τι θα με κερασισ????Κανένα ιδιαίτερο θα πληρώσεις
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι θα με κερασισ????Κανένα ιδιαίτερο θα πληρώσεις
τι θα με κερασισ????
)πλέον στα τζάδικα.Οι περισσότερες καλές σε εμφάνιση και τρομερές σε συμπεριφορά(με εξαίρεση μιά μαλάκω από Ρωσία,και δυστυχώς η πιό μουνάρα στο μαγαζί,που πήγε να μου το παίξει πονηρή και να μου τα φάει).Άν δε μασήσετε στις παπαριές περί διπλών χορών και άλλων τεχνασμάτων αφαίμαξης,θα περάσετε τζάμι και αν έχετε τον τρόπο σας(συμπεριφορικα και όχι οικονομικά εννοώ)θα κανονίσετε και τα ραντεβουδάκια σας...Μετά το φιάσκο του Ανατολη,κατά τις 3:40 φτάνω Λιντάκι μετά φόβου Θεού πίστεως μιας και είχα από τα Χριστούγεννα να πάω στο ίδρυμα και δεν ήξερα τί θα συναντήσω.Ευτυχώς όλα πολύ καλά.Μάγκες μου τα έλεγαν κάποια γατόνια εδώ μέσα και δε τους πίστευα.Με την οικονομική κρίση που μαστίζει και άν φερθείς λίγο έξυπνα θα περάσεις πολύ καλά()πλέον στα τζάδικα.Οι περισσότερες καλές σε εμφάνιση και τρομερές σε συμπεριφορά(με εξαίρεση μιά μαλάκω από Ρωσία,και δυστυχώς η πιό μουνάρα στο μαγαζί,που πήγε να μου το παίξει πονηρή και να μου τα φάει).Άν δε μασήσετε στις παπαριές περί διπλών χορών και άλλων τεχνασμάτων αφαίμαξης,θα περάσετε τζάμι και αν έχετε τον τρόπο σας(συμπεριφορικα και όχι οικονομικά εννοώ)θα κανονίσετε και τα ραντεβουδάκια σας...
Μετά το φιάσκο του Ανατολη,κατά τις 3:40 φτάνω Λιντάκι μετά φόβου Θεού πίστεως μιας και είχα από τα Χριστούγεννα να πάω στο ίδρυμα και δεν ήξερα τί θα συναντήσω.Ευτυχώς όλα πολύ καλά.Μάγκες μου τα έλεγαν κάποια γατόνια εδώ μέσα και δε τους πίστευα.Με την οικονομική κρίση που μαστίζει και άν φερθείς λίγο έξυπνα θα περάσεις πολύ καλά()πλέον στα τζάδικα.Οι περισσότερες καλές σε εμφάνιση και τρομερές σε συμπεριφορά(με εξαίρεση μιά μαλάκω από Ρωσία,και δυστυχώς η πιό μουνάρα στο μαγαζί,που πήγε να μου το παίξει πονηρή και να μου τα φάει).Άν δε μασήσετε στις παπαριές περί διπλών χορών και άλλων τεχνασμάτων αφαίμαξης,θα περάσετε τζάμι και αν έχετε τον τρόπο σας(συμπεριφορικα και όχι οικονομικά εννοώ)θα κανονίσετε και τα ραντεβουδάκια σας...
Μωρή σουπιά........ σε κατάλαβα............
ρε μαγκες ασχετο αλλα εχω να παει σε μαγαζι τετοιο πριν το καλοκαιρι το καπνισμα επιτρεπεται???

Παρασκευή βράδυ...και τα κορίτσια...μέσα στη γκρίνια...με τα ζόρια να βγάλουν το μεροκάματο....
Πολλή ζέστη ρε γμτ...![]()
από ρόστερ πώς πάει το ίδρυμα?τα ίδια κοπέλια με πέρσυ?καμμιά αλλαγή?

Εμένα γιατί μου την πέφτουν όλες οι άσχημες ρε γαμώτο.....
Τόσο χάλια είμαι ή απλά δεν είχα πιει πολύ?
Μέχρι και το κορυφαίο άκουσα να την κεράσω απλό και θα κάτσει πολύ ώρα λέει...
Foame de bani....
Εμένα γιατί μου την πέφτουν όλες οι άσχημες ρε γαμώτο.....
Τόσο χάλια είμαι ή απλά δεν είχα πιει πολύ?
Μέχρι και το κορυφαίο άκουσα να την κεράσω απλό και θα κάτσει πολύ ώρα λέει...
Foame de bani....
Ακου σε ένα γάμο θα πάω θείο !