Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (16 μέλη και 39 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.742
Πόντοι
11.096
Ο λόγος της αρχων του νήματος είναι μεστός και μετρημένος. Συντακτικα άψογη αλλά και ορθογραφικά. Άρα δε μιλάμε ούτε για τσιγγάνα αλλά ούτε και αλλοδαπή. Αλλά όλο αυτό με τα κόπρανα όντως είναι κάτι πολύ σπάνιο και αποκρουστικό για το 99% των Ελλήνων μυστών του Bou. Παρόλαυτα θεωρώ πως όλο το 1% των ανώμαλων του Bou θα ξημεροβραδιαζουν πλέον σε αυτό το νήμα. Μέχρι και εμένα μου τράβηξε το ενδιαφέρον η κορασίδα. Άντε με το κατούρημα να καταλάβω. Αλλά με τα κόπρανα.... Και όχι δεν είναι θέμα χρημάτων και αναδουλειας. Είναι θέμα ψυχισμού. Πόλυ ακραίο για να το κάνεις για τα χρήματα. Γουστάρει και το κάνει απλά. Συνήθως το κάνουν άντρες αυτό, αλλά γυναίκες πολύ σπάνια. Αρκετες κοπέλες του χώρου που έχω πάει μου το έχουν αναφερει ότι έχουν ένα δύο πελάτες που τα ζητάνε αυτά. Αν και δεν ενδίδουν οι κοπέλες έχουν πελάτες που πληρώνουν αδρά για να τους χεσουν. Άβυσσος η ψυχή του καθενός φίλοι μου, αλλά ξαναλέω ή κοπέλα είναι πολύ έξυπνη αλλά έχει αυτό το ακραίο βίτσιο.

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
621
Πόντοι
6.075
Φάε σκατά, εκατομμύρια μύγες δεν μπορούν να κάνουν λάθος. :woldman:
χαχχαχαχα κλαίω.
ο πλειοψηφικός χαρακτήρας μιας συμπεριφοράς ή μιας άποψης δεν αποτελεί τεκμήριο ορθότητας.

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
599
Πόντοι
81
Ο λόγος της αρχων του νήματος είναι μεστός και μετρημένος. Συντακτικα άψογη αλλά και ορθογραφικά. Άρα δε μιλάμε ούτε για τσιγγάνα αλλά ούτε και αλλοδαπή. Αλλά όλο αυτό με τα κόπρανα όντως είναι κάτι πολύ σπάνιο και αποκρουστικό για το 99% των Ελλήνων μυστών του Bou. Παρόλαυτα θεωρώ πως όλο το 1% των ανώμαλων του Bou θα ξημεροβραδιαζουν πλέον σε αυτό το νήμα. Μέχρι και εμένα μου τράβηξε το ενδιαφέρον η κορασίδα. Άντε με το κατούρημα να καταλάβω. Αλλά με τα κόπρανα.... Και όχι δεν είναι θέμα χρημάτων και αναδουλειας. Είναι θέμα ψυχισμού. Πόλυ ακραίο για να το κάνεις για τα χρήματα. Γουστάρει και το κάνει απλά. Συνήθως το κάνουν άντρες αυτό, αλλά γυναίκες πολύ σπάνια. Αρκετες κοπέλες του χώρου που έχω πάει μου το έχουν αναφερει ότι έχουν ένα δύο πελάτες που τα ζητάνε αυτά. Αν και δεν ενδίδουν οι κοπέλες έχουν πελάτες που πληρώνουν αδρά για να τους χεσουν. Άβυσσος η ψυχή του καθενός φίλοι μου, αλλά ξαναλέω ή κοπέλα είναι πολύ έξυπνη αλλά έχει αυτό το ακραίο βίτσιο.
πολύ σωστή τοποθέτηση!

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.742
Πόντοι
11.096
Και να διορθώσω τους κύριους που λένε ότι η κοπέλα έχει αναδουλειες γι'αυτό έχει τέτοιες υπηρεσίες να τους υποδείξω ότι όταν μια κοπέλα δεν έχει δουλειά ξεκινάει τα ακαποτα μπρος πίσω και όχι να τρώει και να πίνει ακαθαρσίες. Αυτό είναι επιθυμία της ψυχής, όχι των χρημάτων.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.450
Πόντοι
446
Μα δε διαφωνεί κανείς πως είναι βαθιά μαζοχα. Αυτά δεν τα ανέχεσαι μόνο για τα λεφτα.
Αλλά συνήθως τέτοιες μαζοχες βρίσκουν έναν μαστορη και βγάζουν τα γούστα τους.
Γιατι όπως και να έχει είναι δύσκολο να γουστάρει πραγματικά με τον κάθε περιστασιακό πελάτη που μπορεί και να μη παει τη μάπα του ή να μην ταιριάζουν οι τρόποι τους (στην εξωπορνικη ερωτική πραγματικότητα, είναι πολύ σπάνιο να κλειδώσεις με την πρώτη φορά με καποιον- συνήθως θέλει τον χρόνο του).
Για αυτό υποθέτω πως βρήκε τον μάστορη της και τώρα είπαν να το κάνουν και επικερδές επάγγελμα.

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
697
Πόντοι
81
νταβάς δε θα τα κατάφερνε τόσο καλά, μάλλον κάποια πολύπειρη γριά πουτάνα που τη μανατζάρει.
είμαι 80χρ.. :cheesy:
Εγώ η ίδια γράφω καλέ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η ιδια ειναι.απλα κανει τη χαζη ενω ειναι πονηρη και εχει δει κονομα που δεν ειχε φανταστει ποτε.για αυτο εβαλε και τα σκατα στο μενου.εξαλλου υγειονομικη βομβα ηταν και πριν.η εμφανιση της ειναι μεταξουργειου βαρια οποτε ο μονος τροπος κονομας ειναι οι υπηρεσιες.εγω πεταξα τα 150 οποιος αλλος θελει να τα πεταξει η και παραπανω ας κοπιασει
Γιατί λέτε πως τα πετάξατε κύριε;

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
697
Πόντοι
81
Μια διόρθωση πάντως. Δεν είπα οτι μου αρέσει. Δεν είπα οτι 100% θα το κάνω. Δεν είπα οτι αν το κάνω και δεν μου αρέσει θα το ξανακάνω. Τι είπα μονάχα; Πώς θα ήθελα να το δοκιμάσω. Μου το ζητούσαν αρκετοί. Έλεγα όχι όχι όχι. Μετά αποφάσισα ας το δοκιμάσω. Αν δεν μου αρέσει δεν το ξανακάνω. Αν μου αρέσει βλέπουμε! Τόσο κακό είναι;

Galis

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
88
Πόντοι
0
Ναι. Γιατί όμως; Δεν έκανα ότι είπα οτι θα κάνω; Τι ακριβώς δεν σας άρεσε;
Μου ειχες πει οτι εισαι σιγουρη οτι αντεχεις fisting και δε μπορουσες.ας μου το ειχες πει απο πριν να μην εχανα το χρονο μου.και στα 40 λεπτα ηθελες να φυγεις.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Μου ειχες πει οτι εισαι σιγουρη οτι αντεχεις fisting και δε μπορουσες.ας μου το ειχες πει απο πριν να μην εχανα το χρονο μου.και στα 40 λεπτα ηθελες να φυγεις.
Τύπε, επειδή τυγχάνει να έχω μια εμπειρία περίπου 15 - 20 ετών με fisting σε διάφορες κοπέλες, αρκετές από τις οποίες ήταν και σχέσεις μου πολύμηνες ή πολυετής, και δίχως να γνωρίζω την κοπέλα ή τη παίχτηκε μεταξύ σας, μέρα με τη μέρα, το σώμα μιας γυναίκας δεν είναι ίδιο. Μπορεί να ήταν πιο πρησμένη, μπορεί το χέρι σου να ήταν πιο φαρδύ από αυτό που αντέχει, μπορεί απλά εκείνη τη μέρα να ήταν πιο κουρασμένη, μπορεί 1002. Δεν τα λέω για να τη δικαιολογήσω, για το 40λεπτο και τη συνολική ώρα αυτά είναι δικά σας θέματα, άλλωστε η χημεία είναι κάτι υποκειμενικό και είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει, τα λέω για να έχουν γνώση όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, ότι όταν ζητάμε κάτι από μια εργαζόμενη, πόσο μάλλον κάτι τόσο συγκεκριμένο, οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορεί για τον Α ή Β λόγο να μη συμβεί.

Ακόμη και στη νυν σχέση μου, που κάνουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα κολπικό fisting, υπάρχουν μέρες που δεν μπαίνει. Εκεί δεν το "βιάζουμε", δε βάζουμε παραπάνω λιπαντικό, απλά ακούμε το σώμα της και σεβόμαστε ότι για τον Α ή Β λόγο, δε θα γίνει.

Άντε, καλά φισταρίσματα σύντροφοι.

Galis

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
88
Πόντοι
0
Τυπε τα ξερω αυτα δεν παω πρωτη φορα για τετοιες υπηρεσιες.ολο το πακετο δεν αξιζε αλλιως δε θα το εγραφα

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Τυπε τα ξερω αυτα δεν παω πρωτη φορα για τετοιες υπηρεσιες.ολο το πακετο δεν αξιζε αλλιως δε θα το εγραφα
Οκ μαν, εσύ ξέρεις, επειδή όμως δεν ξέρουμε ποιος ξέρει τι, πόσο καλά, κλπ. καλό είναι να λέμε και μερικές δημόσιες συμβουλές προς όλους, μη σακατέψουμε εμείς κανέναν άνθρωπο μέσα από την καύλα μας. Από κει και έπειτα, εφόσον τα πράγματα γίνανε όπως τα περιγράφεις, θα έπρεπε και η ίδια να επιστρέψει ένα ποσό πίσω.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Τέλος να τονίσω και κάτι σημαντικό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το fisting, τουλάχιστον όπως το γνωρίζω εγώ, δεν είναι κάτι που γίνεται σε 60 λεπτά, θέλει συνήθως πάνω από μία ώρα για να ανοίξει καλά και σωστά ο κόλπος.

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
697
Πόντοι
81
Αν θυμάστε δεν ήμουν πολύ καλά τη μέρα εκείνη. Σας το είχα πει.

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
791
Πόντοι
86

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
AΝ δεν είσαι καλά δεν πας για δουλειά εφόσον δεν μπορείς να κάνεις αυτό για το οποίο πληρώνεσαι
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Αυτό ισχύει για οποιαδήποτε δουλειά.

@Lina_Doula στο έχω ξαναπεί, όταν ζητάς χρήματα για κάτι, σημαίνει πως είσαι επαγγελματίας, αν δεν μπορείς να προσφέρεις τα συμφωνημένα εκείνη τη στιγμή, απλά ακυρώνεις το ραντεβού.

Προσωπικά σέβομαι απείρως περισσότερο μια εργαζόμενη όταν μου λέει "ξέρεις τι, είμαι άρρωστη, ή δεν αισθάνομαι καλά και θέλω να το ακυρώσω, ή να το μεταφέρουμε 2-3 μέρες μετά που θα είμαι καλύτερα".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom