Νέα

Πέσιμο για ληστεία σε ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gremlin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gremlin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
891
Πόντοι
361

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.374
Πόντοι
6.256
Είναι σίγουρο ότι ΥΠΗΡΧΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ;;;

Μήπως ήταν η καστανοξανθη αργεντινή που σε μερικές δεκάδες προφίλ στο τικ τοκ ... η ίδια , έχει διατελέσει

1)39 χρονη χωρισμένη που έχει γαμηθεί με 1825 κολλητούς του γιού της
2)39χρονη καθηγήτρια που έχει γαμηθεί με άλλους 1000 νεαρούς
3)βαλκάνια καθηγήτρια που έχει γαμηθεί με χιλιάδες πιτσιρικάδες επίσης
4)δικηγόρος χωρισμένη με την κολλητή της ,που βγαίνουν σε μπαρ (του μπουένος άϊρες ) και κανουν παρτούζες

και δεν θυμάμαι πόσα άλλα προφίλ ;

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
667
Πόντοι
86
Είναι σίγουρο ότι ΥΠΗΡΧΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ;;;

Μήπως ήταν η καστανοξανθη αργεντινή που σε μερικές δεκάδες προφίλ στο τικ τοκ ... η ίδια , έχει διατελέσει

1)39 χρονη χωρισμένη που έχει γαμηθεί με 1825 κολλητούς του γιού της
2)39χρονη καθηγήτρια που έχει γαμηθεί με άλλους 1000 νεαρούς
3)βαλκάνια καθηγήτρια που έχει γαμηθεί με χιλιάδες πιτσιρικάδες επίσης
4)δικηγόρος χωρισμένη με την κολλητή της ,που βγαίνουν σε μπαρ (του μπουένος άϊρες ) και κανουν παρτούζες

και δεν θυμάμαι πόσα άλλα προφίλ ;
Δώσε λινκ....

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Πριν κάποια χρονια είχα ενα μεσεντζερ από αυτή την Άννα Μαρία το βρωμοπουτανο από Εύοσμο Θεσσαλονίκη,τότε δεν ήταν τόσο γνωστη από ταινίες only fans κτλπ.Ελεγε 100€ 2 ώρες σε χώρο δικό της στο περιστέρι,δε πήγα ποτε γιατί μου μύριζε απάτη η κάτι περίεργο τέλος πάντων,δε μου ζητήθηκε πάντως προκαταβολή για ραντεβού.Ισως να ήτανε καμία παρόμοια περίπτωση με αυτή που συζητιέται εδώ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.714
Πόντοι
7.046
Ποιο μέλος είχε πέσει θύμα;;;
Να μιλήσει εδώ για να μας πει αν η τύπισσα έδινε κωλο!!!
Δεν υπάρχει περίπτωση, με τόσα μέλη καμικάζι ανάμεσά μας, στα νήματα μασάζ/βιζιτούδων στον χώρο τους, να μην έπεσε κάποιος θύμα. Δεν μιλάνε, απλά.

Υ.Γ.: ΑΝ είναι πραγματικό το άρθρο, της ΠΟΛΥ αξίόπιστης εφημερίδας.

rimondi

Μέγας
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
88
Like
1.998
Πόντοι
4.185
Δεν υπάρχει περίπτωση, με τόσα μέλη καμικάζι ανάμεσά μας, στα νήματα μασάζ/βιζιτούδων στον χώρο τους, να μην έπεσε κάποιος θύμα. Δεν μιλάνε, απλά.

Υ.Γ.: ΑΝ είναι πραγματικό το άρθρο, της ΠΟΛΥ αξίόπιστης εφημερίδας.
Το είχα δει κ στην τηλεόραση, Στι Σκάι αν θυμάμαι καλά

Alexis_cool

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.889
Πόντοι
1.056
Αν πάμε σε κάποιο ραντεβού και δεν αισθανόμαστε ασφαλείς εκ των προτέρων, ενημερώνουμε έμπιστο φίλο, ώστε να γνωρίζει τις κινήσεις μας. Ώρα, σημείο, διάρκεια συνάντησης.
Εάν δεν λάβει τηλέφωνο ή μήνυμα, εντός 15-30-60 λεπτών κλπ, να σπεύσει σε αναζήτηση μας.
Επίσης εκπαιδεύουμε τον εαυτό μας σε περίπτωση που απειληθούμε, να απαντήσουμε σε ήρεμο τόνο ότι ο φίλος σε λίγη ώρα ενημερώνει την αστυνομία.
Το ακόμα καλύτερο:
Δεν πάμε ποτέ.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
στα πατησια εγινε
τωρα ποιος χαζος (βασικα πολλοι ηταν οι χαζοι) παει σε incall γκομενας στα πατησια περαστικα του....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
41
Πόντοι
166
Πριν κάποια χρονια είχα ενα μεσεντζερ από αυτή την Άννα Μαρία το βρωμοπουτανο από Εύοσμο Θεσσαλονίκη,τότε δεν ήταν τόσο γνωστη από ταινίες only fans κτλπ.Ελεγε 100€ 2 ώρες σε χώρο δικό της στο περιστέρι,δε πήγα ποτε γιατί μου μύριζε απάτη η κάτι περίεργο τέλος πάντων,δε μου ζητήθηκε πάντως προκαταβολή για ραντεβού.Ισως να ήτανε καμία παρόμοια περίπτωση με αυτή που συζητιέται εδώ.
μερικούς μήνες πριν το ίδιο, στο ιντσα όμως, Ζήταγε προκαταβολή και να στείλει μερικά βίντεο και μετά θα αφαιρούσε τα λεφτά από την συνάντηση.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.731
Πόντοι
456
Ώρες ώρες σκέφτομαι πως την έχω γλυτώσει και την ζωή μου, και την κωλοτρυπίδα μου από κάτι καταδρομικά ραντεβού σε Συγγρού και Καβάλας από αλλού τύπου κοπέλες..

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
27
Like
8.384
Πόντοι
3.446
Δεν υπαρχει περιπτωση μελος του site να επεσε θυμα.Ειμαστε ολοι εμπειροι πυγμαχοι που θα ρημαζαμε στο ξυλο οποιονδηποτε στεκοταν απεναντι μας.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
3.107
Πόντοι
446
Τώρα πρέπει να τους λυπηθούμε;Σε ψαρεύει μια ξεμπαρκη από τα σοσιαλ ή ακόμα και από τον δρόμο,σου δίνει μια διεύθυνση και πας;Είναι δυνατόν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom