Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (6 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    126
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.141
Πόντοι
201
ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας κύριε. Μπορεί να έχετε και δίκιο, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάω κάποιες φορές, αν δεν μου αρέσει θα το βγάλω από τις υπηρεσίες μου. Μοθ το έχουν ζητήσει αρκετοί όμως ως τώρα και λυπάμει που τους απογοήτευσα οπότε είπα να το παρέχω για λίγο διάστημα. Πάντα με ασφάλεια, καθαριότητα μετά και τηρώντας όους τους κανόνες υγιηνής γιατί το έψαξα.
Θέλω να ακούσω πώς συνδυάζεται η καθαριότητα και οι κανόνες υγιεινής με τα σκατά.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.881
Πόντοι
206
Το έχετε χέσει το θέμα :tooth::tooth::tooth:
Το θέμα το έχουν σκατώσει από το πρώτο ποστ. Με τόσες χιλιάδες μέλη εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι μονοκύταροι οργανισμοί η Λίνα η Ρομά θα τα οικονομήσει χοντρά

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.003
Πόντοι
24.586
ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας κύριε. Μπορεί να έχετε και δίκιο, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάω κάποιες φορές, αν δεν μου αρέσει θα το βγάλω από τις υπηρεσίες μου. Μοθ το έχουν ζητήσει αρκετοί όμως ως τώρα και λυπάμει που τους απογοήτευσα οπότε είπα να το παρέχω για λίγο διάστημα. Πάντα με ασφάλεια, καθαριότητα μετά και τηρώντας όους τους κανόνες υγιηνής γιατί το έψαξα.
Θα σου πω απλά πως λειτούργησε σε εμένα αυτή σου η απόφαση...
Παρόλο που εμφανισιακά δεν είσαι του γούστου μου το πρόγραμμα και οι υπηρεσίες σου με έκαναν να θέλω σαν εμπειρία να σε δω 1...2... Ίσως και παραπάνω φορές... Τώρα με αυτό που ανακοίνωσες εγώ όπως και αρκετοί άλλοι συναγωνιστές εντός και εκτός bou το αποκλείω....τώρα όσον αφορά τους κανόνες υγιεινής σε αυτό το θέμα.... χωράει κουβέντα και μάλιστα μεγάλη... Αλλά τουλάχιστον και μόνο σαν ιδέα ότι σε αυτό το κορμί και σε αυτό το στόμα κάποιος άφησε τα (((....))) εεεεεεε εγώ τουλάχιστον δεν...δεν....δεν... Να μου πεις αν δω μια κοπέλα που δεν ανακοινώνει κάτι τέτοιο η αν γνωρίσω κάποια σε ένα μπαράκι ξέρω τι έκανε πριν;;;; ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΔΕΝ ΞΈΡΩ αλλά και δεν θέλω να μάθω.... Άρα δεν είναι μόνο κανόνες υγιεινής αλλά και άλλα πολλά...κάθε απόφαση έχει και επιπτώσεις... καλές η κακες ....αλλά έχει!!! Καλή συνέχεια

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
620
Πόντοι
81
Το πήρα απόφαση. Είμαι έτοιμη για κοπρολαγνέια με +50 για σώμα και +100 για πρόσωπο όποιος θέλει.:shit:
Εγώ που γουστάρω να σε κλάσω στη μούρη, πόσο θα με χρεώσεις έξτρα? (μιλάμε για αέρα κοπανιστό)

ΥΓ: Σύνελθε Lina και να δέχεσαι ότι εσύ θέλεις να σου κάνουν....

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
234
Πόντοι
20
Συνάδελφοι, μαζευτείτε λιγάκι!

Διαβάζοντας κριτικές εδώ και από προσωπική εμπειρία, οι πλείστες κοπέλες του χώρου το παίζουν πως είναι το θείο δώρο στο αρσενικό φύλο και ανάλογα με το αν σε γουστάρουν, ή ανάλογα με τη διάθεση τους, προσπαθούν να σε ξεπετάξουν. Είμαι σίγουρος ότι πολλές από αυτές μπαίνουν στον χώρο όχι μόνο για το εύκολο χρήμα, αλλά θεωρούν ότι η δουλειά αυτή έχει κι ένα γκλάμουρ. Νομίζουν ότι πάντα θα έχουν πελάτες πλούσιους, όμορφους και γυμνασμένους κι ότι θα ζουν μια ζωή στο χρήμα, στα δώρα και στην πολυτέλεια. Έλα μου ντε, που όπως αναφέρει συναγωνιστής πιο πάνω, αν κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη, οι πιο πολλοί από μας δεν είναι μοντέλα.

Έρχεται μια κοπέλα στην παρέα εδώ η οποία φαίνεται ειλικρινής από την αρχή. Αυτή είμαι, απείραχτες φωτογραφίες, αυτά προσφέρω, αυτά ζητώ. Πέσατε πολλοί να την φάτε. Γιατί; Επειδή έχει παραπανίσια κιλά; Δεν το κρύβει. WYSIWYG. Σύμφωνοι, ο χώρος εδώ είναι για κριτικές. Φυσικά θα κριτικάρει κανείς αν κάποια φαίνεται λεπτή στις φωτογραφίες και έχει 15 κιλά παραπάνω. Ας δεχτούμε και την παρατήρηση ότι η κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά. Αλλά όταν κάποιος βάζει τον κώλο του ιπποπόταμου και παροτρύνει σύγκριση, προσωπικά το βρίσκω πολύ άκομψο και προσβλητικό. Εδώ ταιριάζει το σχόλιο "κοίταξες τον εαυτό σου στον καθρέφτη;" Άλλο η κριτική ή η παρατήρηση, άλλο η κοροϊδία και η προσβολή.

Και όχι, δεν είναι χιούμορ.

Ελπίζω να μην κάνετε την κοπέλα να εξαφανιστεί από εδώ. Μένω στο εξωτερικό και όταν έρθω στην Αθήνα θα ήθελα να προσφέρει ακόμα αυτές τις υπηρεσίες γιατί θέλω να την δοκιμάσω.
Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με μυαλό ! Αυτός που έβαλε τον ιπποπόταμο για φωτό πραγματικά δε θα ήθελα όχι να τον γνωρίσω ,αλλά ούτε κ να τον φτύσω ! Υπάρχουν ακόμα τέτοιοι μισάνθρωποι!!
Μπράβο για το σχόλιο σου φίλε

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Διαβάζω όλα τα σχόλια με προσοχή. ΑΛήθεια. Μερικούς σας χάλασε αυτή μου η απόφαση, σεβαστό. Σε πολλούς άλλους όμως άρεσε (αν σας έδειχνα το viber Μου δεν θα πιστέυατε στα μάτια σας). Φυσικά δεν είναι κάτι που θα κάνω κάθε μέρα. Ούτε και θα το ανακοινώσω εδώ αν τελικά το κάνω ή όχι. Αλλά από τότε που μου βάλατε την ιδέα υπήρχε συνεχώς στο μυαλό μου και τελικά αποφάσισα κάποια στιγμή να το δοκιμάσω. Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους. χαίρομαι που χαροποίησα κάποιους αλλους. Άλλωστε δεν γίνεται να είμαστε όλοι ευαριστημένοι με όλα.
Το μόνο που θα σας πω είναι οτι θα φροντίσω σε κάθε περίπτωση να είμαι καθαρή, να κάνω εξετάσεις συχνά και να σέβομαι το χρόνο και τα χρήματά σας. Ποτέ δεν ξέρατε τι έκανε πριν οποιαδήποτε κοπέλα, είτε είναι εκδιδόμενη, είτε την γνωρίσατε σε κάποιο bar.
Πάντως όταν στις αρχές είπα τι κάνω μου είπατε οτι αυτά που κάνω δεν είναι αρκετά. Τώρα που ανακοίνωσα οτι σως δοκιμάσω κάτι ακόμα πάλι μου την λέτε.
Αυτά από μένα για το συγκεκριμένο θέμα.

Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου και ετοιμάζομαι να βγω να τα γιορτάσω.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Το θέμα το έχουν σκατώσει από το πρώτο ποστ. Με τόσες χιλιάδες μέλη εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι μονοκύταροι οργανισμοί η Λίνα η Ρομά θα τα οικονομήσει χοντρά
Στόχος είναι να περνάμε καλά και εσείς και εγώ και να βγάλω και κάποια χρήματα. Επίσης δεν είμαι Ρομά, χωρίς να έχω τίποτα με τους Ρομά, απλώς δεν τυχαίνει να είμαι.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Διαβάζω όλα τα σχόλια με προσοχή. ΑΛήθεια. Μερικούς σας χάλασε αυτή μου η απόφαση, σεβαστό. Σε πολλούς άλλους όμως άρεσε (αν σας έδειχνα το viber Μου δεν θα πιστέυατε στα μάτια σας). Φυσικά δεν είναι κάτι που θα κάνω κάθε μέρα. Ούτε και θα το ανακοινώσω εδώ αν τελικά το κάνω ή όχι. Αλλά από τότε που μου βάλατε την ιδέα υπήρχε συνεχώς στο μυαλό μου και τελικά αποφάσισα κάποια στιγμή να το δοκιμάσω. Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους. χαίρομαι που χαροποίησα κάποιους αλλους. Άλλωστε δεν γίνεται να είμαστε όλοι ευαριστημένοι με όλα.
Το μόνο που θα σας πω είναι οτι θα φροντίσω σε κάθε περίπτωση να είμαι καθαρή, να κάνω εξετάσεις συχνά και να σέβομαι το χρόνο και τα χρήματά σας. Ποτέ δεν ξέρατε τι έκανε πριν οποιαδήποτε κοπέλα, είτε είναι εκδιδόμενη, είτε την γνωρίσατε σε κάποιο bar.
Πάντως όταν στις αρχές είπα τι κάνω μου είπατε οτι αυτά που κάνω δεν είναι αρκετά. Τώρα που ανακοίνωσα οτι σως δοκιμάσω κάτι ακόμα πάλι μου την λέτε.

Χρόνια σου πολλά και καλά @Lina_Doula και όπως ακριβώς είπες, δε γίνεται όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Από κει και έπειτα, εσύ κάνε τακτικά τις εξετάσεις σου για τη δική σου υγεία πρώτα απ' όλα, και από κει και έπειτα, το τι θέλει ο καθένας, ας το βρει με τον εαυτό του. Στην τελική, opinions are like assholes, everyone has one.

Παίδες, επειδή ήμουν ο πρώτος που "έπρηξα" την κοπέλα να οριοθετηθεί, και γενικότερα της τα έχω κάνει τσουρέκια στο νήμα αυτό, αράξτε λιγάκι. Αν θέλει να το κάνει, δε θα το μάθετε ποτέ, και στην τελική, δε σας ενδιαφέρει. Αν κριτήριο επιλογής είναι να μην το προσφέρει καθόλου, επιλέξτε κάποια που δεν το προσφέρει, τόσο απλά. Και σας το λέει άνθρωπος που:
  1. δεν την έχει συναντήσει
  2. της τα έχει κάνει ζέπελινγκ στο παρελθόν για να οριοθετηθεί
Αυτά από εμένα

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.881
Πόντοι
206
Συνάδελφοι, μαζευτείτε λιγάκι!

Διαβάζοντας κριτικές εδώ και από προσωπική εμπειρία, οι πλείστες κοπέλες του χώρου το παίζουν πως είναι το θείο δώρο στο αρσενικό φύλο και ανάλογα με το αν σε γουστάρουν, ή ανάλογα με τη διάθεση τους, προσπαθούν να σε ξεπετάξουν. Είμαι σίγουρος ότι πολλές από αυτές μπαίνουν στον χώρο όχι μόνο για το εύκολο χρήμα, αλλά θεωρούν ότι η δουλειά αυτή έχει κι ένα γκλάμουρ. Νομίζουν ότι πάντα θα έχουν πελάτες πλούσιους, όμορφους και γυμνασμένους κι ότι θα ζουν μια ζωή στο χρήμα, στα δώρα και στην πολυτέλεια. Έλα μου ντε, που όπως αναφέρει συναγωνιστής πιο πάνω, αν κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη, οι πιο πολλοί από μας δεν είναι μοντέλα.

Έρχεται μια κοπέλα στην παρέα εδώ η οποία φαίνεται ειλικρινής από την αρχή. Αυτή είμαι, απείραχτες φωτογραφίες, αυτά προσφέρω, αυτά ζητώ. Πέσατε πολλοί να την φάτε. Γιατί; Επειδή έχει παραπανίσια κιλά; Δεν το κρύβει. WYSIWYG. Σύμφωνοι, ο χώρος εδώ είναι για κριτικές. Φυσικά θα κριτικάρει κανείς αν κάποια φαίνεται λεπτή στις φωτογραφίες και έχει 15 κιλά παραπάνω. Ας δεχτούμε και την παρατήρηση ότι η κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά. Αλλά όταν κάποιος βάζει τον κώλο του ιπποπόταμου και παροτρύνει σύγκριση, προσωπικά το βρίσκω πολύ άκομψο και προσβλητικό. Εδώ ταιριάζει το σχόλιο "κοίταξες τον εαυτό σου στον καθρέφτη;" Άλλο η κριτική ή η παρατήρηση, άλλο η κοροϊδία και η προσβολή.

Και όχι, δεν είναι χιούμορ.

Ελπίζω να μην κάνετε την κοπέλα να εξαφανιστεί από εδώ. Μένω στο εξωτερικό και όταν έρθω στην Αθήνα θα ήθελα να προσφέρει ακόμα αυτές τις υπηρεσίες γιατί θέλω να την δοκιμάσω.
Βρε ληγμένε ανέφερε κανείς για τα κιλά της?.....και ΄΄έλεγα πότε θα εμφανιστεί ο προμότορας.....καλώς τον
Σιγά μη ψάχνουν οι εκδιδόμενες για γυμνασμένους....τα λεφτά θέλουν και ας πάνε και με Πάκι

• Χαχα
Αντιδράσεις: AKTINA
OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Χρόνια σου πολλά και καλά @Lina_Doula και όπως ακριβώς είπες, δε γίνεται όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Από κει και έπειτα, εσύ κάνε τακτικά τις εξετάσεις σου για τη δική σου υγεία πρώτα απ' όλα, και από κει και έπειτα, το τι θέλει ο καθένας, ας το βρει με τον εαυτό του. Στην τελική, opinions are like assholes, everyone has one.

Παίδες, επειδή ήμουν ο πρώτος που "έπρηξα" την κοπέλα να οριοθετηθεί, και γενικότερα της τα έχω κάνει τσουρέκια στο νήμα αυτό, αράξτε λιγάκι. Αν θέλει να το κάνει, δε θα το μάθετε ποτέ, και στην τελική, δε σας ενδιαφέρει. Αν κριτήριο επιλογής είναι να μην το προσφέρει καθόλου, επιλέξτε κάποια που δεν το προσφέρει, τόσο απλά. Και σας το λέει άνθρωπος που:
  1. δεν την έχει συναντήσει
  2. της τα έχει κάνει ζέπελινγκ στο παρελθόν για να οριοθετηθεί
Αυτά από εμένα
ευχαριστώ πολύ!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Spiler

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.761
Πόντοι
7.195
Καλή διασκέδαση

Συνημμένα

• flat-golden-circle-balloons-birthday-background_52683-34659-1.jpg
    flat-golden-circle-balloons-birthday-background_52683-34659-1.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 6

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
42
Like
2.114
Πόντοι
2.471
Πριν λιγες μερες με λιγο πιεση ενος συμπαικτη και 4-5 επιμονες ερωτησεις δεχθηκε οτι κανει τελειωμα στον πρωκτο
τωρα λεει κατοπιν μεγαλης ζητησης κλπ θα κανει κοπρολαγνεια με το αναλογο αντιτιμο
Λυπαμαι πολυ γιατι πιστευω οτι για τα χρηματα αυτη η κοπελα θα κανει τα παντα και ολο και καποιος σενιορ απο κοντα θα ζητησει ποιο επικυνδυνες υγειονομικα υπηρεσιες και με λιγο πιεση και κανενα εξτρα χαρτονομισμα θα υποκυψει.
Συνελθε κοπελα μου μπορει να μην εχεις τον σωματοτυπο για ενα κανονικο call girl αλλα δεν ειναι αναγκη να παθεις κατι προσεξε την υγεια σου , οσο για το ψαξιμο που κανεις για να εισαι safe την κανεις στο ιντερνετ λογικα οποτε γαματα με κεφαλαια γραμματα.Για τις υπηρεσιες σου και για τα φετιχ σου δεν θελω να πω τιποτα , μπορει να εισαι υποτακτικη σε εναν μικρο βαθμο αλλα μεσα σε λιγες σελιδες εδω εχεις ψηθει ή σε εχουν ψησει και θα συνεχισουν να σε ψηνουν κανεις πραγματα κιεσυ συμμετεχεις κακα τα ψεμματα για το χρημα. Συνελθε πριν να ειναι αργα

dumo900

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα , να είσαι πολύχρονη !
Θαυμάζω την ψυχραιμία στις απαντήσεις σου σε κάποια γραφόμενα.
Παρότι ούτε σε εμένα αρέσει η απόφαση για την τελευταία υπηρεσία που θέλεις να προσφέρεις, η τελική απόφαση είναι δική σου.
Απλά ζύγισε καλά τα συν και τα πλην και μην πέφτεις στην παγίδα του φιλότιμου (δεν χαλάω χατήρια, ότι μου ζητάνε το κάνω)
Φαίνεσαι πολύ δοτικό άτομο αλλά πρέπει να βάλεις κάποια όρια σε όσα προσφέρεις.
Και πάλι να είσαι πολύχρονη και να το γιορτάσεις !!!

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.003
Πόντοι
24.586

Για αρχή χρόνια σου πολλά και καλά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς!!! Κάνε ότι θεωρείς σωστό αλλά πριν πράξεις σκέψου.... Τέλος πάντων οι αποφάσεις του καθενός καθορίζουν και τις επιπτώσεις... Ξανά χρόνια σου πολλά και καλή συνέχεια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom