Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    126
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.001
Πόντοι
446
Να στο πω απλά. Όταν θα πάει ο κάθε τύπος στο νοσοκομείο ή στον γιατρό για να του γράψει αγωγή γιατί ήθελε να το ζήσει επικίνδυνα, αυτή πληρώνεται κατά ένα κομμάτι από το κράτος. Άρα, όχι δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει όταν κατά ένα ποσοστό τον πληρώνω μέσω της δημόσιας ασφάλισης. Το ίδιο ισχύει και με την ίδια με οτιδήποτε και αν κολλήσει.
Μήπως είσαι από εκείνους που γαβγίζουν να μη νοσηλεύονται στις δημόσιες δομές οι καπνιστές ή όσοι εμπλέκονται σε τροχαία χωρίς να φορούν ζώνη; Ή οι άποροι και οι παράνομοι μετανάστες, επειδή δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές;

Προς πληροφόρησή σου "μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει" και θα τον πληρώσεις και θα τον πληρώσω. Γιατί έτσι λειτουργούν τα δημόσια συστήματα υγείας στα δημοκρατικά κράτη. Και ο άπορος και ο ανασφάλιστος και ο απερίσκεπτος έχει το δικαίωμα νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο. Αν τώρα σου λείπουν τα Άουσβιτς και τα άρματα στους δρόμους, υπομονή. Τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα.

• Like
Αντιδράσεις: AKTINA

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.726
Πόντοι
736
σακί τσιμέντο 50άρι καλύτερα
τοτε δοκιμασε παλετες με κουτες απο οινοπνευμα. η καθε κουτα εχει μεσα 4 μικροτερα κουτια που το καθε κουτι εχει 24 μπουκαλια οινοπνευμα

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Κάνω τα πάντα με ασφάλεια
Ποτέ μου δεν θα το πίστευα ότι μια μαζοχα θα "δίνει πόνο" σε τόσα άτομα , κρίνοντας από την επισκεψιμότητα του thread της και τις αντιδράσεις που προκαλεί....
πεθανα στο γέλιο!!χαχαχα

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
42
Like
2.114
Πόντοι
2.471
Να στο πω απλά. Όταν θα πάει ο κάθε τύπος στο νοσοκομείο ή στον γιατρό για να του γράψει αγωγή γιατί ήθελε να το ζήσει επικίνδυνα, αυτή πληρώνεται κατά ένα κομμάτι από το κράτος. Άρα, όχι δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει όταν κατά ένα ποσοστό τον πληρώνω μέσω της δημόσιας ασφάλισης. Το ίδιο ισχύει και με την ίδια με οτιδήποτε και αν κολλήσει.
Καλα ας σωσουμε την υγεια μας και γαμα την τσεπη μας, μη το πας στο πολιτικο,
βαρελι χωρις πατο ειμαστε ετσι κιαλλιως σαν χωρα
απλα με την ιδια λογικη θα λειτουργουσαν ολα στην ζωη και ο ξεκρανωτος μηχανοβιος που παιρνει την θεση στη μεθ επειδη εκανε σουζες και κοντρες απο εσενα το προσεκτικο που εχεις παθει εμφραγμα κλπ κλπ φαβλος κυκλος ειναι η ζωη και στις θεωριες ειμαστε ολοι πρωτοι η ουσια ειναι πολυ αλλου
Κανας πιτσιρικος που διαβαζει καλο ειναι να προβληματιστει και το ξαναειπα και σε προηγουμενο θεμα τα σχολια δεν πανε για το εδω θεμα απλα ειναι viral και διαβαζεται πολυ οποτε ετερον (ψιλοκαταλαβες)

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
115
Πόντοι
0
Η τύπισσα λίνα παίζει να είναι η πιο ξύπνια απ' όλους εδώ μέσα, μας πουλάει και μας αγοράζει όλους. Λίνα το δώρο σου ένα χύσιμο στη μάπα και κατόπιν ούρηση και κατάποση όλων των υγρών

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Καλησπέρα και απο μένα.
- Δεν εξαφανίστηκα καθόλου. Είχα πολλή δουλεια και συγγενικό μου πρόσωπο στο νοσοκομείο και τρέχω σαν τρελή. Για αυτό δεν έκανα κανένα ραντεβού σήμερα.
Με το 80% γέλασα πάρα πολύ. Εχετε απίστευτο χίουμορ - δεν το λέω ειρωνικά.
Τι θα λέγατε κύρια αφέντρα που δεχτήκατε και εσείς επίθεση και είδατε πως είναι, και καλοί μου κύριοι να αφήσουμε το κούνημα δαχτύλου, το κραξιμο, την κριτική, τις κακίες, τα βαριά λόγια και να μιλήσουμε για καύλες, γούστα, "ανωμαλίες", φετίχ χωρίς επιθέσεις δεξία κι αριστερά σε δούλες και αφέντρες. Στο τέλος της ημέρας όλοι τη "δουλειά" μας και την καυλα μας κάνουμε, όπως νομίζει και όπως μπορεί ο καθένας.
- Δεν πίεσα κανέναν να βρεθει μαζί μου, δεν το έπαιξα μοντέλο, δεν πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
- Είχα πρόταση για ακάποτο για 1000 ευρώ (έχω τα μηνύματα) και αρνήθικα, αφού είχα διαβάσει και όλα τα σχόλιά σας και κατάλαβα πως είχατε δίκιο.
- Όσο για τον κύριο που λέτε οτι έχει κάποια ασθένεια στο πεός του δεν έχει απολύτως τίποτα. ήταν απολύτως υγιής, απλώς έτσι είναι το πέος του. Το είχα συναντήσει και σε πρώην μου. Ένα ποσοστό της τάξης του 5% το έχουν (ίσως και λιγότερο, δεν θυμάμαι). Ανατομικό είναι. Ενημερωθείτε.
- Κορπολαγνεία δεν έχω κάνει ακόμα αλλά αλήθεια η ιδέα έχει αρχίσει και με καυλώνει. Δηλαδη αν το έκανα δωρεάν στο κρεβατί μου τι διαφορά θα είχε; Για σκεφτείτε το.

Σας φιλώ τα πόδια.
Η δούλα σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η τύπισσα λίνα παίζει να είναι η πιο ξύπνια απ' όλους εδώ μέσα, μας πουλάει και μας αγοράζει όλους. Λίνα το δώρο σου ένα χύσιμο στη μάπα και κατόπιν ούρηση και κατάποση όλων των υγρών
περιμένω με το στόμα ανοιχτό

Τελευταία τροποποίηση:

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
42
Like
2.114
Πόντοι
2.471
Καλησπέρα και απο μένα.
- Δεν εξαφανίστηκα καθόλου. Είχα πολλή δουλεια και συγγενικό μου πρόσωπο στο νοσοκομείο και τρέχω σαν τρελή. Για αυτό δεν έκανα κανένα ραντεβού σήμερα.
Με το 80% γέλασα πάρα πολύ. Εχετε απίστευτο χίουμορ - δεν το λέω ειρωνικά.
Τι θα λέγατε κύρια αφέντρα που δεχτήκατε και εσείς επίθεση και είδατε πως είναι, και καλοί μου κύριοι να αφήσουμε το κούνημα δαχτύλου, το κραξιμο, την κριτική, τις κακίες, τα βαριά λόγια και να μιλήσουμε για καύλες, γούστα, "ανωμαλίες", φετίχ χωρίς επιθέσεις δεξία κι αριστερά σε δούλες και αφέντρες. Στο τέλος της ημέρας όλοι τη "δουλειά" μας και την καυλα μας κάνουμε, όπως νομίζει και όπως μπορεί ο καθένας.
- Δεν πίεσα κανέναν να βρεθει μαζί μου, δεν το έπαιξα μοντέλο, δεν πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
- Είχα πρόταση για ακάποτο για 1000 ευρώ (έχω τα μηνύματα) και αρνήθικα, αφού είχα διαβάσει και όλα τα σχόλιά σας και κατάλαβα πως είχατε δίκιο.
- Όσο για τον κύριο που λέτε οτι έχει κάποια ασθένεια στο πεός του δεν έχει απολύτως τίποτα. ήταν απολύτως υγιής, απλώς έτσι είναι το πέος του. Το είχα συναντήσει και σε πρώην μου. Ένα ποσοστό της τάξης του 5% το έχουν (ίσως και λιγότερο, δεν θυμάμαι). Ανατομικό είναι. Ενημερωθείτε.
- Κορπολαγνεία δεν έχω κάνει ακόμα αλλά αλήθεια η ιδέα έχει αρχίσει και με καυλώνει. Δηλαδη αν το έκανα δωρεάν στο κρεβατί μου τι διαφορά θα είχε; Για σκεφτείτε το.

Σας φιλώ τα πόδια.
Η δούλα σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

περιμένω με το στόμα ανοιχτό
καταρχας περαστικά στον ανθρωπο σου και σιδερενιος,
βρε κουκλα μου ...- Κορπολαγνεία δεν έχω κάνει ακόμα αλλά αλήθεια η ιδέα έχει αρχίσει και με καυλώνει. Δηλαδη αν το έκανα δωρεάν στο κρεβατί μου τι διαφορά θα είχε; Για σκεφτείτε το. - γιαυτο λεμε οτι λες πραγματα χωρις να τα σκεφτεσαι ενω εσυ θεωρεις οτι δεν λες κατι κακο.
Το θεμα δεν ειναι αν το κανεις δωρεαν αλλα στο κρεβατι σου με τον συντροφο σου ποσε φορες θα το κανεις και με ποσους διαφορετικους συντροφους εναν δυο?
Η στατιστικη εχει εχει να κανει εδω οταν το προσφερεις σε ευρυ κοινο αλλαζουν πολυ τα πραγματα
Αλλο να πω εγω εδω κανω απροφυλακτο σεξ με την σχεση μου (ολα κουλ κανενας δεν θα με κραξει ειναι στα φυσιολογικα πλαισια )
και αλλο να πω παιδια καθε μερα παιρνω και μια διαφορετικη συνοδο και τις παιρνω ολες απροφυλακτα , ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα... ασε που οταν πηγανεις σε δερματολογο -αφροδισιολογο το πρωτο πραγμα που σε ρωτανε ειναι αν εχεις πολλαπλους συντροφους μαντεψε γιατι .

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
καταρχας περαστικά στον ανθρωπο σου και σιδερενιος,
βρε κουκλα μου ...- Κορπολαγνεία δεν έχω κάνει ακόμα αλλά αλήθεια η ιδέα έχει αρχίσει και με καυλώνει. Δηλαδη αν το έκανα δωρεάν στο κρεβατί μου τι διαφορά θα είχε; Για σκεφτείτε το. - γιαυτο λεμε οτι λες πραγματα χωρις να τα σκεφτεσαι ενω εσυ θεωρεις οτι δεν λες κατι κακο.
Το θεμα δεν ειναι αν το κανεις δωρεαν αλλα στο κρεβατι σου με τον συντροφο σου ποσε φορες θα το κανεις και με ποσους διαφορετικους συντροφους εναν δυο?
Η στατιστικη εχει εχει να κανει εδω οταν το προσφερεις σε ευρυ κοινο αλλαζουν πολυ τα πραγματα
Αλλο να πω εγω εδω κανω απροφυλακτο σεξ με την σχεση μου (ολα κουλ κανενας δεν θα με κραξει ειναι στα φυσιολογικα πλαισια )
και αλλο να πω παιδια καθε μερα παιρνω και μια διαφορετικη συνοδο και τις παιρνω ολες απροφυλακτα , ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα... ασε που οταν πηγανεις σε δερματολογο -αφροδισιολογο το πρωτο πραγμα που σε ρωτανε ειναι αν εχεις πολλαπλους συντροφους μαντεψε γιατι .
Ευχαριστώ.
Ε, δε με λές και κούκλα :cheesy:
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο. Αλλά που ακριβώς μπαινει η διαχωριστική γραμμή;
Επιπροσθέτως - ξαναλέω - πώς ακόμα δεν το έχω κάνει. Άρα προς το παρόν είμαι στο μηδέν. Ούτε στο 1, ούτε στο 2.
Υπόσχομαι δε σε όλους σας πως οταν το κάνω θα ενημερώσω εδώ ώστε όποιος θέλει να με αποφύγει. Τίμιο δεν είναι;

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.726
Πόντοι
736
Ευχαριστώ.
Ε, δε με λές και κούκλα :cheesy:
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο. Αλλά που ακριβώς μπαινει η διαχωριστική γραμμή;
Επιπροσθέτως - ξαναλέω - πώς ακόμα δεν το έχω κάνει. Άρα προς το παρόν είμαι στο μηδέν. Ούτε στο 1, ούτε στο 2.
Υπόσχομαι δε σε όλους σας πως οταν το κάνω θα ενημερώσω εδώ ώστε όποιος θέλει να με αποφύγει. Τίμιο δεν είναι;
κοπελα μου σορρυ που θα στο πω αλλα εχεις ανοιξει σκατα συζητηση και ακομα δεν καταλαβαινεις τι σου λενε ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις. να στο πω διαφορετικα. προσφατες εξετασεις για αφροδισια εχεις κανει? καθε ποτε εξεταζεσαι για λοιμοξεις? μια κοπελα που εργαζεται στον τομεα της σεξεργασιας ειναι υποχρεωμενη να τα κανει αυτα ετσι ωστε να διαφυλασει τη δικη της υγεια και των πελατων της.

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
κοπελα μου σορρυ που θα στο πω αλλα εχεις ανοιξει σκατα συζητηση και ακομα δεν καταλαβαινεις τι σου λενε ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις. να στο πω διαφορετικα. προσφατες εξετασεις για αφροδισια εχεις κανει? καθε ποτε εξεταζεσαι για λοιμοξεις? μια κοπελα που εργαζεται στον τομεα της σεξεργασιας ειναι υποχρεωμενη να τα κανει αυτα ετσι ωστε να διαφυλασει τη δικη της υγεια και των πελατων της.
Θα απαντήσω και σε αυτό και πάω για ύπνο.
1. Φαντάζομαι οτι αυτό το ρωτάς σε όλες τις κοπέλες εδώ μέσα ε; Αλλιώς μιλάμε για μεροληψία.
2. Όλο "αυτό" το κάνω 3 βδομάδες μόνο.... Ουτε μήνα δεν έχω κλείσει. Πόσο συχνά να κάνω; Σκεφτόμουν μια φορά το μήνα αλλά δεν έχει παρέλθει ακόμα.
3. Έχω κάνει πρόσφατα ναι.

ruzgar

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ανακάλυψαν και οι τανες το chatgpt!!!

Βγάζω το καπέλο στη σκλάβα αφού αν εξαιρέσεις το κατούρημα οι περισσότερες γκόμενες πλέον αυτά που περιγράφει η συγκεκριμένη ως υυπηρεσίες τα κάνουν δωρεάν, έστω και σε πιο soft βαθμό! ενώ εκείνη σε λίγες ημέρες έχει βγάλει τρελό χρήμα!!! :cheesy:

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Επίσης να ενημερώσω οτι σταματάω τα ραντεβού για μερικές μέρες.
Διαθέσιμη ξανά από 29/9.
Δεν θα κοιτάω τα dm μου το διάστημα αυτό. Μην θυμώνετε.
Το νήμα ίσως καταφέρω να το παρακολουθώ όμως

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
85
Πόντοι
1
Σου έχω στείλει μήνυμα,, κοίταξε το λίγο please, thanks

Stories

Νέο!