Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 600
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (26 μέλη και 34 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
84
Πόντοι
16
Επειδή όντως δεν ξέρεις. Όταν σβήσεις το τσιγάρο πάνω σε κερί που έχει σταξει η σάλια τότε δεν καίγεται το δέρμα.

Επίσης ούτε στην γλώσσα μπορείς να κάψεις τον άλλον.επισης παίζει ρόλο το κερί. Άλλο το ρεσο άλλο το άλλο κερί το άσπρο άλλο της εκκλησίας...

Τόσα χρόνια δεν έχω την παραμικρή ζημιά για να είμαι ακόμα εδώ.... Μην ψάχνεις για ξεβρακωμα
εννοείται ότι το κάθε κερί έχει διαφορετικό σημειο τήξης..ενώ παίζει κ ρόλο η απόσταση,το ύψος που το σταζεις..

σιγά τις γνώσεις..

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.728
Πόντοι
736
δικαιολογιες από τα lidl..είχε σάλιο κλπ..κ μόνο που δέχτηκες να κάψεις κάποιον με τσιγάρο κ ακομα περισσότερο να το ποσταρεις εδώ μέσα..δείχνει τους ηθικούς σου φραγμούς κ το ποσό "σοβαρή" επαγγελματίας είσαι..τα πάντα για τα φράγκα..

όσο για το αν έχεις χέσει,κατουρήσει κόσμο..δεν χρειάζεται να μαι μπροστά..μια ματιά να ρίξει κάποιος στις προσφερόμενες υπηρεσίες σου..καταλαβαίνει..
αρχικα το σβησιμο τσιγαρου στο σωμα και η ουρολαγνεια ειναι απο τα διαδεδομενα φετιχ σε αυτους που αποζητουν τον εξευτελισμο οπως και στους μαζοχιστες. ειδικα στην περιπτωση των μαζοχιστων που αντλουν ηδονη μεσω του πονου (αυτο παει στο τσιγαρο). περα απο αυτο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου στα φοιτητικα μου χρονια θυμαμαι οταν χορευα ξειμπεκικο να σβηνω τσιγαρα με το χερι μου πανω στις φιγουρες και δεν επαθα ποτε τιποτα, ομοιως και για πολλους φιλους μου τοτε αντιστοιχα. αν ξερεις πως να το κανεις θα αφησεις μια κοκκινιλα που μετα απο μερικες μερες θα εξαφανιστει και δεν θα κανεις μονιμο σημαδι, το σαλιο που αναφερθηκε η @Domina Isida Karra ειναι ενας απο τους τροπους να το κανεις αυτο ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα που κανουμε σε περιπτωση πυρκαγιας για να μην καουμε που τυλιγουμε γυρω μας μια βρεγμενη πετσετα ετσι ωστε να μην παρουμε φωτια. αν ειχες οποιδηποτε εμπειρια ή γνωση πανω σε αυτον τον τομεα (αναφερομαι στο bdsm) δεν θα μιλαγες ετσι.

Τελευταία τροποποίηση:

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.201
Πόντοι
1.056
αρχικα το σβησιμο τσιγαρου στο σωμα και η ουρολαγνεια ειναι απο τα διαδεδομενα φετιχ σε αυτους που αποζητουν τον εξευτελισμο οπως και στους μαζοχιστες. ειδικα στην περιπτωση των μαζοχιστων που αντλουν ηδονη μεσω του πονου (αυτο παει στο τσιγαρο). περα απο αυτο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου στα φοιτητικα μου χρονια θυμαμαι οταν χορευα ξειμπεκικο να σβηνω τσιγαρα με το χερι μου πανω στις φιγουρες και δεν επαθα ποτε τιποτα, ομοιως και για πολλους φιλους μου τοτε αντιστοιχα. αν ξερεις πως να το κανεις θα αφησεις μια κοκκινιλα που μετα απο μερικες μερες θα εξαφανιστει και θα κανεις μονιμο σημαδι, το σαλιο που αναφερθηκε η @Domina Isida Karra ειναι ενας απο τους τροπους να το κανεις αυτο ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα που κανουμε σε περιπτωση πυρκαγιας για να μην καουμε που τυλιγουμε γυρω μας μια βρεγμενη πετσετα ετσι ωστε να μην παρουμε φωτια. αν ειχες οποιδηποτε εμπειρια ή γνωση πανω σε αυτον τον τομεα (αναφερομαι στο bdsm) δεν θα μιλαγες ετσι.
Όσοι ξέρουν το παιχνίδι μου, γνωρίζουν πως μόνο επικίνδυνη δεν είμαι

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Ρε μπαγλαμάδες, θα κάνουμε μάθημα BDSM γνώσεων και ποιος την έχει μεγαλύτερη για θα ασχοληθούμε με πιο σημαντικά πράγματα;;;

Όσον αφορά σβησίματα τσιγάρων, κεριών, κλπ. επάνω στο σώμα, εφόσον υπάρχει υγρό επάνω στο σημείο που σβήνεται το κερί/τσιγάρο/οτιδήποτε, αυτό πρώτα εξατμίζεται και μετά έρχεται η επαφή με το δέρμα, άρα πρακτικά η πιθανότητα εγκαύματος μειώνεται σημαντικά.

Τώρα, όσον αφορά κοπρολαγνείες, δε μας χέζετε λέω εγώ που θα κάνουμε ανάλυση ενός πράγματος αηδιαστικού; Άντε, το κουράσατε το πράγμα. Όποιος θέλει, ας ρωτήσει ιατρό δημόσιου νοσοκομείου, να τελειώνουμε.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.728
Πόντοι
736
Ότι εσύ ας πουμε που χέζεις και κατουράς όποιον σου τα σκάσει είσαι το Υγειονομικό και η πεντακάθαρη τάνα;

Τι ακούμε δω μέσα....

"Υπηρεσίες​

• Golden Shower
  • Brown Shower"

Φαντάζομαι οι κουράδες της μαντάμ Ίσιδας μοσχομυριζουν και έχουν iso.
Τι δεν έρχεσαι σε επαφή;
Έρχεσαι με τον κάθε χεσμενο...
Που θα σε γλείψει...που έχει χεστει κι από άλλες ή άλλους...

Και τι σχέση έχουν οι διατροφικές συνήθειες; Δηλαδή αν έφαγες φασουλάκια είναι οκ κι αν έφαγες ροβυθια όχι ;
υπαρχει διαφορα μεταξυ της απλης ερωτικης επαφης και του bdsm παιχνιδιου. οταν αναφερομαστε στο bdsm υπαρχουν καποιοι αυστηρη κανονες που ακολουθουν ολες οι πλευρες ανεξαρτητα απο το τι δηλωνει ο καθενας οτι ειναι. safewords-restrictions/boundaries-εμπειριες και πανω απο ολα υπαρχει το θεμα της σωματικης υγειηνης. οταν πας να κανεις καποια φετιχ τα οποια ειναι λιγο ιδιομορφα (ουρολαγνεια-κοπρολαγνεια) κυριως απο την πλευρα αυτου που θα το κανει (και οχι του δεκτη) ειναι ακομα ποιο σημαντικο το θεμα της υγειηνης, για αυτο συνηθως αυτα τα φετιχ γινονται μεταξυ ατομων που βρισκονται σε ds σχεση, στην περιπτωση επαγγελματικης συνεδρειας τοτε το ατομο που τα κανει οφειλει να τηρει περαν απο τους κανονες υγειηνης και αυστηρο ελεγχο για τυχον λοιμοξεις και ασθενειες. αυτα φυσικα ειναι ευρεως γνωστα σε οσους ασχολουνται με τον συγκεκριμενο χωρο εναλακτικου ερωτισμου

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
620
Πόντοι
81
Έχετε κάψει φλάντζα........και θέλετε βρεγμένη σανίδα μου φαίνεται......Lina ανέβασε υλικό γιατί το θρεντ σου αρχικά χέστηκε, στη συνέχεια κάηκε και στο τέλος θα καταποντιστεί...

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.728
Πόντοι
736
Ρε μπαγλαμάδες, θα κάνουμε μάθημα BDSM γνώσεων και ποιος την έχει μεγαλύτερη για θα ασχοληθούμε με πιο σημαντικά πράγματα;;;

Όσον αφορά σβησίματα τσιγάρων, κεριών, κλπ. επάνω στο σώμα, εφόσον υπάρχει υγρό επάνω στο σημείο που σβήνεται το κερί/τσιγάρο/οτιδήποτε, αυτό πρώτα εξατμίζεται και μετά έρχεται η επαφή με το δέρμα, άρα πρακτικά η πιθανότητα εγκαύματος μειώνεται σημαντικά.

Τώρα, όσον αφορά κοπρολαγνείες, δε μας χέζετε λέω εγώ που θα κάνουμε ανάλυση ενός πράγματος αηδιαστικού; Άντε, το κουράσατε το πράγμα. Όποιος θέλει, ας ρωτήσει ιατρό δημόσιου νοσοκομείου, να τελειώνουμε.
με ή χωρις φακελακι?:buck2::buck2::buck2::buck2:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Spiler

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
με ή χωρις φακελακι?:buck2::buck2::buck2::buck2:
Για δημόσιο νοσοκομείο μιλάμε αδερφέ, ΜΕ φακελάκι, που θα έχει φωτογραφία του μπουμπούκου-Άδωνι, και σημαντικό ποσό κασεριού... Μιλάμε για σκληρό SM, οχι αστεία!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχετε κάψει φλάντζα........και θέλετε βρεγμένη σανίδα μου φαίνεται......Lina ανέβασε υλικό γιατί το θρεντ σου αρχικά χέστηκε, στη συνέχεια κάηκε και στο τέλος θα καταποντιστεί...
black and white falling GIF by Pi-Slices

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.728
Πόντοι
736
Για δημόσιο νοσοκομείο μιλάμε αδερφέ, ΜΕ φακελάκι, που θα έχει φωτογραφία του μπουμπούκου-Άδωνι, και σημαντικό ποσό κασεριού... Μιλάμε για σκληρό SM, οχι αστεία!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
klein mein πληρωνω ιδιωτικη ασφαλεια υγειας θα παω στο metropolitan :buck2::buck2::buck2:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.728
Πόντοι
736
Πάνε όπου θέλεις, το φακελάκι με τη φωτογραφία του Άδωνι μην ξεχάσεις :2funny:
δεν πλερω γιουρο......τσαμπε ολε :buck2::buck2::buck2::buck2: δεν θα βρωμισω τα χερια μου με τη φατσα του αδωνι μου αρκει που τον ανεχτηκα σε προεκλογικη διαλεξη για χαρη συγγενικου μου προσωπου (ημουν ετοιμος να αυτοχειρισω με κωλοδαχτυλο)

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.889
Πόντοι
206
Αγαπητέ μου δεν κουνάω δάχτυλο. Προσπάθησα και σε πμ να της πω κάποια πράγματα αλλά με έγραψε...
Το πουτανάκι είναι πονηρό γιαυτό σε έγραψε
Από το πρωι που γίνεται χαμός στο νήμα της έχει εξαφανιστεί και δεν γράφει....μάλλον μας γράφει
Νομίζω μάλλον χαίρεται από τη διαφήμιση που της κάνουμε

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
620
Πόντοι
81
Το πουτανάκι είναι πονηρό γιαυτό σε έγραψε
Από το πρωι που γίνεται χαμός στο νήμα της έχει εξαφανιστεί και δεν γράφει....μάλλον μας γράφει
Νομίζω μάλλον χαίρεται από τη διαφήμιση που της κάνουμε
Δεν έχω λόγο ούτε να διαφωνήσω ούτε να συμφωνήσω.....
Οφείλω όμως να επισημάνω μια ανακρίβεια. Χαμός δεν γίνεται από το πρωί στο νήμα της αλλά από την πρώτη μέρα!

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.728
Πόντοι
736
Τι ουρολογανία και τι κοπρολαγνία και μλκιες ειναι αυτες... Ελιές μαζεύεις? Αυτα ειναι τα extreme
10 παλετες με συροπια γριπης μπορεις να ξεφορτωσεις? αυτα ειναι τα extreme και απο τα extreme

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom