You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψιλοδύσκολα τα πράματα φιλε στη Νήσο Λ!2 Στέκια ξέρω να σου πώ αλλά όχι με λεπτομέρειες.....το ένα στο αεροδρόμιο κοντά,περιοχή ανεμόεσσα απέναντι απο τις κατοικίες των αεροπόρων.....και το άλλο στην περιοχή θέρμα,ονόματι Φλόγα Μπαρ......και στα 2 απο 100 ευρω να υπολογιζεις το ελάχιστο......υπάρχουν βεβαια και άλλα διάσπαρτα.......αυτά τα 2 είναι τα πιο γνωστά ομως.
Και εγω ειμαι απο Λημνο κ εχω παει 2 φορες παλιοτερα τα καλοκαιρια αλλα τοτε ημουν πολυ μικρος (1994,1995) ουτε καν ηξερα τοτε τι σημαινει call girl ! Στο στρατο οταν ημουν το 2003 ακουσα (δεν υπηρετησα Λημνο αλλα Εβρο) οτι εχει ενα σαν ξενοδοχειο κ κατι πολυ καλες ξενες που εκαναν φασεις αλλα ηθελε λεει πολυ χρημα η φαση. Προπερσι πηγα για μια μερα λογω καποιας δουλειας αλλα δεν προλαβα ουτε να ρωτησω ουτε να ψαξω. Φετος θα ανεβω για κανα 5ημερο για δουλεια παλι κ θα ηθελα και εγω αν ξερει καποιος μονιμος συναδελφος απο Λημνο να μας καθοδηγησει. Ευχαριστω
φιλε ημουν στον κασπακα για την μαμα πατριδα πριν 7 χρονια...παρε αναβολη.δεν παιζει τιποτα δεν εχει μπουρδελα δεν εχει κωλομπαρα.τα φανταρια τα μαζευουν νωρις μεσα...πρεπει να χεις απιστευτα κονε για να βρεις τιποτα και αν βρεις θα πεσεις σε μονιμαδες
.παρε αναβολη.

πες το ρε αδελφε...αν βγαινεις πιο αργα παιζουν και κονε με ντοπιες και ντοπιες παντρεμενες σς καμμια παραλια...για πουτανακια ψαξτο...αφου θα χεις ωρα κατι θα βρεις...Δεν παω φανταροςΦανταρος πηγα πριν 5 χρονια στον εβρο ;) Τωρα παω για λιγες μερες διακοπες.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 12.021
- Πόντοι
- 19.485
Ρε μάγκες, παίζει τίποτα στη Λήμνο? Είναι εκεί ένα φιλαράκι μου φαντάρος και θέλει ο άνθρωπος να αρμέξει τη σαύρα του και λέει ότι δεν έχει τίποτα! Τώρα που ήρθε με άδεια έχει πάρει σβάρνα τις πουτάνες! Ξέρει κανείς κάτι?
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Συμφωνω απολυτως! Ημουν αγγαριωνες για παραμεθοριο Λεμε για πολλες γκομενες!επειδη και εγω ημουν στρατο....γαμησε τα λεμε δεν εχει τιποτα μονο κοντοκουρεμενα αγορακια...η χαρα του gay ειναι το νησακι λεμε...

redandwhite
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για ψαξε λιγο το φορουμ, καπου υπαρχει θρεντ για Λημνο.αδερφια για λημνο τι εχουμε...?
redandwhite
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για ξανακοιτα το θρεντ τωρα το συγχωνευσαν οι μοντς.ρε φιλε ευχαριστω αλλα εψαξα και δε βρηκα τιποτα...
βοηθηστε λιγο γιατι παω φανταρος και καταλαβαινετε...
Καλο κουραγιο φιλε
daiquiridivine
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια εδω και μια εβδομαδα εχει ανοιξει οικος στο χωριο Ρωμανου κοντα στο φυλακιο,με καλες τιμες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις