Mr rimjob
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 9
- Like
- 538
- Πόντοι
- 280
Οτι εγραψα στην κριτικη μου αδερφεΔεν την πήρες καν; Περιορίστηκες σε άλλα;
Οτι εγραψα στην κριτικη μου αδερφεΔεν την πήρες καν; Περιορίστηκες σε άλλα;
Σε ευχαριστώ!Παραθετω κριτικη μετα απο συναντηση με την Δουλα μπαινοντας κατευθειαν στο ψητο.
Οτι εχει γραψει ισχυει απο εμφανιση και υπηρεσιες.
Κατουρημα στομα και καταποση,γλυφοκωλι , φτυσιματα προσωπο και γλυψιμο ποδιων. Φαινεται οτι της αρεσει αυτο που κανει και το κανει με ευχαριστηση.Mouthfuck αρκετα καλο αλλα θελει λιγη καθοδηγηση γιατι νιωθεις δοντακι ανα στιγμες
Γενικα δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη εσκορτ σε αυτα τα λεφτα με τετοιες υπηρεσιες
Οσο για την εμφανιση , εχει οντως παραπανω κιλα , αλλα μεταξυ μας δεν συναντιεσαι μαζι της για να γλυψεις και να γαμησεις ενα ωραιο μουνακι. ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΙΧ
Στο ραντεβου που ειχα βαζω ενα 9/10 γιατι τηρησε οσα ειχε πει και δεν εβγαλε κιχ
Μην την λυπηθειτε , αντεχει πολυ ξυλο και deepthroat .
Δεν γκρινιαζει και δεν εχει μα και μου
δινωΚωλο πήρες;
ωραια πράγματα...Σε ευχαριστώ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δινω
και σκίστε τη δυνατάωραια πράγματα...
αχάριστοι σε όλες τις πρωτεμφανιζόμενες ρωτάτε αν δινουν κώλο..
και 9.5 στις 10 λένε οχι
εδω το κορίτσι σας λεει πάρτε την σουφρα μου σπίτι σας.
επιμένεις;Φεικ θα ναι μη ψαρωνετε
Γεια σου Lina καβλιάρα! Αν και μαζοχίστρια, "δίνεις πόνο" σε πολύ κόσμο!Έξυπνο!!
Έξυπνο!!Γεια σου Lina καβλιάρα! Αν και μαζοχίστρια, "δίνεις πόνο" σε πολύ κόσμο!!![]()
κάτι μου λέει οτι εσεις θα με σκίσετε από πίσω...Περιμενω τηλεφωνο, σου εστειλα μηνυμα
Ξεκινα να πινεις νερο μυσταρε , κατεβασα 3 λιτρα πριν το ραντεβουτο πόσο με έφτιαξες τώρα δε λέγεται !! Έχω κλείσει ραντεβού μαζί της για αύριο και δεν βλέπω την ώρα! θα γράψω κι εγώ κριτική εδώ μετά
Καλησπέρα, υπάρχουν εμπειρίες από κάποιον που έχει κάνει ραντεβού???
Απευθείας αδερφε , φρεσκα φρεσκατα κατάπιε από ποτήρι ή απευθείας?
Θα σφιξεις εσύ ;.....τι εχουμε εδω ρε μαγκες, "πουτσα, ξυλο και καρατε" η φαση?![]()
Θα σφιξεις εσύ ;
Εσύ έχεις εμπειρία, προσπάθησε να το χαρείς και θέλουμε σωστή σχολαστική και λεπτομερή κριτική!το πόσο με έφτιαξες τώρα δε λέγεται !! Έχω κλείσει ραντεβού μαζί της για αύριο και δεν βλέπω την ώρα! θα γράψω κι εγώ κριτική εδώ μετά
helooo
Μου στέλνεις και εμένα γιατί δεν ξέρω πως στέλνεις προσωπικό μύνημασου εστειλα τηλ
Στείλε τηλέφωνο, πρέπει να βρεθούμε εμείς οι 2helooo