Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 602
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (26 μέλη και 42 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.450
Πόντοι
446
Γνωρίζεις από εσωτερική αποπαρασιτωση?
Γνωρίζεις από εξετάσεις κοπράνων?

Επίσης γνωρίζεις ότι το καλύτερο προβιοτικο είναι απο κόπρανα μωρου?

Και δεν ενημερωνομαι από κανένα ίντερνετ φυσικά. Αλλά από τους γιατρούς.
Σαχλαμάρες.

Αν σου είπε κάποιος πως πως τα κόπρανα γίνονται ασηπτα και ακίνδυνα με αποπαρασιτωση μάλλον αγορασε στη Βουλγαρία το πτυχίο .
Σε ένα κυβικό εκατοστό κοπρανων υπάρχουν περίπου 1 τρισεκατομμύριο μικρόβια.

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.201
Πόντοι
1.056
Σαχλαμάρες.

Αν σου είπε κάποιος πως πως τα κόπρανα γίνονται ασηπτα και ακίνδυνα με αποπαρασιτωση μάλλον αγορασε στη Βουλγαρία το πτυχίο .
Σε ένα κυβικό εκατοστό κοπρανων υπάρχουν περίπου 1 τρισεκατομμύριο μικρόβια.
Μιλάς για την μάνα μου τώρα. Στα έστειλα κ σε μήνυμα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ασχολούμαι με κάτι που δεν ξέρω...
Καλή συνέχεια.
Αααντεεε... Και καλή τύχη μάγκες

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
84
Πόντοι
16
σόρρυ κιόλας αλλά να κουναει το δάκτυλο κ να κάνει μαθήματα ηθικής η κάθε τάνα που το παιζει domina(Domina Isida π.χ) μου φαίνεται αστείο

η ίδια η Domina Isida προσφέρει στις υπηρεσίες της ουρολαγνεια,κοπρολαγνεια..

ενώ σε παλιότερο βιντεάκι που είχε ποσταρει η ίδια είχαμε δει να σβηνει τσιγάρο σε σώμα σκλάβου..κάτι άρρωστο κ ακρως επικίνδυνο που δεν το κάνεις ακόμα κ να στο ζητήσει ο αλλος..αφού μπορεί να αφήσεις μονιμα σημάδια στον άλλο..

προσωπική μου γνώμη
.ή κάπου η Ίσιδα μυρίστηκε μπίζνα μόλις είδε την σκλάβα αλλά δεν ευδοκίμησε η δουλειά..

ή είδε ότι η Λίνα είχε ζήτηση στο νήμα της κ κάπου φοβήθηκε μην μην ξυπνήσουν τα ζώα κ χαλάσει η "πατέντα" των dominas..

άλλο να σε πληρωσουν για να τους στραποναρεις,να τους δέρνεις,να τους χέζεις,να τους κατουράς..πιο ξεκούραστο..κ άλλο να συμβαίνει το αντίθετο..

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.201
Πόντοι
1.056
σόρρυ κιόλας αλλά να κουναει το δάκτυλο κ να κάνει μαθήματα ηθικής η κάθε τάνα που το παιζει domina(Domina Isida π.χ) μου φαίνεται αστείο

η ίδια η Domina Isida προσφέρει στις υπηρεσίες της ουρολαγνεια,κοπρολαγνεια..

ενώ σε παλιότερο βιντεάκι που είχε ποσταρει η ίδια είχαμε δει να σβηνει τσιγάρο σε σώμα σκλάβου..κάτι άρρωστο κ ακρως επικίνδυνο που δεν το κάνεις ακόμα κ να στο ζητήσει ο αλλος..αφού μπορεί να αφήσεις μονιμα σημάδια στον άλλο..

προσωπική μου γνώμη
.ή κάπου η Ίσιδα μυρίστηκε μπίζνα μόλις είδε την σκλάβα αλλά δεν ευδοκίμησε η δουλειά..

ή είδε ότι η Λίνα είχε ζήτηση στο νήμα της κ κάπου φοβήθηκε μην μην ξυπνήσουν τα ζώα κ χαλάσει η "πατέντα" των dominas..

άλλο να σε πληρωσουν για να τους στραποναρεις,να τους δέρνεις,να τους χέζεις,να τους κατουράς..πιο ξεκούραστο..κ άλλο να συμβαίνει το αντίθετο..
Πρώτον στο βίντεο ειχε σάλιο εκεί που έσβησε το τσιγάρο.
Δεύτερον είχα σκλάβα και έχω. Δεν μου έλειψε η δουλειά δεν έψαχνα κάτι.... Έβλεπα που το πάει...

Επίσης αυτοί που μου ζητούν να βιώσουν ότι φαντασίωση έχει ο καθένας δεν βγήκε να κάνει νήμα που να λέει θέλω αυτά κ αυτά.... Είχε Επικοινωνία προσωπική και συζήτηση. Άρα ούτε ξέρεις αν δέχτηκα να χέσω τον άλλον ούτε αν δέχτηκα καν το σεσσιον.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.840
Πόντοι
446
χεσ
Δεύτερον είχα σκλάβα και έχω. Δεν μου έλειψε η δουλειά δεν έψαχνα κάτι.... Έβλεπα που το πάει...

Επίσης αυτοί που μου ζητούν να βιώσουν ότι φαντασίωση έχει ο καθένας δεν βγήκε να κάνει νήμα που να λέει θέλω αυτά κ αυτά.... Είχε Επικοινωνία προσωπική και συζήτηση. Άρα ούτε ξέρεις αν δέχτηκα να χέσω τον άλλον ούτε αν δέχτηκα καν το σεσσιον.
χεσε μας ....ρε...

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
84
Πόντοι
16

δικαιολογιες από τα lidl..είχε σάλιο κλπ..κ μόνο που δέχτηκες να κάψεις κάποιον με τσιγάρο κ ακομα περισσότερο να το ποσταρεις εδώ μέσα..δείχνει τους ηθικούς σου φραγμούς κ το ποσό "σοβαρή" επαγγελματίας είσαι..τα πάντα για τα φράγκα..

όσο για το αν έχεις χέσει,κατουρήσει κόσμο..δεν χρειάζεται να μαι μπροστά..μια ματιά να ρίξει κάποιος στις προσφερόμενες υπηρεσίες σου..καταλαβαίνει..

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.201
Πόντοι
1.056
δικαιολογιες από τα lidl..είχε σάλιο κλπ..κ μόνο που δέχτηκες να κάψεις κάποιον με τσιγάρο κ ακομα περισσότερο να το ποσταρεις εδώ μέσα..δείχνει τους ηθικούς σου φραγμούς κ το ποσό "σοβαρή" επαγγελματίας είσαι..τα πάντα για τα φράγκα..

όσο για το αν έχεις χέσεις,κατουρήσει κόσμο..δεν χρειάζεται να μαι μπροστά..μια ματιά να ρίξει κάποιος στις προσφερόμενες υπηρεσίες σου..καταλαβαίνει..
Ούτε ξέρεις ούτε θα μάθεις.
Λίγο δηλαδή αυτό, ενώ λες πολλά.

Καλη συνέχεια

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.145
Πόντοι
201
Κανένας δεν πρέπει να διαπομπεύεται.
Όπως και κανένας δεν πρέπει να μπαίνει στη θέση να δέχεται επικίνδυνες πρακτικές για λίγα παραπάνω ευρώ. Τον καιρό που είμαι εδώ έχω δει λογαριασμούς να δημοσιεύουν αντίστοιχα συνευρέσεις χωρίς προφυλακτικά με άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες, αλλά και μη ομάδες. Για πολλούς ο πελάτης είναι πάντα προστατευμένος. Όπως και να έχει η συζήτηση πάει αλλού και δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
620
Πόντοι
81
Lina σου αξίζει μια παραδειγματική τιμωρία γιατί προκαλείς αναστάτωση σε πολλούς και πολλές......
Διάλεξε εσύ την τιμωρία σου, απλά να είναι ήπια (μην το παραχέσουμε κιόλας)

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
42
Like
2.118
Πόντοι
2.471
Θα συμφωνήσω με πολλούς στο ότι η Lina μόνο δούλα ΔΕΝ είναι.
Πόρτα ανοικτή βρήκε, είδε φως και μπήκε.
Σίγουρα όμως με τόσες χιλιάδες μουνόδουλους εδώ μέσα άνετα μπορεί να γίνει χειριστική σε άτομα με μηδενικό iq
Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο χωρίς ίχνος αυτοεκτίμησης
Όσο γρήγορα μπήκε σε αυτό το χώρο άλλο τόσο σύντομα θα βγει και θα εξαφανιστεί με πολλά παράσημα στο σώμα και την υγεία της
Το θεμα δεν ειναι τα παρασημα που θα παρει η ιδια αλλα ο καθε πελατης γιατι εκτος απο μεγαλης καιεσης ηλικιας ποιο σκεπτομενους ανθρωπους εδω μεσα σιγουρα ειμαι και ποιο πιτσιρικαδες που για την καυλα και τα γουστα δεν σκεφτονται δεν γνωριζουν και δεν αναρωτιουνται και δυστυχως την πατανε

Aris1987_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2015
Like
2.862
Πόντοι
440
Ακριβώς! Η συζήτηση έχει πάει αλλού , δεν θέλετε δεν γουστάρετε, μην κάνετε ραντεβού, όποιος θέλει κ όποιος γουστάρει να κάνει και να είναι υπεύθυνος του εαυτού του! Η κοπέλα αυτά προσφέρει αυτά λέει και ο καθένας το κρίνει! Θέλετε να κηρύξετε τις επικίνδυνες πρακτικές, κάντε ένα θρεντ και παρακαλώ εκεί ο καθένας ας γράψει κ γω όπως κ άλλοι ήμαστε μαζί σας !

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.145
Πόντοι
201
Ακριβώς! Η συζήτηση έχει πάει αλλού , δεν θέλετε δεν γουστάρετε, μην κάνετε ραντεβού, όποιος θέλει κ όποιος γουστάρει να κάνει και να είναι υπεύθυνος του εαυτού του! Η κοπέλα αυτά προσφέρει αυτά λέει και ο καθένας το κρίνει! Θέλετε να κηρύξετε τις επικίνδυνες πρακτικές, κάντε ένα θρεντ και παρακαλώ εκεί ο καθένας ας γράψει κ γω όπως κ άλλοι ήμαστε μαζί σας !
Να στο πω απλά. Όταν θα πάει ο κάθε τύπος στο νοσοκομείο ή στον γιατρό για να του γράψει αγωγή γιατί ήθελε να το ζήσει επικίνδυνα, αυτή πληρώνεται κατά ένα κομμάτι από το κράτος. Άρα, όχι δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει όταν κατά ένα ποσοστό τον πληρώνω μέσω της δημόσιας ασφάλισης. Το ίδιο ισχύει και με την ίδια με οτιδήποτε και αν κολλήσει.

Aris1987_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2015
Like
2.862
Πόντοι
440
Να στο πω απλά. Όταν θα πάει ο κάθε τύπος στο νοσοκομείο ή στον γιατρό για να του γράψει αγωγή γιατί ήθελε να το ζήσει επικίνδυνα, αυτή πληρώνεται κατά ένα κομμάτι από το κράτος. Άρα, όχι δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει όταν κατά ένα ποσοστό τον πληρώνω μέσω της δημόσιας ασφάλισης. Το ίδιο ισχύει και με την ίδια με οτιδήποτε και αν κολλήσει.
Αυτό ισχύει για κάθε τι ασθένεια ίωση μόλυνση και ότι άλλο μπορεί να παιχτεί στον καθένα! Βγες έξω και ξεκίνα να φωνάζεις στον καθένα να μην αρρωστήσει επειδή δεν θες να πληρώσεις ! Ξανά σου λέω δεν είναι λάθος αλλά το λες σε λάθος μέρος ! Θες να κάνεις κάτι , φτιάξε ένα νήμα μια πλατφόρμα και συζητά το !

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
84
Πόντοι
16
ξεστραβωσου πρωτα εδώ το τι μπορεί να προκαλέσει ένα κάψιμο από τσιγαρο..αλλα ξέχασα εσύ τον απολυμαίνεις με σαλάκι πριν τον κάψεις τον άλλο.. καλή συνέχεια..
1000011020.jpg

Ούτε ξέρεις ούτε θα μάθεις.
Λίγο δηλαδή αυτό, ενώ λες πολλά.

Καλη συνέχεια

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.201
Πόντοι
1.056
ξεστραβωσου πρωτα εδώ το τι μπορεί να προκαλέσει ένα κάψιμο από τσιγαρο..αλλα ξέχασα εσύ τον απολυμαίνεις με σαλάκι πριν κάψεις τον άλλο.. καλή συνέχεια..
1000011020.jpg
Επειδή όντως δεν ξέρεις. Όταν σβήσεις το τσιγάρο πάνω σε κερί που έχει σταξει η σάλια τότε δεν καίγεται το δέρμα.

Επίσης ούτε στην γλώσσα μπορείς να κάψεις τον άλλον.επισης παίζει ρόλο το κερί. Άλλο το ρεσο άλλο το άλλο κερί το άσπρο άλλο της εκκλησίας...

Τόσα χρόνια δεν έχω την παραμικρή ζημιά για να είμαι ακόμα εδώ.... Μην ψάχνεις για ξεβρακωμα

Τελευταία τροποποίηση:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
84
Πόντοι
16
από δικαιολογίες του κώλου άλλο τπτ..είχε στάξει πριν κερι,σάλιο κλπ..το θέμα ότι επιδίδεσαι σε επικίνδυνες πρακτικές..οπότε σκέψου το λίγο καλυτερα πριν κουνησεις το δάκτυλο δεξιά κ αριστερά..

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.201
Πόντοι
1.056
από δικαιολογίες του κώλου άλλο τπτ..είχε στάξει πριν κερι,σάλιο κλπ..το θέμα ότι επιδίδεσαι σε επικίνδυνες πρακτικές..οπότε σκέψου το λίγο καλυτερα πριν κουνησεις το δάκτυλο δεξιά κ αριστερά..
Αγαπητέ μου δεν κουνάω δάχτυλο. Προσπάθησα και σε πμ να της πω κάποια πράγματα αλλά με έγραψε...

Δεν μπήκα για διδάκτωρ εδω.... Σαν επαγγελματίας λεω την άποψη μου. Κάποιοι την βάζουν στον κώλο τους κάποιοι όχι....
Καλή επιτυχία και πάλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom