικό ενδιαφέρον. Κάτι την έχει ενοχλήσει. Δεν ξέρω τι. Αν θέλει ας μας πει ειλικρινά
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K