Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (6 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    126
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Το είπες και μόνη σου και Καρφωθηκες μόνη σου !!! Όταν δουλεύεις 9 με 5 δεν μπαίνεις στο bourdela να απαντήσεις !!! Κινδυνεύεις να ξεφτιλιστεις. !!! Εκτός αν Ο Προστάτης Νταβας σου χειρίζεται τα social !!! Πες του όμως ότι η τιμή είναι πολύ μεγάλη και οι εποχές των ΑΡΠΑΧΤΩΝ έχουν περάσει Ανεπιστρεπτί lina doula !!!
Τύπε, με τη μόνη διαφορά ότι έπεσες τελείως έξω...
1. είμαι Θεσσαλονίκη
2. δεν έχω καμία σχέση με την κοπέλα
3. ούτε καν την έχω πάρει
4. έχω δωρεάν επιλογές στο χώρο αυτό και από Αθήνα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.288
Πόντοι
10.656
Το είπες και μόνη σου και Καρφωθηκες μόνη σου !!! Όταν δουλεύεις 9 με 5 δεν μπαίνεις στο bourdela να απαντήσεις !!! Κινδυνεύεις να ξεφτιλιστεις. !!! Εκτός αν Ο Προστάτης Νταβας σου χειρίζεται τα social !!! Πες του όμως ότι η τιμή είναι πολύ μεγάλη και οι εποχές των ΑΡΠΑΧΤΩΝ έχουν περάσει Ανεπιστρεπτί lina doula !!!
πολυ προσωπικα τα εχεις παρει ολα ντετεκτιβ.
Ελευθερη αγορα εχουμε, ας το βαλει και 1000 ευρω την ωρα, γιατι τρελαινεσαι;
Αμα βρεθουν πελατες που ειναι ικανοποιημενοι, κουμαντο στις τσεπες τους θα κανεις;
Δεν σου αρεσει, δεν βρισκεις αξια, συμφωνω μαζι σου, ακουστηκε η αποψη σου, προχωραμε παρακατω :coffee:

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
χαχαχαχα εσύ που ξέρεις τι άνεση έχω στο γραφείο που δουλέυω; Μπορώ και ξεκλέβω λίγο χρόνο και μπάινω. Λοιπόν τώρα σου γράφω από την πρωινή μου δουλειά. Φιλάκια.

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Επίσης.
α. Δεν πίεσα κανέναν να βρεθούμε. Άλλος γουστάρει milf, άλλος πιπίνια, άλλος αδύνατες, άλλος αυταρχικές κτλ κτλ Εδώ δήλωσε εξ αρχής τι είμαι ώστε να μην παραπλανήσω κανέναν. Είμαι υποτακτική με παραπάνω κιλά. Τέλος.
β. Ξέρω καλά ότι το καθένα από αυτά που εγώ προσφέρω στα 150 (cim, cof, ουρογναγνεία, anal, rim, spanking, κολάρο, γλείψιμο πόδια κτλ κτλ κτλ) είναι 50 έξτρα. Άρα και 50ευρώ να είχα το βασικό με όλα αυτά θα πήγαινα στα 450-500.... Ε εγώ τα δίνω 150 επείδη τα γουστάρω και επειδή γνωρίζω οτι δεν ειμαι κουκλαρα. Αλλά και 500 να ζητούσα, θα είχα το δικαιώμα να το κάνω.
Όσο για το αν έχω ή όχι πρωινή δουλειά με 800 ευρώ σου δέιχνω τα ένσημά μου.
(δεν είναι τυχαίο που ούτε ένας δεν με έχει συναντήσει πρωι..... όλα μου τα ραντεβού τα κάνω μετά τη δουλειά και σκ).
γ. Αν κρίνω από τα τόoooooσα μηνύματα μάλλον είανι πολύ λίγα τα 150 καθώς δεν προλαβαίνω... αλλά δεν πειράζει. Γουστάρω και το κάνω.

Σας γλείφω παντού,
ταπεινά
Η δούλα σας.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Ποια Πρωινή δουλειά βρε ζωντοβολα ;; Για να εξάψει την φαντασία ισχυρίζεται ότι δουλεύει 9 εώς 5 στην Αγία Παρασκευή και το Άθλημα το κάνει συμπλήρωμα στο εισόδημα τής !!! Άλλη καβλα βγάζει εάν ξέρει ο Πελάτης νομίζει ότι είναι Εργαζόμενη Κοπέλα και έχει και παράξενα γούστα σε hardcore bdsm καταστάσεις !!! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η τιμή σήμερα που μιλάμε είναι 100 ευρώ plus για 2 ξενοδοχεία Bill και Prive που κάνει ραντεβού ( από εκεί να καταλάβετε ότι είναι επαγγελματίας πουτανα ) !!! Και 110 ευρώ σε ξενοδοχείο επιλογής του πελάτη !!!!
πάω και σε άλλα ξενοδοχεία... προχθές κάποιος ήθελε x-dream. Πήγα. Άλλος ήθελε Πρίαμο, πήγα. Δεν έχω θέμα με το hotel, αρκεί να μην είναι πολύ μακριά από το κέντρο επειδή δεν οδηγώ.

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.399
Πόντοι
3.067
Καλησπέρα, υπάρχουν εμπειρίες από κάποιον που έχει κάνει ραντεβού???

Mr rimjob

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Κριτικές
9
Like
538
Πόντοι
280
Λινα φεύγει η μάνα μου τριήμερο για το χωριό...θέλω πλύσιμο τα πιάτα, καθάρισμα τις άμμους των γατιών, δύο έχω, ένα σκούπισμα σφουγγάρισμα και οκ

Καλησπέρα, υπάρχουν εμπειρίες από κάποιον που έχει κάνει ραντεβού???
Θα υπαρξει συντομα κριτικη αδερφε….

Adly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
1.499
Πόντοι
201
Επίσης.
α. Δεν πίεσα κανέναν να βρεθούμε. Άλλος γουστάρει milf, άλλος πιπίνια, άλλος αδύνατες, άλλος αυταρχικές κτλ κτλ Εδώ δήλωσε εξ αρχής τι είμαι ώστε να μην παραπλανήσω κανέναν. Είμαι υποτακτική με παραπάνω κιλά. Τέλος.
β. Ξέρω καλά ότι το καθένα από αυτά που εγώ προσφέρω στα 150 (cim, cof, ουρογναγνεία, anal, rim, spanking, κολάρο, γλείψιμο πόδια κτλ κτλ κτλ) είναι 50 έξτρα. Άρα και 50ευρώ να είχα το βασικό με όλα αυτά θα πήγαινα στα 450-500.... Ε εγώ τα δίνω 150 επείδη τα γουστάρω και επειδή γνωρίζω οτι δεν ειμαι κουκλαρα. Αλλά και 500 να ζητούσα, θα είχα το δικαιώμα να το κάνω.
Όσο για το αν έχω ή όχι πρωινή δουλειά με 800 ευρώ σου δέιχνω τα ένσημά μου.
(δεν είναι τυχαίο που ούτε ένας δεν με έχει συναντήσει πρωι..... όλα μου τα ραντεβού τα κάνω μετά τη δουλειά και σκ).
γ. Αν κρίνω από τα τόoooooσα μηνύματα μάλλον είανι πολύ λίγα τα 150 καθώς δεν προλαβαίνω... αλλά δεν πειράζει. Γουστάρω και το κάνω.

Σας γλείφω παντού,
ταπεινά
Η δούλα σας.
Η τιμή για της παραπάνω υπηρεσίες δεν υπάρχει... Μην ακούς τι λένε.. οποίος γουστάρει τις υπηρεσίες θα συναντηθει μαζί σου.
Εγώ περίμενω να μου απαντήσεις για να κάνουμε ραντεβού!

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Η τιμή για της παραπάνω υπηρεσίες δεν υπάρχει... Μην ακούς τι λένε.. οποίος γουστάρει τις υπηρεσίες θα συναντηθει μαζί σου.
Εγώ περίμενω να μου απαντήσεις για να κάνουμε ραντεβού!
σου εστειλα τηλ

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
5.359
Πόντοι
2.846
Κάνω τα πάντα, αντέχω πολύ από πίσω, γλείφω παντού, καταπίνω. αντεχω στον πόνο
Αν μου επιτρέπεις μία ερώτηση. Το κάνω τα πάντα εκτός από κοπρολαγνεία σημαίνει ότι το ρεπερτόριο είναι τεράστιο. Πώς εξασφαλίζεις την δική σου υγεία, επομένως και των πελατών σου, με αυτό το φάσμα υπηρεσιών που προσφέρεις;

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Αν μου επιτρέπεις μία ερώτηση. Το κάνω τα πάντα εκτός από κοπρολαγνεία σημαίνει ότι το ρεπερτόριο είναι τεράστιο. Πώς εξασφαλίζεις την δική σου υγεία, επομένως και των πελατών σου, με αυτό το φάσμα υπηρεσιών που προσφέρεις;
προφυλάξεις και σωστή υγιεινή

τερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
598
Πόντοι
301
Τύπε, με τη μόνη διαφορά ότι έπεσες τελείως έξω...
1. είμαι Θεσσαλονίκη
2. δεν έχω καμία σχέση με την κοπέλα
3. ούτε καν την έχω πάρει
4. έχω δωρεάν επιλογές στο χώρο αυτό και από Αθήνα
Ρε Μάστορα αυτοαποκαλεισαι και ΜΕΓΑΣ το σχόλιο πήγαινε για την Lina Doula και όχι για σένα χαλάρωσε !!!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Ρε Μάστορα αυτοαποκαλεισαι και ΜΕΓΑΣ το σχόλιο πήγαινε για την Lina Doula και όχι για σένα χαλάρωσε !!!
Αστραχάν, άραξε τα κυβικά σου γιατί μόνο πίπες πετάς. Εμένα έκανες παράθεση, όχι τη Λίνα. Άντε ξεκόλλα λοιπόν και χαλάρωσε ντετέκτιβ του δεκάρικου.

τερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
598
Πόντοι
301
Αστραχάν, άραξε τα κυβικά σου γιατί μόνο πίπες πετάς. Εμένα έκανες παράθεση, όχι τη Λίνα. Άντε ξεκόλλα λοιπόν και χαλάρωσε ντετέκτιβ του δεκάρικου.
Μέγα Μεγάλε του κώλου Αυνανα των φωτογραφιών της Lina Doula βγαλτον και τράβα καμμιά Μαλακια που θα μιλήσεις έτσι σε μέλος με εμπειρία στις Πουτανες και εγγραφή από την Αρχή ίδρυσης του bourdela Μουνοπανο Αποτυχημενε Αγαπουλη !!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.288
Πόντοι
10.656
Μέγα Μεγάλε του κώλου Αυνανα των φωτογραφιών της Lina Doula βγαλτον και τράβα καμμιά Μαλακια που θα μιλήσεις έτσι σε μέλος με εμπειρία στις Πουτανες και εγγραφή από την Αρχή ίδρυσης του bourdela Μουνοπανο Αποτυχημενε Αγαπουλη !!!
"Εμπειρε" μπαρμπα, το παλικαρι δεν αυτοαποκαλειται "Μεγας", ειναι τιτλος που δινει το σαιτ σε οσους συμμετεχουν. Εσυ εισαι "ενεργο μελος", κοινως δεν εχεις προσφερει και πολλα, εδω και 15 χρονια που εισαι εγγεγραμμενος. Αυτο θα επρεπε να το ξερει ενας παλιος ομως... Οπως επισης θα επρεπε να ξερει να χρησιμοποιει σωστα τις παραθεσεις. Επισης το σαιτ ιδρυθηκε το 2005 οποτε αργησες 5 χρονια. Πηγαινε παρε τα χαπια σου γιατι εχεις λαλησει :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom