Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (6 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    126
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.565
Πόντοι
3.846
η ερώτηση ήταν αν μπορεί να χύσει μέσα μου. οχι να κανουμε ακαποτο σεξ....
Ειπα ναι θεωρώντας οτι απλως θα χυσει στην τρυπα μου.
Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για εσένα.Και μπορεί καποια στιγμή να αποκτήσεις HIV που θα αποτελεί κίνδυνο για τους πελάτες σου

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
1) συμφωνούμε απόλυτα. Δεν είπα πουθενά πως θεωρώ τον προβληματισμό σου παράλογο. Άλλωστε σε προσωπικό επίπεδο, είμαι πάντα προσεκτικός σε ζητήματα προστασίας.

2) όπως είπα, δεν έχω εμπειρία στον κλάδο του BDSM. Εάν το στάνταρ είναι πχ τα 300€ για όσα θεωρητικά προσφέρει, μπορεί τα 150€ να είναι οκ. Πιθανά στην θέση της να το έψαχνα λίγο πιο πολύ ερασιτεχνικά, για να πάρω εμπειρίες, αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι στην Ελλάδα αυτό. Επίσης το να βγάζεις τα γούστα σου και να πληρώνεσαι, είναι win win (φαντάσου να μας πλήρωναν οι κοπέλες για να πηγαίναμε μαζί τους ένα πράγμα).

3) δεν το γνωρίζω, πάω πάσο. Λίγο όμως κάποιους γνωστούς να έχεις στο κουρμπετι, το bou είναι πολύ γνωστό.

4) ίδια απάντηση με 2.
δεν υπάρχει στάνταρ ταρίφα, η κάθε κοπέλα ζητάει ότι θέλει
Δεν κάνω ακάποτο. Το ναι πήγαινε αλλού. Έχω χάσει τη μπαλα με όλα τα μηννύματα
η ερώτηση ήταν αν μπορεί να χύσει μέσα μου. οχι να κανουμε ακαποτο σεξ....
Ειπα ναι θεωρώντας οτι απλως θα χυσει στην τρυπα μου.
καλά, οκ, κι εγώ είμαι ο Πάππας Ιωάννης Παύλος ο 2ος... ευλόχυσον τέκνον μου...

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ακάποτο. ούτε απο μπροστα ουτε απο πισω.
Αλλο κατάλαβα και σε άλλο απάντησα.
Συγγνωμη για την αναστάτωση

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
@antisthenis κλειδώστε το νήμα και αποκλείστε την κοπέλα παρακαλώ, δηλώνει δημόσια πως προσφέρει ακάποτο πρωκτικό σεξ.
κάνετε λάθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για εσένα.Και μπορεί καποια στιγμή να αποκτήσεις HIV που θα αποτελεί κίνδυνο για τους πελάτες σου
μα το γνωρίζω! για αυτό δεν κάνω

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Τώρα θα βρείτε κάτι άλλο να με λιθοβολίσετε; Έχει ξεφύγει το νήμα. Εγώ το έκανα απλώς για να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται για συνάντηση.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Τώρα θα βρείτε κάτι άλλο να με λιθοβολίσετε; Έχει ξεφύγει το νήμα. Εγώ το έκανα απλώς για να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται για συνάντηση.
ναι, αμέ, στα πόσα μέτρα θέλεις να στηθείς; :2funny:

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.444
Πόντοι
206
Χαχαχαχα !!!! ΔΕΝ Ηξερες που Εμπλεξες ! Καψερηηηηη!!!!............ Το Πραγματικο BDSM ειναι εδω μεσα !!! Αυτα που κανεις εσυ ειναι Soft ! xaxaxaxaxa !!!! Καλη Συνεχεια !!!!!! Πιστευω Να εμαθες Το μαθημα σου !!!!!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Χαχαχαχα !!!! ΔΕΝ Ηξερες που Εμπλεξες ! Καψερηηηηη!!!!............ Το Πραγματικο BDSM ειναι εδω μεσα !!! Αυτα που κανεις εσυ ειναι Soft ! xaxaxaxaxa !!!! Καλη Συνεχεια !!!!!! Πιστευω Να εμαθες Το μαθημα σου !!!!!
Throwing Black And White GIF by Bayerischer Rundfunk

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.488
Πόντοι
1.336
Το γνωστό και ως boullying :2funny:

vizomanis

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
Δεν πρέπεινα ξεχνάμε ότι δεν είχαμε τέτοια ευκαιρία πολύ καιρό τώρα για εύκολη πρόσβαση σε μια συνειδητοποιημένη δούλα .Δεν ξέρω άν αρκεί η 1 ώρα.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Δεν πρέπεινα ξεχνάμε ότι δεν είχαμε τέτοια ευκαιρία πολύ καιρό τώρα για εύκολη πρόσβαση σε μια συνειδητοποιημένη δούλα .Δεν ξέρω άν αρκεί η 1 ώρα.
Εσένα σε βλέπω για 3ωρο+

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.442
Πόντοι
206
Παρθηκε η αποφαση;

Galis

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
88
Πόντοι
0
Εγω παιδες τη συναντησα το πρωι για fisting μονο το οποιο κσι δεν καταφερε να παρει πληρως.κατουρο ηπιε οκ.τρελλη υποτακτικοτητα δεν ειδα.πιο πολλη βαριεστημαρα θα ελεγα.εμφανιση επιεικως μετρια.ευγενικη οκ.και στα 40 λεπτα με ρωτησε αν φευγουμε.για μενα δεν αξιζε

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
42
Like
2.114
Πόντοι
2.471
Βρε κοπέλα.... όλοι το ίδιο πράγμα σου λένε ας το κανούμε ποιο λιανά μας και καταλάβεις τι είπες, άσε στην άκρη το απροφύλακτο σεξ οκ δεν κανείς, και κάποιος να τελειώσει μέσα σου ή μέσα στην τρύπα σου όπως λες με gape η μετά από anal strech ή όπως αλλιώς αν έχει κάτι άλλος το τσίμπησες είναι πολύ απλό και πολύ αφελές και πολύ επικυνδυνο .Με το να μην καταλαβαίνεις την επικυνδυνοτητα... παίρνεις στον λαιμό σου πολύ κόσμο.

Τα παρακάτω άφορουν γενικά μιας και το θέμα είναι hot και διαβαζεται από πολλούς
Δυστυχώς πλέον υπάρχουν παρά πολλοί ανεγκέφαλοι καραγκιοζομαλακοκαυλιδες που ζητάν απροφύλακτο σεξ, και αυτο είναι συμπέρασμα από τα λεγόμενα των κοριτσιών στο σοσιαλ ότι πλέον πιέζουν παρά πολλοί.
Δυστυχώς επίσης εφόσον υπάρχει τόση πίεση και φυσικά το ανάλογο δώρο αρκετές κοπέλες υποκύπτουν
Γιαυτο πρσωπικα έχω κόψει τα φιλία τα άφιλτρα και πολύ διαλογή από κόσκινο διότι αυτό που θέλει να κάνει απροφύλακτο σεξ με εκδιδομένη είναι είτε τριμαλακας που στο 2025 δεν νομίζω να υπάρχει κανένας τόσο πολύ είτε αυτοκτονικός είτε ήδη έχει κάτι σοβαρά μεταδιδόμενο και πολύ απλά δεν τον νοιάζει, αντίστοιχα και με τις κοπέλες αν κάποια το κάνει τόσο εύκολα ή με μικρό έξτρα (που σαν εργαζόμενη γνριζει 1000/100% τους κινδύνους ) τότε το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι και ίδια κάτι κουβαλάει
Πλέον ακόμα και με την σχέση σου αν δεν έχετε τσεκαριστεί και οι δυο δεν μπαίνεις ασκουφωτος που λέει ο λόγος δεν είναι ταμπού πλέον να σκέφτεσαι σωστά προσεκτικά... μια στιγμή μάγκας μια ζωή μαλακάς λέγανε το νου σας

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Παμτως
κάνω και παραπάνω ώρα
μιάμιση ώρα 200
δύο ώρες 220
Ταπεινά, η δούλα σας.

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Βρε κοπέλα.... όλοι το ίδιο πράγμα σου λένε ας το κανούμε ποιο λιανά μας και καταλάβεις τι είπες, άσε στην άκρη το απροφύλακτο σεξ οκ δεν κανείς, και κάποιος να τελειώσει μέσα σου ή μέσα στην τρύπα σου όπως λες με gape η μετά από anal strech ή όπως αλλιώς αν έχει κάτι άλλος το τσίμπησες είναι πολύ απλό και πολύ αφελές και πολύ επικυνδυνο .Με το να μην καταλαβαίνεις την επικυνδυνοτητα... παίρνεις στον λαιμό σου πολύ κόσμο.

Τα παρακάτω άφορουν γενικά μιας και το θέμα είναι hot και διαβαζεται από πολλούς
Δυστυχώς πλέον υπάρχουν παρά πολλοί ανεγκέφαλοι καραγκιοζομαλακοκαυλιδες που ζητάν απροφύλακτο σεξ, και αυτο είναι συμπέρασμα από τα λεγόμενα των κοριτσιών στο σοσιαλ ότι πλέον πιέζουν παρά πολλοί.
Δυστυχώς επίσης εφόσον υπάρχει τόση πίεση και φυσικά το ανάλογο δώρο αρκετές κοπέλες υποκύπτουν
Γιαυτο πρσωπικα έχω κόψει τα φιλία τα άφιλτρα και πολύ διαλογή από κόσκινο διότι αυτό που θέλει να κάνει απροφύλακτο σεξ με εκδιδομένη είναι είτε τριμαλακας που στο 2025 δεν νομίζω να υπάρχει κανένας τόσο πολύ είτε αυτοκτονικός είτε ήδη έχει κάτι σοβαρά μεταδιδόμενο και πολύ απλά δεν τον νοιάζει, αντίστοιχα και με τις κοπέλες αν κάποια το κάνει τόσο εύκολα ή με μικρό έξτρα (που σαν εργαζόμενη γνριζει 1000/100% τους κινδύνους ) τότε το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι και ίδια κάτι κουβαλάει
Πλέον ακόμα και με την σχέση σου αν δεν έχετε τσεκαριστεί και οι δυο δεν μπαίνεις ασκουφωτος που λέει ο λόγος δεν είναι ταμπού πλέον να σκέφτεσαι σωστά προσεκτικά... μια στιγμή μάγκας μια ζωή μαλακάς λέγανε το νου σας
συμφωνώ
Ταπεινά, η δούλα σας.

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Εγω παιδες τη συναντησα το πρωι για fisting μονο το οποιο κσι δεν καταφερε να παρει πληρως.κατουρο ηπιε οκ.τρελλη υποτακτικοτητα δεν ειδα.πιο πολλη βαριεστημαρα θα ελεγα.εμφανιση επιεικως μετρια.ευγενικη οκ.και στα 40 λεπτα με ρωτησε αν φευγουμε.για μενα δεν αξιζε
κύριε τα ήπια τα ούρα σας.
Δεν βαρέθηκα καθόλου. Συγγνώμη αν έδωσα αυτήν την λανθασμένη εντύπωση.
Η εμφάνισή μου ήταν διαφορετική από τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει;

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Σας ευχαριστώ για την κριτική.
Θα γίνω καλύτερη.

Παρακαλώ πολύ και άλλους κυρίους που με έχουν συναντήσει να κάνουν κάποια κριτική. 2 θετικές κριτικές που ανέβηκαν μετά από λίγες ώρες εξαφανίστικαν. Γιατί άραγε;

• Like
Αντιδράσεις: trimis

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
392
Πόντοι
21
Τέτοια σεξουαλική εξειδίκευση δεν την περίμενα ξεφεύγει απ' τα καθιερωμένα που ξέραμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom