Lina_Doula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2025
- Like
- 722
- Πόντοι
- 81
Το πήρα απόφαση. Είμαι έτοιμη για κοπρολαγνέια με +50 για σώμα και +100 για πρόσωπο όποιος θέλει.

Μάλλον θα χάσεις αρκετή πελατεία τώρα δύσκολο να σε πάρει κάποιος ενώ ξέρει πως πριν σε είχε χεσει άλλος στη μούρηΤο πήρα απόφαση. Είμαι έτοιμη για κοπρολαγνέια με +50 για σώμα και +100 για πρόσωπο όποιος θέλει.![]()
ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας κύριε. Μπορεί να έχετε και δίκιο, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάω κάποιες φορές, αν δεν μου αρέσει θα το βγάλω από τις υπηρεσίες μου. Μοθ το έχουν ζητήσει αρκετοί όμως ως τώρα και λυπάμει που τους απογοήτευσα οπότε είπα να το παρέχω για λίγο διάστημα. Πάντα με ασφάλεια, καθαριότητα μετά και τηρώντας όους τους κανόνες υγιηνής γιατί το έψαξα.Μάλλον θα χάσεις με αυτή την πρόταση ασχέτως της ώρας του ραντεβού.Κανενας δεν θέλει να ακουμπήσει σκατωμένο κορμί η πρόσωπο γιατί θα έχει ενδόμυχα την υποψία της ακαθαρσίας.
Το πήρα απόφαση. Είμαι έτοιμη για κοπρολαγνέια με +50 για σώμα και +100 για πρόσωπο όποιος θέλει.![]()
Ρε ατιμε με έπνιξες..Για ένα χέσιμο μιλάμε ή υπάρχει και μπόνους εξτρα μπολ;![]()
Ρε Λίνα για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά για ανέλυσε το μας λίγο αυτό..Πάντα με ασφάλεια, καθαριότητα μετά και τηρώντας όους τους κανόνες υγιηνής γιατί το έψαξα.
Μπορείς να μου στείλεις αριθμο ?Λοιπόν. Για να μη χαλάμε τις καρδίες μας.
Σε προσωπικά μηνύματα απαντώ στον καθένα ξεχωριστά τι και πως και πόσο κτλ
Μου λέει ο πελάτης τι θα ήθελε από εμένα (αν κάτι δεν γνωρίζω μου το εξηγεί) και του λέω τι μπορώ και τι όχι και με τι δωράκι και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Δεν θα ξαναγράψω δημόσια για το τι κάνω, το όχι κτλ.
Σε όποιον θέλει δίνω το viber μου και τα λέμε εκεί
Σας φιλώ ταπεινά τα πόδια
αμα χτυπήσω μιλκο με ζαμπονοτυροπιτα θα αλλάξεις γνώμη.Το πήρα απόφαση. Είμαι έτοιμη για κοπρολαγνέια με +50 για σώμα και +100 για πρόσωπο όποιος θέλει.![]()
ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας κύριε. Μπορεί να έχετε και δίκιο, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάω κάποιες φορές, αν δεν μου αρέσει θα το βγάλω από τις υπηρεσίες μου. Μοθ το έχουν ζητήσει αρκετοί όμως ως τώρα και λυπάμει που τους απογοήτευσα οπότε είπα να το παρέχω για λίγο διάστημα. Πάντα με ασφάλεια, καθαριότητα μετά και τηρώντας όους τους κανόνες υγιηνής γιατί το έψαξα.
ίσως κάνουμε διακανονισμόΓια κουραδα μετά από δύο βρώμικα και κρέπα σοκολάτα,χρεώνει παραπάνω? Ρωτάω γιατί θα είναι γύρω στα δύο κιλά.
θα το σκεφ΄τωTote άλλαξε το username σου σε
Lina_σκατένια_δούλα
σας ευχαριστώ πολύ! Ήταν πολύ νόστιμαΣυνάντηση με Λίνα Δούλα
Ότι συμφωνήθηκε τηρήθηκε ακριβώς
Με ενδιέφερε να πιεί 4 ποτήρια κάτουρα όπου το έκανε με ευχαρίστηση.
Τα υπόλοιπα τα κρατάω για μένα
οταν κανεις την πρωτη γραψε μας τις εντυπωσεις σουΤο πήρα απόφαση. Είμαι έτοιμη για κοπρολαγνέια με +50 για σώμα και +100 για πρόσωπο όποιος θέλει.![]()
Σκέφτεσαι να φας φασολάδα με στιφάδο και να πας;Για ένα χέσιμο μιλάμε ή υπάρχει και μπόνους εξτρα μπολ;![]()