ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 791
- Πόντοι
- 86
Κι εσύ δε γαμας το μουνι που κατούραγε πριν από άλλη τρύπα το βάζεις ;και σου πήρε πίπα εκει που κατούρησε ο προηγούμενος......
Κι εσύ δε γαμας το μουνι που κατούραγε πριν από άλλη τρύπα το βάζεις ;και σου πήρε πίπα εκει που κατούρησε ο προηγούμενος......
εγώ βρε ληγμένε παπάρα δεν δήλωσα ότι έχω πάει μαζί της....σε έχει τυφλώσει η μλκα και δεν βλέπεις τι διαβάζειςΚι εσύ δε γαμας το μουνι που κατούραγε πριν από άλλη τρύπα το βάζεις ;
Για να δούμεToo good to be true ολο το σκηνικό γενικα.Διαττοντας αστερας!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από υλικό 0
Γιατί δεν κλεινετε ένα ραντεβού να δείτε και μόνος σας;Too good to be true ολο το σκηνικό γενικα.Διαττοντας αστερας!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από υλικό 0
Έχω πάει μια φορά αξιόπιστη είναι και οκ ευγενική αλλά δεν απαντάει στα μυνήματα μάλλον έχει πέσει δουλειαΤελικά είναι αξιόπιστη η κυρία??
Κανένας που να έχει κάνει καταδρομική??
Διάθεση πάντα υπάρχει. Πήρα χέρι από μπροστά 3 φορές. ήδη πλέον είμαι πιο άνετη σε αυτόΣε καλό δρόμο είσαι. Δε θα αργήσεις να πάρεις χέρι. Διάθεση να υπάρχει...
για τη Λίνα ή για κάτι άλλο αγαπητέ;Υπάρχει κανείς από Θεσσαλονίκη που ενδιαφέρεται;
Για την Λίνα πρωτίστως. Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις; (κανονικά ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση)για τη Λίνα ή για κάτι άλλο αγαπητέ;
η Λίνα είναι Αθήνα αγαπητέ, όχι Θεσσαλονίκη, εμείς στη φτωχομάνα δεν έχουμε γενικότερα, μόνο όσες βρίσκουμε από ΦετΓια την Λίνα πρωτίστως. Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις; (κανονικά ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση)
Σωθήκαμε...η Λίνα είναι Αθήνα αγαπητέ, όχι Θεσσαλονίκη, εμείς στη φτωχομάνα δεν έχουμε γενικότερα, μόνο όσες βρίσκουμε από Φετ
ευελπιστούμε στο μέλλον να αλλάξει η κατάσταση, μέχρι τότε, υπομονή...Σωθήκαμε...